Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 05, 2011 8:23 am

Re: Daj si duška

Mene so prijavili sosedje zaradi zanemarjanja (mučenja) psov. Predvsem zato, ker so v hiši, namesto da bi bili zunaj na ketni! Pa da lajajo non-stop. Ko je prišel inšpektor so bili tiho, oglasili so se šele, ko je pozvonil, kar je normalna reakcija psov, je rekel. Si jih je ogledal skozi odprto in zamreženo okno dnevne sobe. So ležali po kavčih, imeli igračke in vodo. Pustil mi je sporočilo, da ga pokličem. Naslednji dan sem ga počakala. Je preveril čipe in cepljenja in ugotovil, da je vse ok. Sosed je bil očitno opozorjen glede lažne prijave. Zdaj kliče policijo, če slučajno nimam kakega psa privezanega na travniku. C'est la vie!

sam tole je res neverjetno...očitno bomo slovenci vedno ostali na tej razvojni stopnji, če ima sosed bmwja ga moram jst tud imet. če ga pa jst ne bom imel, ga pa tud sosed ne bo obdržal. ali pa sem tudi doživela kaj bi nekdo nardil za kvadratni cm zemlje/parcele...mislm to je za kozlat res. kaj taki ljudje res nimajo kaj pametnejšega v življenju za počet, kot samo gledat, kdaj lahko naredijo kaj škode drugemu? naj jih doleti vse tisto, kar drugim privoščijo...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So feb 05, 2011 9:42 am

Pri nas je bilo pa takole:
soseda je klicala policijo.So prišli.Naredili zapisnik.Vse OK.

Policaj pa je dal sosedi tale nasvet:
gospa,dajte psa naučit gavorit pa ne bo lajal.
Od takrat imamo mir.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 06, 2011 12:38 am

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Ne feb 06, 2011 11:04 am

:O :O Jaz bi njo zapakirala!!! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 06, 2011 11:13 am

Moj duško, matr še 12 ni ura pa ga že mam -.-", zakaj za vraga ljudje ne dojamejo da je evtanazija zdrave živali prepovedana, tako pri nas kot v EU kot na hrvaškem. Potem se pa grozi ja dejte ga vzet ker drugač ga bomo evtanazirali (zdej pride na vrsto preklinjanje ko ena stara mama z juga) :dash: :dash: :dash: :devil: :fool:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 07, 2011 3:20 pm

Sej vem, da je Duško tle za pluvat, ampak moram povedat... 8)
Pride v lokal, kjer delam, en tip, da je videl oglas, da iščemo pomoč. Tri stavke kasneje mi pove, da mu je vseeno, kakšen je delavnik (pop. šiht je pri nas od 17h do 1h zjutraj), ker nima ne žene ne otrok, samo dve mački. ;) Jaz se počutim malo zlobno :devil: in bi malo predavala, pa ga vprašam, če hodita ven.

Me je pogledal čisto zgroženo in mi razložil, da ima on že celo življenje mačke, noter seveda, da je ti dve posvojil v Gmajnicah in da sta krasni in... No, sem skoraj JAZ predavanje fasala, kako so mačke za noter. 8)

Sem še vedno navdušena. :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 07, 2011 3:21 pm

:clap: :clap: :yahoo:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Po feb 07, 2011 3:22 pm

Hihihi! ja učasih znajo ljudje tudi presenetit.
Super stric :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 07, 2011 3:24 pm

Čak, in tak človek nima žene? Očitno je tudi take ženske (ki se zavedajo da so mački za notri) težko najti,...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 07, 2011 3:39 pm

Super, da ve kako in kaj. :good:

Moj duško: novopečene mamice, ki se grejo na cesti z vozički 3 v vrsto! butaste babe, joj :dash: jaz naj se pa pustim avtomobilu povozit al kaj, ker morajo zalimane okol hodt in ni prostora za ostale ljudi na zemlji :bad: ne vem a bi ene res okol padle brez te konstantne "podpore"... :devil: :aggressive:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 09, 2011 3:51 pm

Dragi Duško od danes dalje ne delam več na 300k... Iščem nov dodatni šiht, najraje nekaj ur ponoči, saj si z redno plačo niti otrok ne bom mogla več privoščit kje šele žvale. Kako bi zvenel oglas: Zaradi pomanjkanja denarja oddam dva mulca...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 09, 2011 6:18 pm

No tale tema je pa danes kot naročena zame... (komej pridem pa že jamram)... saj sem imela cel dan čist u k****, ampak tole je pa sodu izbilo dno:
Grem v trgovino, parkiram lepo po pravilih na parkirišču in ko zaključim vse skupaj in hočem odpeljat, pride en zagaman star FOSIL z nakupovalnim vozičkom in BUM, se zaleti direkt v vrata mojega avtomobila. Seveda sem upočasnila in rekla: "Heeeeej, pazi malo", nakar je teslo staro čisto pop***il, me začel zmerjat in mi groziti, češ smrkla pazi se, ti bom jaz že pokazal... Halo?!?! Kdo je pa komu lak opraskal?! Imel je preklemano srečo da so bile v igri določene okoliščine, sicer bi a.) poklicala policijo ali b.) šla iz avta in ga treščila na gobec (če bi mel srečo) ali brcnila med noge (če je ne bi mel).
GRRRRRRRRR.... :devil:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 09, 2011 7:07 pm

Mačja mama je napisal/-a:No tale tema je pa danes kot naročena zame... (komej pridem pa že jamram)... saj sem imela cel dan čist u k****, ampak tole je pa sodu izbilo dno:
Grem v trgovino, parkiram lepo po pravilih na parkirišču in ko zaključim vse skupaj in hočem odpeljat, pride en zagaman star FOSIL z nakupovalnim vozičkom in BUM, se zaleti direkt v vrata mojega avtomobila. Seveda sem upočasnila in rekla: "Heeeeej, pazi malo", nakar je teslo staro čisto pop***il, me začel zmerjat in mi groziti, češ smrkla pazi se, ti bom jaz že pokazal... Halo?!?! Kdo je pa komu lak opraskal?! Imel je preklemano srečo da so bile v igri določene okoliščine, sicer bi a.) poklicala policijo ali b.) šla iz avta in ga treščila na gobec (če bi mel srečo) ali brcnila med noge (če je ne bi mel).
GRRRRRRRRR.... :devil:

Taki so najhujši! :bad:
Sicer je to duško od mojega fanta, pa ga bom delila z vami:

Gre lepo eno jutro v službo, seveda peš, in tako kot ponavadi prečka most (za kranjčanke - tisti pri Planiki dol) čez reko. Ta most je širok za en večji avto in ni edina pot do lokacije dol, ampak je bolj bližnjica. Še najbolj primeren je pomoje za pešce in kolesarje. No in hodi čez most, vmes slika labode na reki ( :D ), čista idila, nobenega nikjer. Nato pospravi telefon in nadaljuje pot naprej. V tem momentu iz ene strani čez most prigoni en foter s kombijem (ki nima nič za delat na tem mostu) in mojega (ki se medtem stiska k ograji mostu) butne v ramo in nahrbtnik z ogledalom kombija, ki je prav lepo že tako malo stran viselo. No, moj itak požuga vozniku z roko in se malo razpi***, od vsega šoka, in to on ki sploh ni tak. Nato se pa foter odloči sredi mosta ustavt, stopi ven in se na mojga začne dret češ kaj se mulc gre, da se on ne bo drl nanj itd... medtem ko je moj fant tisti, ki je naje*al in fasal udarc v ramo, ker idiot star tudi malo ni upočasnil, čeprav je videl pešca pred sabo. Ampak ne, foter star se bo nanj drl, čeprav nima razloga za to. Zraven je še zastoj delal, saj so na drugi strani mostu že čakali ljudje v avtomobilih... :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 09, 2011 7:11 pm

Sem tudi jaz mela že kdaj tako situacijo in kr lepo vse nazaj povem kaj se bo tam en fosil ku ma še 5 let do groba name spravljal ker je on meni na škodo nekej narediu. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 09, 2011 10:31 pm

mislim, da marsikdo rata siten in žleht, ko mu začne Matilda za vrat dihat. :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 09, 2011 10:34 pm

Tudi ve boste nekoč stare, smrklje nesramne :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 09, 2011 10:36 pm

Cats je napisal/-a:Tudi ve boste nekoč stare, smrklje nesramne :P

ko bom stara, bom fejst žleht. treniram že zdaj. :devil:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr feb 09, 2011 10:37 pm

Cats je napisal/-a:Tudi ve boste nekoč stare, smrklje nesramne :P

Ne se z njo hecat, ona med drugim tudi meteorite na zemljo pošilja :lol: :lol: :lol: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 09, 2011 10:39 pm

Ko bo Cats stara, bodo non-stop potresi! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 09, 2011 10:44 pm

Veste kaj , če bom kdaj stara pa če bom kdaj v vrsti v šparu z vozičkom se kašni brhki mladenki v rit zaletavala naj me kar nakuri 8)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov