Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 12:15 am

Re: Daj si duška

Didi je napisal/-a:Veste kaj , če bom kdaj stara pa če bom kdaj v vrsti v šparu z vozičkom se kašni brhki mladenki v rit zaletavala naj me kar nakuri 8)

kok res :lol:

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 9:57 am

Didi je napisal/-a:Veste kaj , če bom kdaj stara pa če bom kdaj v vrsti v šparu z vozičkom se kašni brhki mladenki v rit zaletavala naj me kar nakuri 8)

In to samo zato, da boš imela izgovor, da jo nadereš smrkljo brezobzirno. :lol:
Meni se ponavadi v šparu ne zaletavajo v rit, temveč se urivajo. Pritroga svoj voziček nekje od strani in se kar prerine pred nekoga. Ponavadi jim zelo naglas (tok glasno, da se vsi okoli ozrejo) razložim, da tudi vsi mi v vrsti čakamo za blagajno. Včasih jih rata sram in grejo lepo v vrsto, še pogosteje pa se naredijo gluhe in se obrnejo stran. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 9:59 am

Dragi Duško, križ me boli kljub kozmodisku, pa kup obveznosti imam danes za opravit... Bi se dalo kako zmenit, da grem jaz z današnjim dnevom za ene par let v penzijo, pa se potem vrnem in veselo delam naprej? S spoštovanjem, C.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 11:46 am

Cats je napisal/-a:Dragi Duško, križ me boli kljub kozmodisku, pa kup obveznosti imam danes za opravit... Bi se dalo kako zmenit, da grem jaz z današnjim dnevom za ene par let v penzijo, pa se potem vrnem in veselo delam naprej? S spoštovanjem, C.

Se ti ne splača, saj veš, kako so penzionisti danes obremenjeni, pa nobenga cajta nimajo! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 12:05 pm

Cats, jaz sem prepričana, da te tale Duško je*e samo zato, ker si kamot in si zjutraj namesto nataknitve kozmodiska ne omisliš jutranje telovadbe za hrbteničarje ;)
podpis: anonimna hrbteničarka 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 12:10 pm

oaza88 je napisal/-a:Cats, jaz sem prepričana, da te tale Duško je*e samo zato, ker si kamot in si zjutraj namesto nataknitve kozmodiska ne omisliš jutranje telovadbe

:O oaza, da te ni sram take stvari pisat :O :devil: Pa če mal pomisliš, boš vidla, da je tole gor contradictio in adiecto :P :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 12:13 pm

Cats je napisal/-a: oaza, da te ni sram take stvari pisat :O :devil: Pa če mal pomisliš, boš vidla, da je tole gor contradictio in adiecto :P :lol:

eeeeeej, niiiisem bla jst :girlblush: , pisala je anevidišanimašnovihšpeglov ena anonimna hrbteničarka!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 12:19 pm

mogoče anonimna ozdravljena hrbteničarka?
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 12:21 pm

admini, od kdaj pa smejo anonimneži pisat na forum? a ni samo za prijavljene uporabnike? :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 1:56 pm

Če ste že govorili o šparu... Pride do mene gospod star okoli 35 let in me prosi če mu posodim kuli (sem na praksi in kot prodajalka valda imam kulije, kar ni pozabil omeniti), da bo lahko na listku kljukal kaj je že dal v voziček. Oki da imajo s sabo listek še nekako razumem, da morajo pa kljukati in poleg tega še kuli doma pozabijo :O ??? Čez par dni sem videla še en tak "primerek", samo da je imel celo! kuli s sabo. :dash: :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 1:57 pm

No seveda bi mi ga pozabil vrniti, če ravno nebi šla za njim na blagajno,...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 1:58 pm

Pišuka, sem stara: tudi jaz občasno kljukam po listku :P (kadar si pozabim poslati po mejlu in ne morem tapkati po blackberry :D )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:01 pm

rozika je napisal/-a: Pride do mene gospod star okoli 35 let in me prosi če mu posodim kuli (sem na praksi in kot prodajalka valda imam kulije, kar ni pozabil omeniti), da bo lahko na listku kljukal kaj je že dal v voziček. Oki da imajo s sabo listek še nekako razumem, da morajo pa kljukati in poleg tega še kuli doma pozabijo :O ???

Ja, ta je še dober, vidi se, da je še mlad, ker je listek vzel s sabo. Ko bo imel 10 let več, se mu to zihr ne bo več dogajalo :D

P.S. Jaz v trgovinah prosim ljudi, da mi preberejo etikete, ker drobnega tiska ne vidim prebrat. Včeraj v Sparu prosim eno gospo, ona pa meni "Ravno to sem jaz vas hotla prosit" :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:05 pm

rozika je napisal/-a:Če ste že govorili o šparu... Pride do mene gospod star okoli 35 let in me prosi če mu posodim kuli (sem na praksi in kot prodajalka valda imam kulije, kar ni pozabil omeniti), da bo lahko na listku kljukal kaj je že dal v voziček. Oki da imajo s sabo listek še nekako razumem, da morajo pa kljukati in poleg tega še kuli doma pozabijo :O ??? Čez par dni sem videla še en tak "primerek", samo da je imel celo! kuli s sabo. :dash: :fool:

Pri takem uvodu sem pričakovala, da gre za kakšnega starejšega gospoda. Al si mogoče hotela povedat, da so ljudje pri 35 že stari? :dash:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če feb 10, 2011 2:15 pm

taperverčki je napisal/-a:
rozika je napisal/-a:Če ste že govorili o šparu... Pride do mene gospod star okoli 35 let in me prosi če mu posodim kuli (sem na praksi in kot prodajalka valda imam kulije, kar ni pozabil omeniti), da bo lahko na listku kljukal kaj je že dal v voziček. Oki da imajo s sabo listek še nekako razumem, da morajo pa kljukati in poleg tega še kuli doma pozabijo :O ??? Čez par dni sem videla še en tak "primerek", samo da je imel celo! kuli s sabo. :dash: :fool:

Pri takem uvodu sem pričakovala, da gre za kakšnega starejšega gospoda. Al si mogoče hotela povedat, da so ljudje pri 35 že stari? :dash:

:D :D :D :D :D :D :D

Odvisno, kolk je rozika stara....
Namreč, ko je moj oče nama z bratom predstavu svojo partnerko, je bil brat star 13 let, jaz 8, ona pa 30 let. Pa moj brat izjavi: Mater je stara! Za mene je bila pa itak še bolj stara :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:22 pm

:lol: Tako sem jaz prišla iz šole v prvem srednje in na mamino vprašanje koliko je star novi učitelj iz fizike odgovorila "Zelo" - pa je bil ravno s faksa, prva služba, pri 24tih :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:27 pm

LuNa73 je napisal/-a:Namreč, ko je moj oče nama z bratom predstavu svojo partnerko, je bil brat star 13 let, jaz 8, ona pa 30 let. Pa moj brat izjavi: Mater je stara! Za mene je bila pa itak še bolj stara :P

saj sem bila jaz ista kot otrok. okoli 20 so bili še mladi, pri 30 pa že fejst stari. potem se je pa ta kriterij premikal približno s starostjo mojih staršev - oni se mi namreč nikoli niso zdeli stari.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:29 pm

Ta kriterij se pri meni spreminja z mojo starostjo :lol: Ker jaz nisem nikoli stara :lol: No, razen za roziko :P Po njenem štetju bom kmalu v grobu ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:32 pm

Jaz sem enkrat smrtno resno rekla enemu fantu, da ne vem, koliko je nek človek star, ker meni je med 30 in 60 vse ena kategorija. In itak, da je bil tudi on 30+ :girlblush: No, zdaj sem pa tudi jaz tam...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 10, 2011 2:33 pm

taperverčki hotela sem povdariti da je mlad in zato nima izgovora da si "ne more zapomniti kaj je že dal v košaro". Vidim kar nekaj moških z listki, vendar so stari tam do 40, od ene 50 naprej jim pa itak žene zraven visijo. 8) Khm, ženske si lahko kljukamo ker itak mislimo na miljon stvari na enkrat, tako da komot pozabimo kaj je v vozičku!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov