Lahko se jo pride pogledat, vendar se od nje ne sme preveč pričakovat. Jo je treba sprejet točno tako, kot je in si ne delati utvar, da se lahko njen karakter, obnašanje ipd. spremeni po naših željah in pričakovanjih. Vsak mucek je nekaj posebnega, malo drugačen. Če nekomu manjka muc za crkljanje to ona ni. Jaz osebno, bi poleg Shannon sigurno imela še nekoga za crkljat, ker bi mi to močno manjkalo, taka pač sem. Ker jih imam več (v oskrbi) mi tako sploh ni problem, če nekomu do crkljanja ni, ker mi to nadomestijo drugi.

Zelo rada imam pa prav vse in točno take kot so.
V prvem domu je bila sama, z umirjeno gospo, ki je prej tudi že imela muco, 15 let. Bila je potrpežjiva, a se ji je zelo uspešno skrivala, da je še videla ni, razen pod omaro, kavčem, posteljo. Po 4ih tednih je obupala, ko je morala še kavč razmontirat.
V tem - drugem domu, je bila še s cimrom Massijem, ki ga je spoznala že pri nas in so skupaj spali tudi v posteljici. Celo umivala ga je. V novem domu je v začetku tudi bilo tako, nato se je zadeva obrnila, je začela Massija odganjat, ga parkrat udarila, se umaknila visoko na omaro in ji ni bilo nič do božanja oz. manj kot v začetku. Gospa je bila z njima čez cel dan. Kaj je tu šlo narobe, ne vem. Po treh mesecih je torej ponovno vrnjena.
Jaz vem, da je pri nas zelo lepo napredovala, se zanimala za igro in tudi kar sama igrala. V naročju ni nikoli želela počivat, sem jo pa lahko vzela na kratko. Na dolgi rok je vse možno. Je kar nekaj muckov, ki so na dolgi rok postali "čisto običajni".