nevidna bolha

Re: Križevci pri Ljutomeru/GIPSY, NURI,DJORDJI,DJANGA
 Čeprav sem ful gledala če bi imela eno od teh amppak se oddajajo v paru in šest muck ne morem imeti, če pa bi samo eno vzela pa bi ji bilo dolgčas, ker mam tak, da se cel čas Ajda pa Lisko družita pa Tokio in Marelica
 Čeprav sem ful gledala če bi imela eno od teh amppak se oddajajo v paru in šest muck ne morem imeti, če pa bi samo eno vzela pa bi ji bilo dolgčas, ker mam tak, da se cel čas Ajda pa Lisko družita pa Tokio in Marelica  

) in potem, ko sem se na lastne oči prepričala, da zdaj vse štima, pripeljala nazaj tudi mucka. 10-dnevna odsotnost se jima sploh ni poznala, kar takoj sta se začela poditi in igrati. Tudi posvojitelji so ju bili izjemno veseli, tako da je bilo prav lepo videti.
 ) in potem, ko sem se na lastne oči prepričala, da zdaj vse štima, pripeljala nazaj tudi mucka. 10-dnevna odsotnost se jima sploh ni poznala, kar takoj sta se začela poditi in igrati. Tudi posvojitelji so ju bili izjemno veseli, tako da je bilo prav lepo videti.  ). Djanga je mini muca, izgleda kot da sploh ne bo zrasla, ampak ker ji drugače nič ne manjka, se ne sekiram. Pač pa se je zelo potegnila in okrepila Nuri, posledično je tudi ekstra dinamična in ima zato samo eno slikco.
). Djanga je mini muca, izgleda kot da sploh ne bo zrasla, ampak ker ji drugače nič ne manjka, se ne sekiram. Pač pa se je zelo potegnila in okrepila Nuri, posledično je tudi ekstra dinamična in ima zato samo eno slikco.