udomačen tiger
Re: Daj si duška
Mene so prijavili sosedje zaradi zanemarjanja (mučenja) psov. Predvsem zato, ker so v hiši, namesto da bi bili zunaj na ketni! Pa da lajajo non-stop. Ko je prišel inšpektor so bili tiho, oglasili so se šele, ko je pozvonil, kar je normalna reakcija psov, je rekel. Si jih je ogledal skozi odprto in zamreženo okno dnevne sobe. So ležali po kavčih, imeli igračke in vodo. Pustil mi je sporočilo, da ga pokličem. Naslednji dan sem ga počakala. Je preveril čipe in cepljenja in ugotovil, da je vse ok. Sosed je bil očitno opozorjen glede lažne prijave. Zdaj kliče policijo, če slučajno nimam kakega psa privezanega na travniku. C'est la vie!
sam tole je res neverjetno...očitno bomo slovenci vedno ostali na tej razvojni stopnji, če ima sosed bmwja ga moram jst tud imet. če ga pa jst ne bom imel, ga pa tud sosed ne bo obdržal. ali pa sem tudi doživela kaj bi nekdo nardil za kvadratni cm zemlje/parcele...mislm to je za kozlat res. kaj taki ljudje res nimajo kaj pametnejšega v življenju za počet, kot samo gledat, kdaj lahko naredijo kaj škode drugemu? naj jih doleti vse tisto, kar drugim privoščijo...