Op. Fergie18 – Štrudelj

Moderatorji: biarritz, Bela šapa, metina

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne feb 06, 2011 9:34 pm

Op. Fergie18 – Štrudelj

Štrudelj (z domaco skuto, domacimi jabolki ali z visnjami - po izbiri)

Izklicna cena: 9 €

Donirala: *šiva*

Licitiranje se zaključi v nedeljo, 13. 2. 2011, ob 21:00.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 06, 2011 9:38 pm

Re: Op. Fergie18 – Štrudelj

9
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 06, 2011 9:39 pm

njami višnje 12 €
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 06, 2011 10:19 pm

viiiiišnjeeeeee :yahoo:
22
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 11, 2011 10:54 am

Tole bo pa moooooojeeeeeee! :yahoo:
:P :P :P

joj upam, da je pekač res velik, ker jst...kako naj rečem, da bo lepo izpadlo...nimam mere spljoh. :girlblush:
Še dobro, da nas je tolko človekov v hiši, da se lahko nanje zgovarjam! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 11, 2011 11:19 am

Pekač je velik, če pa ne bo zadosti zate, bomo pa še kaj zraven spekli ;).
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 11, 2011 12:34 pm

*šiva* je napisal/-a:Pekač je velik, če pa ne bo zadosti zate, bomo pa še kaj zraven spekli ;).

:kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 13, 2011 9:08 pm

Kupila oaza88 za 22 €.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 6:36 am

:yahoo: :clap: :yahoo:
plačam danes, za prevzem se zmeniva po ZS, OK?
:yahoo: :clap: :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 9:43 am

Super :) :).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 6:49 pm

Prevzeto danes z eno zelo smešno štorjo.. Več pa bo VERJETNO povedala Oaza88, če in ko bo prišla domov :lol: :lol: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:26 pm

je, ti - kako ti misliš "če" in "ko",a ?! :O
evo mene doma 8) (smo šle rajši kar direkt in smo drugo stop točko prestavile za kdaj drugič...tebi je itak da jasno, zakaj, drugim bo pa čisto v kratkem. No....)

Bom povedala kaj več, itak da bom, samo žal ne bo tko slikovito, ker je število smeškotov omejeno na 6 Bom bla pa zato kratka in jedrnata - taka sem po naravi, sori... :girlblush:

no v glavnem, take predaje še ni videl svet! Prifuram se jst, z enkratnim občutkom za smeri neba in kazalce na uri, s pomočjo Mr.Garmina sicer točno na lokacijo, skoraj pred vhod, a ene dobre pol ure prezgodaj. Pa čičamo jst pa tamalidve v avtu in poslušamo malo juge pa malo goveje pa še vse, kar je između, pa čvekamo pa se mamo čist fajn.
Pa gledam v poltemi avta pa rečem ej a teli karjoli skoz tolk lučk gori klele spredi, pa reče tapametna ja valda, itak. Pa rečem ok, pol pa dobr. Pol pa reče tavelka smrklja razvajena ej a veš kva, mene pa mal zebe, pa rečem jst ej a veš kva, bomo pa mal zakurli pa hočem karjolo zakurblat pa N-Č. N-Č od N-Č. V glavnem - nam je ratal akumulator spraznit, kaj pa drucga.
Pa jst tapametna ugasnem kontakt pa radio pa Garmina ven potegnem pa stopim ven na mraz, ker mi je ful zakuhal u trenutku, to bo najbrž mena al kaj, pa se delam, da sem kul in enga skadim in grem pol sprašvat že ma kdo kleme. Noup. Pa sta se prec javla dva taka ornk desca, da me porineta. Ja itak ane sem si rekla pa grem spet rajš mal probat sreče in iskat eventuelnega poštenega posestnika klem. Ja pozabi, stara moja, imajo preh kondome s sabo kukr kleme, desci nepraktični! :O

Pol pa prideta *šiva* in njen in sledi slovesna podelitev štrudlna z dodatki ....in glede na situacijo sem fasala kuj prec še eno fajno rundo kvalitetnega porivanja. Moje karjole, namreč, itak ane! eeeeeeeeeeeeeej, ful vama hvala, ful je pasal! :lol:

V glavnem evo, srečno smo prispele, v desno nogo me grabi krč od stalnega tišanja na gas, radar na cestninski smo tudi uspešno prelisičile, sicer smo cele premrznjene in zmrzneje, ker nisem upala vklopit N-Č druzga kukr samo golo mašino - pa eeeeeej,lihkar sem pokukala na pladenj - spotoma, v zgoraj opisanih kriznih trenutkih, nas je povsem neopazno nekdo oropal pretežnega dela štrudlja! Barabe malomarne, tkole izkoristit nemočne ženske v trenutkih krize! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:32 pm

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:34 pm

Cats, kamot ponucaš vseh 6 smeškotov, ki se jih sme - ne bom nič zamerla, res ne, ker je blo res...res...
nujnobirablismejkotakiskorajlulavgatkekomulahkopodamtoreklamacijopadajohitroreši ?!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:58 pm

Z moje strani pa je izgledalo nekako takole.. Jaz in fant prišibava iz Celovca (itak, da mi Oaza ne pove, da je iz Kranja :dash: x15 talih smejkotov, ker šparam z njimi za naprej :)), se srečava z Oazo in ko ji predam štrudelj (btw upam, da je dober :)), mi je s prvim spregovorjenim stavkom (kar na enkrat kot strela z jasnega) polepšala dan in ga naredila nadvse smešnega.. Citiram: "Imaš kakšne kleme?", jaz vsa presenečena, nič mi ni bilo jasno, najprej sploh (kot ženska) dojamem kaj so kleme in se začnem smejat (boga Oaza je mislila, da se po mojem norčujem iz nje, ampak res je bila smešna situacija), valda.

No.. In potem smo porivali in porivali in porivali njeno belo strelo po Fužinah (??!!! - hahahahahahha) in jo uspeli dejansko skoraj v prvo tudi vžgati.. Upam, da si približno predstavljate situacijo, ampak bilo je naravnost (če kdo pozna nanizanko) A je to :lol: x 100.

Nauk te zgodbe: Nikoli ne dovoli, da Oaza88 zlicitra kakšno tvojo stvar :D :D x1000000!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 8:01 pm

Sori, *šiva*, ampak meni to bolj na Only fools and horses potegne :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 9:25 pm

*šiva*, dejva te malo popravit: NE "nikoli ne dovoli, da oaza88 zlicitira kakšno tvojo stvar", AMPAK : "nikoli ne dovoli, da oaza88 osebno prevzame svojo zlicitirano stvar...ker jo boš moral/-a za povrhu vsega še porivat"! :lol:

Upaš, da je dober...kdo? kaj? kva? Kakšen štrudelj?! A nisi prebrala - oroooopaliiii so meeeeee! :O :girlsad:

Moj dečko (noup, *šiva*, njega ni bilo zraven, ker če bi bil, ga nikakor ne bi mogla spregledat) pravi na takele taopohane (ej pa pojma nimam, zakva, ampak vsaj enkrat dnevno to slišim od njega....):
once black, never go back. to je baje kukr ena parodija na ex blondinke al kaj ;)

Cats - ma ja, itak da maš prav, si starejša in modrejša od mene. Bili s(m)o foolsi in tudi ene nevemkolikože horsov ima karjola, tko da - ja, valda, itak, fuuul... 8)
btw, Cats - a ti maš kleme? Aja saj res, ti mi boš raje sama osebno prinesla obe zlicitirani zadevi....ohudičaporablasembonuszasmeškote
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 9:30 pm

Ta predaja mi bo pa res ostala v spominu in definitivno ne bom pozabila tega dneva..

P.S: Vsi, ki vam je Oaza88 kaj zlicitirala.. Manjši nasvet.. Raje ji dostavite to osebno, ker drugače vas bo še pošteno našvicala.. Oaza :kiss: :kiss: :kiss: .

Vrni se na Licitacije arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov