Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:36 pm

Re: Daj si duška

Gospa upokojenka pošlje moža upokojenca v trgovino. On hoče listek vzet, ona ga okrega "Saj sta samo dve stvari! Kruh in mleko! Tolk si menda lahko zapomniš!! Pa ne hodi mi brez tega domov!!!"
On gre in se vrne z zobno pasto, gospa ga pa nadre: "Samo pasto si kupil? Kaj pa krtačka?? A vse moram sama??"

:angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:39 pm

Sploh pa ženske pišejo listke moškim, oni tega nismo sposobni narest. 8) :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:43 pm

Še en primer. Možakar je imel listek pa vseeno ni našel stvari. Potem meni razlaga kaj išče in ga seveda nisem razumela. Kaj naredi? Pokliče ženo in mi jo da na telefon! (drugače se prodajalci v trgovini ne smemo pogovarjati po telefonu,...). No čeprav mu dam en mali plus ker se je vsaj znašel, ne pa šel direkt domov in "nisem našel". Se mi je kar malo smilil ker tistega izdelka nismo imeli,.. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 4:50 pm

Tudi jaz ponavadi naletim na kakšne starejše gospe/gospode, ki nimajo osnovnih manir. Je pa :) , da se ne zaletavajo samo meni v rit in da se vrivajo pred mano. Velikokrat se mi pa zgodi, da če se kdo vrine pred mano, pa kaj pripomnim naglas, sem deležna še :O ...pa sej ni panike, če si malo starejši ali pa če se ti mudi, da prosiš, če greš lahko naprej, ampak da se pa nardiš neumnega, to je pa za :bad:. Včasih si prav rečem, da so mlajši veliko bolj vljudni, kulturni itd kot tastari, čeprav velja, da smo tamladi brez kulture.

p.s. Ful fajn teli smajliji, se počutm kot v vrtcu, ko smo brali Ciciban, ko si imel sliko namesto besede :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 4:56 pm

Moja taktika za vrste: kupim samo malo stvari na enkrat in se postavim za kkšnim ki ima svojo robo čez cel tekoči trak!!, potem sledi "imate samo to? izvolite naprej" :yahoo: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 5:12 pm

Meni gre pa najbolj na živce, ko so sedaj te hip hop/samopostrežne blagajne do deset izdelkov...in ko greva midva z mojim dragim (ja, hodiva skupaj, ker njemu tudi listek ne pomaga, ker ga vedno izgubi :truce: ) v šoping in nakupiva pol vozička in greva na to blagajno, zna kdo kar grdo pogledati. Enkrat nama je še prodajalka težila, ampak se naju je potem navadila :D. Ne štekam kaj je fora, če jaz 50 izdelkov dam skos prej kot pa ena stara gospa, ki prvič vidi to čudo in porabi za dva izdelka še pa još časa. Pa najbolj mi gre na živce, če dam potiho blagajno, ker me boli glava od dretja zneskov in pride prodajalka in da do konca naglas...oh ja...evo, pa se že boljše počutim :girlblush: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 5:23 pm

Tole pa ne bo duško, ampak ... v katerih trgovinah pa je omejitev na samopostrežnih blagajnah do 10 izdelkov?
Te blagajne so en boljših izumov ... končno mi ni več treba gledati počasnih prodajalk. Je lažje tiste zoprne glasove poslušati :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 5:32 pm

No, če smo že pri starosti in to, naj vam povem kakšna je moja babi. Stara je tam 67 let in je edina nad 60, ki ni stara, če bi pač njo prašal. Ker kadarkoli mora kako žensko pokomentirat, po možnosti mlajšo od nje, začne "ta stara baba, ...". Aja babi, a ti pa nisi stara? :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 5:41 pm

I_love_u je napisal/-a:Tudi jaz ponavadi naletim na kakšne starejše gospe/gospode, ki nimajo osnovnih manir. Je pa :) , da se ne zaletavajo samo meni v rit in da se vrivajo pred mano. Velikokrat se mi pa zgodi, da če se kdo vrine pred mano, pa kaj pripomnim naglas, sem deležna še :O ...pa sej ni panike, če si malo starejši ali pa če se ti mudi, da prosiš, če greš lahko naprej, ampak da se pa nardiš neumnega, to je pa za :bad:. Včasih si prav rečem, da so mlajši veliko bolj vljudni, kulturni itd kot tastari, čeprav velja, da smo tamladi brez kulture.

p.s. Ful fajn teli smajliji, se počutm kot v vrtcu, ko smo brali Ciciban, ko si imel sliko namesto besede :lol:

Joj, eni stari so obupni. Tko bom rekla, kdor je žleht je žleht, ne glede na leta in tudi eni stari pač taki ostanejo, samo da se širši publiki lahko bolj smilijo ker so pač stari. Jaz sem res že toliko nekulturnih, nesramnih, zlobnih starčkov srečala, da sem prav srečna tiste 3x na let, ko sem v kontaktu s kakim bolj normalnim. Ne pa da si jemljejo neke pravice, ker so stari pa jih to pa ono boli. Halo, jaz imam tudi probleme s hrbtom, kaj zdaj? :P
Sem bila prejle na pošti in itak je bila vrsta pri vsakem odprtem oknčku, pa pride ena stara ženica in izjavi "samo znamko imam". Pa ji reče en pred mano da bo drugje prej na vrsti, mi smo namreč čakali pri priporočenih pošiljkah. No in je potem šla od okenčka do okenčka in vsem razlagala da težko stoji in da ima samo znamko. Ja gospa, jaz imam pa samo listek (hvala poštar brezobrazen!) in tudi jaz po pol ure že težko stojim, pa še slabo mi je. :rolleyes:

:girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 5:58 pm

Meni grejo pa tiste blagajne na živce ker: 1.so res preglasne, 2. ZAHTEVAJO da vzameš njihovo vrečko, 3. ko mi končno uspe vse "poskenirati" se zatakne račun *****.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 6:00 pm

No obstajajo tudi ZELO prijazni stari ljudje, včasih me tako presenetijo da sem od tega bolj v šoku kot pa od neprijaznih.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 6:24 pm

martina je napisal/-a:Tole pa ne bo duško, ampak ... v katerih trgovinah pa je omejitev na samopostrežnih blagajnah do 10 izdelkov?
Te blagajne so en boljših izumov ... končno mi ni več treba gledati počasnih prodajalk. Je lažje tiste zoprne glasove poslušati :good:

V Sparu piše priporočeno do 10 izdelkov na tabli nad blagajnami, za Mercator pa ne vem. Jap, tudi meni je lažje komunicirati s samopostrežno blagajno, kot pa s kakšno zoprno prodajalko, ki zavija z očmi in vzdihuje ob vsakem kliku.
rozika je napisal/-a:Meni grejo pa tiste blagajne na živce ker: 1.so res preglasne, 2. ZAHTEVAJO da vzameš njihovo vrečko, 3. ko mi končno uspe vse "poskenirati" se zatakne račun *****.

V Sparu vem, da imaš na začetku sigurno gumb za 'Imam svojo vrečko', da pač prišteje teže vrečk. Jah jaz imam kar naštudiran kranjski Spar...ene blagajne imajo že zanič tehtnico in ti za vsak izdelek teži, da neki ni ok ali pa ful počasi dojema izdelke, ki jih položiš na tehtnico. Če se ti pa račun zatakne, zmanjka papirja ipd. je pa samo še en slab dan :praising: :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 7:15 pm

Saj pravim, aleluja da jih pri nas nimamo, sem pa v merkatorju naletela na take kjer moraš vzeti vrečko.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 11, 2011 2:07 pm

Izmečku, ki je pustil, da se mu mačka sprehaja po cesti v bližini tomačevskega rondoja, želim počasno in boleče crkovanje. :bye:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 11, 2011 2:23 pm

Da te malo nasmejim.
Danes:
Pride v trgovino star dec po igrače za vnukinjo. Jaz stojim na lojtri in filam police.
dec: Mucka! mi pokažete kje imate igrače.
moje misli: ***** jaz sem mucka, ti si pa STAR FOSIL! :devil: :lol: :lol: :lol: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 12, 2011 8:05 pm

Dragi Duško, iskreno se ti zahvaljujem za Poštarja, ki si mi ga poslal zvonit na vrata danes ob 7:15. Ker je sobota, bi se brez tvoje intervencije znalo zgoditi, da bi spala kakšno urico dlje. Zahvaljujem pa se ti tudi za plemenito poslanstvo, ki ga je cenjeni gospod Poštar opravil. Ponižno se kesam, da do zdaj nisem plačevala prispevka za našo velecenjeno nacionalno televizijo.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 12, 2011 8:10 pm

:lol: :lol: :lol: No, vprašaj missysb, kdo jo je danes zbudil in zakaj - če upaš :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 12, 2011 10:28 pm

Duško, zakaj imajo čudni stari (po možnosti pijani) dedci piko name? Danes sem čisto nič hudega sluteč delala na vrtu, moje zvesto pasje bitje je uživalo poleg mene, pa pride en kreten in začne nekaj metati psu čez ograjo. Seveda sem mu rekla naj neha, nakar se je začel usajati, da on lahko meče karkoli hoče, kamorkoli hoče. Pa sem rekla, ja ampak ne sem, to je privat posest. Nakar me je začel zmerjati in se ni pustil odgnati, čeprav sem mu grozila da bom poklicala policijo. Šele ko je moj dragi prišel iz hiše, se je kreten stari odmajal dol po ulici in se celo pot na ves glas drl.
Pa kaj je tem ljudem?! A mam na čelu kak listek na katerem piše da naj se tečni stari dedci zadirajo name?! :fool: :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 12, 2011 10:33 pm

Cats je napisal/-a::lol: :lol: :lol: No, vprašaj missysb, kdo jo je danes zbudil in zakaj - če upaš :lol: :lol:

jst upam, jst upam! 8)
ej, missysb - kdo te je danes zbudil?
In zakaj?
:lol:

no pa da vidmo zdej...
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne feb 13, 2011 10:23 pm

Še en poseben pasji duško ... :negative:

Danes me pokliče sošolka in me vpraša ali morda poznam zakonsko podlago okoli umetne osemenitve psov. Seveda ne poznam. In razloži situacijo ... Znanci imajo majhno nerodovniško zmešanko psičko in preden bi jo sterilizirali bi imeli eno leglo. Valda, da je to najbolje za psičko pa to ... :dash: Ampak pazi to foro! Psička se ne in ne obreji, zato bodo poskusili z umetno oploditvijo! Eno leglo hočejo in pika, da bo psička najbolj zdrava kljub sterilizaciji. In ne samo, da so dobili samca, ki mu bodo vzeli seme, celo veterinar je navdušen nad idejo in jim bo zadevo naredil BREZPLAČNO! :dash: :dash: :bad: Jaz sem mislila, da bom nekomu odtrgala glavo!

Ima kdo kakšno idejo ali je to morda kaj proti naši zakonodaji? :fool:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov