Daj si duška, 2. del

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 03, 2017 10:32 am

Re: Daj si duška, 2. del

Dragi tigr. Že dolgo si bil del mojega vsakdana. Ti, tvoj lacen zelodcek in tvoje prezeble tacke. Bil si divjaček, poln svinjarije in parazitov, ki me nisi spustil blizu. Pa sva napredovala. Spomnim se ko si mi prvic dovolil da sem ti spulila klopa. Pa dne ko si se mi pustil ujeti za kastracijo. Pa ko si mi prvic dovolil da sem te bozala med tem ko si jedel. S casom si zacel obozevati dotike, si prosil za minute ki sem jih namenila le tebi. Resila sva te parazitske zalege, in postal si lep (pa ceprav "zgonjen") macek. Dobil si uto, dobil si oblazinjeno posteljico, in bil si srecen. Predel si in se crkljal z nami ki si nam zaupal.
Danes zjutraj sem dobila klic. Klic da te ni vec. Klic da si srecal napacen avto. Zdaj si za mavrico, jaz pa ponovno zalujem da vas ne morem resit vseh. Da vas je ze toliko odneslo koscke mojega srca na drugo stran. In da si tokrat odsel ti, ki si bil poseben. Ki je drzal se vecji koscek.
Lahko noc tigr. Lahko noc.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe feb 03, 2017 11:30 am

Iskreno sožalje Socerer :kiss:. Veliko srce imaš, da lahko vanj sprejmeš vse te tvoje živalce, tigr ga je košček vzel s seboj med zvezdice, ampak vem, da ga boš še naprej razdajala vsem pomoči potrebnim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 03, 2017 4:18 pm

:( nočko tigr

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 03, 2017 8:14 pm

:girlsad: Žal mi je. :praising:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 04, 2017 8:50 am

Če opazite, da nekdo dobro dela, da že izstopa iz povprečja, ne skoparit s pohvalo, in če se da poskrbite, da to pride tudi do vodstva, ker lahko s tem še kaj dobrega naredite za to "pridno mravljico", ki je običajno (pre)malo plačana za delo, ki ga opravlja, mogoče na ta račun dobi vsaj kakšen eurček več. :angel:
Sama sem to naredila (že večkrat) in prosila, da naj jih nekako nagradijo. Od zadnje pohvale imam tudi lep odgovor, da bo ta oseba ".. za vestno delo in sledenje načelu predanega izvajanja uslug ustrezno nagrajena, ..." :good: Upam, da bo vsaj za eno pico. :angel:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So feb 04, 2017 9:06 am

Jaz pa ravno včeraj dobila od delodajalca, da če ne bom dosledno evidentirala prisotnosti, če ne bom urejena na delovnem mestu, če ne bom imela svojega prostora tipi-top pospravljenega, da bi lahko kadila samo med malico (hvala bogu, da ne kadim), da mi bodo trgali od plače (itak da minimalc) 5% za tisti mesec. Pa če dobiš izredni nadzor, ker naročnik ni zadovoljen s teboj, da moraš ti od svoje plače plačati nadzornika - pa zaposlen je v firmi.

Aja, pa če hočeš pridit na sedež firme, se moraš en dan prej najavit in sprejeli te bodo samo med 9. in 12. uro.

Je pač tako, da so starši firmo prepisali na otroke in zdaj le-ti mislijo, da so boga zagrabli ...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 04, 2017 7:12 pm

:girlsad: Ja, kruto je, marsikje.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2017 1:39 pm

Draga moja babica, tako radi sva se imeli. Pa nama niso pustili, da bi bile kaj dosti v stiku. Čutila sem da....in v sanjah si se prišla posloviti.... Pa so mi prikrivali, tako zelo dolgo...oprosti, ker sem jim verjela, oprosti ker nisem mogla biti s tabo niti na tvoji zadnji poti. Mogoče te kdaj najdem in ti prižgem vsaj svečko v slovo. Do takrat pa vedi, da si v mojem srcu in boš. Naj ti bo tam kjer si, lepše kot ti je bilo tu. Bila si prava borka in imela zelo težko življenje. :'( :'( :'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 15, 2017 1:51 am

:( Sožalje, Rozika :praising:

Tudi zate mi je žal, Sorcerer :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 15, 2017 4:40 pm

rozika sožalje :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2017 11:31 pm

Rozika, moje sožalje. :(
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 08, 2017 5:10 pm

:gvse: Ko ti pride in ti markira vrata, nastaviš živolovko in čez 2 dni ujameš, pelješ na kastracijo, spustiš nazaj v okolje.
Čez 3 dni ujameš še potencialno mačjo ženo, ki na srečo še ni breja, skoraj pred vrati, pelješ na sterilizacijo. Vmes ti en/lahko, da je isti, ki si ga kastriral, ponovno markira vrata + fasado. :rolleyes:

V glavnem, sedaj se na veliko ženijo. Poglejte okrog svojih domov in poskrbite, da ne bo zopet poplava novih mačjih brezdomčkov. Veliko lahko naredite sami. :angel: Na Veterini MH se da tudi dogovorit, da se sposodi živolovka.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če mar 09, 2017 3:11 pm

Trixi je napisal/-a::gvse: Ko ti pride in ti markira vrata, nastaviš živolovko in čez 2 dni ujameš, pelješ na kastracijo, spustiš nazaj v okolje.
Čez 3 dni ujameš še potencialno mačjo ženo, ki na srečo še ni breja, skoraj pred vrati, pelješ na sterilizacijo. Vmes ti en/lahko, da je isti, ki si ga kastriral, ponovno markira vrata + fasado. :rolleyes:

V glavnem, sedaj se na veliko ženijo. Poglejte okrog svojih domov in poskrbite, da ne bo zopet poplava novih mačjih brezdomčkov. Veliko lahko naredite sami. :angel: Na Veterini MH se da tudi dogovorit, da se sposodi živolovka.

Se popolnoma strinjam... Treba je mačke "porihtat", da ni potem sej vemo kaj...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 10, 2017 9:35 am

Slab dan imam. Bolna že skoraj 4 tedne. Punca mi je celo noč kuhala na 39, spali sva eno uro. Zjutri vidim še gigantski herpes.
Nežka na servisu, skrbi me. Ostala dva iz solidarnosti nista mela brikotov na voljo celo noč. Napol mrtva od lakote sta se zjutri seveda prenažrla. Robi nagazil bruhanje. Ko pucam robija, vidim, da je neimenovani nemarnež v teku pokozlal okensko polico, steno, sušilca, pralni stroj in še tla. Zdej sem pa super hvaležna, da je zgrešil vsaj radiator. :P
Ja, slab dan imam.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe mar 10, 2017 10:29 am

:praising: sej bo , sej bo
lih sem se tela spovedat ki prow noče bit konca mojih prigod
pa vidim da je pestro še kje drugje

skratka duško prosim za malo pavze
počasi mam zadosti urgence , visoke vročine , močnih anafilaktičnih alergijskih reakcij na naznan izvor
lahko dodam še poskus krajšanja prsta

skratka pestro leto , samo čakam kašne dogodivščie se bodo še pridružile tej zbjrki
:crazy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Pe mar 10, 2017 11:33 am

Dobrim ljudem, nagnjenim k mazohizmu oddam enega povsem ubrisanega mačka, ki mi je odtrgal cev, ki vodi od nape do zračnika in ki ga sedaj očitno zanima, kaj se skriva v zračniku. Zraven mačka podarim tudi rolo najmočnejšega lepilnega traku, kar jih je na trgu. Za cev naslednje odtrgane nape, ne za mačka. Stroške gasilcev, ki vam bodo rušili (nosilno!) steno, ko bo v njej obtičal ubrisani maček, krije nov posvojitelj.
Ponudbe sprejemam pod šifro črn z belo liso.

Kakšen mir je bil, ko je bil debel...
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 10, 2017 11:55 am

:D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 10, 2017 12:45 pm

Sedaj pa imaš, ko si ga naredila fit. :D
Ubogi zlati, radovedni, mucek. :praising: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Pe mar 10, 2017 1:38 pm

Še dobro, da nisi dodala "shiran", bi ti ga kuj prec danes popoldan dostavila, z lepilnim trakom in macolo za zid :bye:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 10, 2017 1:50 pm

Ubogi shiranček zlatkani, no.... :'(

Edit: ups! :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten