nevidna bolha
Kraj: Ljubljana
uničevanje / praskanje pohištva
v stanovanju, iz katerega se v kratkem selim, imam 4 oblazinjene stole, od katerih je 2 moj dragi Diablo raztrgal v franze (2 sta bila skrita izven dosega njegovih tack / krempljev)...
za ilustracijo - potrgan in nepotrgan stol:

pa se od blizje:

ob selitvi bom seveda morala stola nadomestiti ali popraviti, kar me bo seveda stalo kar nekaj denarja... ampak ker je po toci zvoniti prepozno, se v to niti ne bi spuscala... problem je v tem, da so v novem stanovanju zelo podobni stoli, samo druge barve... in seveda me skrbi, da jih bo doletela enaka usoda...

dodaten faktor pri tem se mi zdi tudi sam stres zaradi selitve za Diabla in pa to, da bo v stanovanju veliko vec sam, kot je bil navajen... do zdaj je bila v gospodinjstvu se 1 muca, pa se cimri sta bili veliko doma (ker sta uciteljici in imata drugacen urnik od mojega)...

kak nasvet, kako bi ga lahko odvadila oz. mu preprecila, da unici pohistvo v novem stanovanju? predlagali so mi feromone, pa me zanima, koliko to res deluje? druga stvar pa je... pozna kdo izdelek SoftPaws? iz prve roke? se kak drug nasvet?
ze vnaprej hvala...