Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne feb 13, 2011 9:38 pm

Re: Lepotica in zver

"Ta grozni" obiski objavljamo nekaj utrinkov (seveda z dovoljenjem mačje mame ;)):

Najprej smo bili začudeni kdo nas spet mori:
Slika

Potem smo malo razkazali svoje intelektualne sposobnosti in napenjali možgančke :D :D .
Slika

Od vsega hudega smo se malo ustavili in razmislili...
Slika

... in nato nadaljevali z igro.. Dddddddd :D .
Slika
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 13, 2011 9:43 pm

Seveda na mično gospodično nismo pozabili, ampak ona pa je bila malo bolj.. Zadržana bo morda prava beseda :) .

Sprva smo imeli malce težav in sramežljivosti, zato smo bili rajše varno v "maminem" naročju...
Slika

... In pozirali seveda...
Slika

Nato smo se namestili v varen in kar se da oddaljen kotiček, ampak seveda vse budno spremljali z budnim očesom :D :D .
Slika

Nato pa se pač lotili vsakodnevnih opravil z upanjem, da se bodo obiski čim prej spokali domov 8) 8) .
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 13, 2011 9:46 pm

Jaz bom mogoče tudi prišla na obisk, da prevzamem magnetske. Pa moram priznat, da imam že zdaj tremo pred Njeno Visokostjo. :girlblush:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 13, 2011 9:49 pm

Visokosti se ni za bati, toda med obiskom raje pazi na prste na nogah, ti znajo bit v nevarnosti :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 13, 2011 9:49 pm

Ja ona je pa res posebna.. Je super punca, ampak ima svoj posebni čar :).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 13, 2011 9:52 pm

Cats je napisal/-a:Visokosti se ni za bati, toda med obiskom raje pazi na prste na nogah, ti znajo bit v nevarnosti :D

Ne, ne, to ni strah, jaz sem navajena bit prežvečena. :rolleyes: To je trema pred srečanjem z Njo, Tisto, Edino...Precednico pač. :girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 13, 2011 10:02 pm

A dej dej, renata, menda ja se ne boš bala - te miline?
*šiva* je napisal/-a:Slika

Mila le rabi čas, da se prepriča, da je vse ok, potem se pa priključi družbi. Res je, da ne divja in nori, kot nekateri :rolleyes: ampak dame itak tega ne počnemo :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 1:46 am

Se strinajam.. Njene lepote pa itak noben fotoaparat ne zajame dovolj dobro :girlblush: :girlblush: ..
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po feb 14, 2011 10:42 am

Luštna sta :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 8:09 pm

Stric mi je prinesel par olivnih vejic. Kot je to od nekdaj civilizacijsko uveljavljeno in sodi k simboliki rečenih vejic, zdaj okrog njih potekajo ogorčeni boji. Islandski fundamentalisti na eni strani in rdeči kMeli na drugi uporabljajo vse dovoljene in marsikak nedovoljen prijem, da si izborijo teritorialne pravice nad OV. Jaz teh krutih spopadov ne morem gledat in grem raje likat :girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 15, 2011 8:24 am

:lol: sam to pa res kaj imajo mački z olivami? pri nas ko zavohajo olivno olje se mi začneta ta stare dva po tleh metat in v omare drajsat. garfiju je enkrat ratalo celo omaro odpret, ta pravo škatlo v omari poiskat in jo zgrist, da je prišel do ene olivne žajfice. ki je bila zjutraj seveda dekorativno raztrančirana po celi sobi :O . tko da me veseli, da niso sam moji olivnati...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 15, 2011 11:46 am

knedl je napisal/-a::lol: ...... tko da me veseli, da niso sam moji olivnati...

a se ne reče "olivoholiki"? 8)
;) :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 19, 2011 9:27 pm

Prej bi me skoraj kap :O

Pridem domov iz sobotnega potepanja, začnem pospravljat stvari s tržnice in naenkrat šok :O :O Pri kuhinjskih vratih, ob omarici, na tleh velika temno rumena luža! :O :O Skozi glavo mi je šlo miljon razlogov - kaj, kdo, zakaj... Panično zagrabim papirnate brisače in se istočasno ogledujem, koliko je ura, kjer vet bo še delal, kako bom sploh ugotovila, kdo je avtor luže, ali naj peljem kar oba, kakšna to grozna bolezen in hud stres zdaj mori moje lubeke, da morajo lulat okoli - in, ko sem že skoraj pobrisala lužo mi v vsej tej paniki končno postane jasno, da je nekako čudno... mastna.

No ja. Izcedilo se je olivno olje iz narobe obrnjene prazne flaše, ki je v vrečki na kljuki čakala odpremo v kontejner. :girlblush:

Ej, kako sem bila srečna, ni za povedat :D :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 20, 2011 10:11 am

Dokaz za dejstvo, da nas mački naučijo razlikovanja med pomembnim in nepomembnim v življenju. :clap:
Katera druga ženska, razen nore mačjeljubke, bi ob spoznanju, da se ji je po tleh razlilo olivno olje, doživela neizmerno srečo? :mocking:
:kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 20, 2011 10:48 am

Cats je napisal/-a:Jaz teh krutih spopadov ne morem gledat in grem raje likat :girltruce:

Ups, šele zdajle vidla. :girlblush: Če zmanjka, mi mamo vedno kaj za zlikat, pa sploh nismo daleč. Tudi gor dostavimo, če je treba. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 20, 2011 11:33 am

renata je napisal/-a:Dokaz za dejstvo, da nas mački naučijo razlikovanja med pomembnim in nepomembnim v življenju. :clap:
Katera druga ženska, razen nore mačjeljubke, bi ob spoznanju, da se ji je po tleh razlilo olivno olje, doživela neizmerno srečo? :mocking:
:kiss: :kiss: :kiss:

:lol: :lol: :good: :lol: :lol: :good:
dizs, tole si pa res, res, res dobr napisala! :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:42 pm

To, da imam najboljšo, najlepšo, najbolj pametno, najkrasnejšo in najmilejšo mačko v vesolju, to že itak veste.

Pa vseeno, še en dokaz (kot, da jih še kdo potrebuje!) o pameti in dobroti, ki krasi našo Milico. Par dni nazaj sem prišla domov in uhane, namesto v omaro, odložila na mizo. Ja, tiste Hello Kitty uhane (je rekla danes moja študentka: :O Ti :O imaš :O Hello Kitty uhane??? :O Mladina, pač.) No, drug dan zjutraj seveda uhanov ni bilo več. Drezanje v skrite zakladnice je ven privleklo en uhan in enega tistega metuljčka za gor nataknit. Drugi uhan je bil popolnoma pogrešan in sem se že sprijaznila, da ga nikoli ne bo nazaj.

No, včeraj pridem domov, Meli me pride pozdravit, Mila moja lubica pa N-Č. Leži v dnevni in me gleda. Zaskrbelo me je, ker je ponavadi hitra, včeraj je bilo jasno, da nima namena vstati. Pol je pa Muhamed šel k gori, a ne. Pridem bližje, Mila leži, pred njo na tleh - moj pogrešani uhan :kiss:

Lubica moja, besede so čisto odveč, kaj ne :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:46 pm

Joj, ves dan je intenzivno iskala tvoj uhan, da potem od utrujenosti še vstati ni mogla, reva uboga! :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 10:01 pm

Prav neverjetno je, kako si mame zatiskajo oči pred tem, da so njihovi otroci v resnici pravi lumpi :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 24, 2011 10:56 am

Romzy.... :ene par smajličev ki obračajo z očmi: Zdej se pa skoncentriraj: prvič, Milina mama je neka meni sicer neznana toda zagotovo fina in lepa kosmata gospa nekje na Gorenjskem, in drugič, moja Mila je en sam angelček in ne vem, na kaj tvoja pripomba sploh leti. Skratka, kr neki nakladaš klele. Morbit si fovš, ker ti nimaš HK uhanov? Zna bit. 8)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov