Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 10:10 am

Re: Daj si duška

Včerajšnji film Skriti zaliv...
Golazen človeška! :bad: :dash: :aggressive: :dash: :bad:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 10:53 am

gipsy in kobila vi2 sta iz borovnice če se ne motim? Slučajno vesta kakšno je kaj stanje pri Mileni Močilnik?
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 11:02 am

rozika je napisal/-a:Na FB "Našo prijateljico je klicala novinarka, ker je pred kratkim podala prijavo o zanemarjanju psov in zgodilo se je, da je Vurs njo kaznoval s 500 eur globe zaradi domnevno lažne prijave!!!. Zanima me, če je kdo pripravljen spregovoriti - kakršne koli slabe izkušnje z Vursom, lastniki psov, ustrahovanje z globami... V kolikor ste za, mi čimprej sporočite telefonske številke, da vas novinarka kontaktira."
Si želi kdo dati duška?

Meni je VURS že napisal, da je lažna prijava 500 eur, ne vem pa, če je to ustrahovanje? Ker nas je sosed prav tako prijavil in dobil tak odgovor in zdaj da mir. Tako, da mi je to po tej plati ok.

Da bi jo pa prav oglobili, pa morajo imeti dokaz, da je vedela, da je bilo vse v redu, pa je vseeno prijavila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 11:34 am

zakaj so pa tebe prijavili :O :fool:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 11:44 am

Dragi Duško, zebe me k psa, imam pred sabo dva duhamorna sestanka, eno dolgočasno nalogo in premalo kofeina v žilah. Povzetek: nisem dobre volje :devil:

Edit: sem se spomnila na gvarano, pa ne vem, kam sem jo pospravila :fool: Mogoče bi mi ginko pomagal, če bi vedela, kje je :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 11:55 am

Cats je napisal/-a:Edit: sem se spomnila na gvarano, pa ne vem, kam sem jo pospravila :fool: Mogoče bi mi ginko pomagal, če bi vedela, kje je :lol:

Mislim, da rabiš še bilobil. :lol: :lol: :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 12:39 pm

Vse, kar me danes jezi:
* da je v moji nekajdnevni odsotnosti terasa postala golobnjak in sem očitno vodilni proizvajalec guana v Ljubljani (da sploh ne bi o tem, kakšne travme doživljajo mački, ko se jim golobi naskakujejo pred očmi :O )
* moder štumf v belem perilu (klasika :devil: )
* da mi je zmanjkalo mleka, pa bi nujno rabila kavo
* da se mojim mačkom zdi edini prostor, vreden njihovega bruhanja, edini tepih v stanovanju (čiščenje stane 15€/m2, v čistilnici pa imam skoraj že abonma zaradi nočnih mačjih dejavnosti)
* da bi morala študirati, pa se mi ne da :bad:

Eh, ene dneve bi bilo bolje prespati...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 12:51 pm

ja, ene dneve bi bilo bolje prespati in se zjutraj zbuditi in ugotoviti, da je bila vse le nočna mora ... :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 7:12 pm

Alexx je napisal/-a:Včerajšnji film Skriti zaliv...
Golazen človeška! :bad: :dash: :aggressive: :dash: :bad:

"private place! blaaa" :bad:

Sem gledala, se malo cmerala, bila šokirana da pol ljudi nima pojma kaj se dogaja, druga polovica pa laže...Pa tisto rdeče morje, joj :(

Golazen, res :bad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 7:14 pm

mateja je napisal/-a:* da se mojim mačkom zdi edini prostor, vreden njihovega bruhanja, edini tepih v stanovanju (čiščenje stane 15€/m2, v čistilnici pa imam skoraj že abonma zaradi nočnih mačjih dejavnosti)
* da bi morala študirati, pa se mi ne da :bad:

Eh, ene dneve bi bilo bolje prespati...

To gre tud pri nas v promet, potem pa tepihe vlečem stran, če se le da. Pa tista je grda, ko zna čevlje pobruhat, če jih kdo pozabi pospravit. :rolleyes:

Se pridružujem še drugim dvem točkam. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 03, 2011 11:30 pm

Na FB pogovor z eno ***** punco.
"spet pazimo na gonecko.."
-jo pa s.
"Mateja hvala za modro rešitev :D"
(moje misli-a me v glavo za j.?)
-v čem je fora da ni s.?
"Mateja pac je nisem dala, je moja psica in taksna je pac moja odlocitev. tri tedne potrpimo in je :)" :fool: :fool: :dash:
-Upam da se zavedaš kakšna zdravstvena tveganja si s tem "sprejela".
"vem. hvala za pametovanje"

Ja oprostite madam vsevedna, očitno veste o psih več kot cel svet skupaj,... :bad: :bad: :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 04, 2011 12:14 am

Sva imele še debato, ki pa je :bad: in si ne zasluži da jo pretipkam. Skratka 20 letna (pa kaj je zadnje čase z njimi?) ki misli da vse ve in da ji niti slučajno ne sme kdo reči kontra. Tudi njeni prijatelji ki se vmešavajo v debato so isti.
"Draga Mateja, ker ti resnično želim vse dobro v življenju; ti svetujem, da si odstraniš svoji dojki in tako poskrbiš da nikoli ne boš zbolela za karcinomom dojk!"
škoda besed sploh...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 04, 2011 12:40 am

"tud js sm hotla zavetiskega psa pa niso dovolili doma je biv pogoj ravno ta pasma ki jo imam"
zdej mi je pa vse jasno,...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 04, 2011 8:05 am

rozika je napisal/-a:Na FB pogovor z eno ***** punco.
"spet pazimo na gonecko.."
-jo pa s.
"Mateja hvala za modro rešitev :D"
(moje misli-a me v glavo za j.?)
-v čem je fora da ni s.?
"Mateja pac je nisem dala, je moja psica in taksna je pac moja odlocitev. tri tedne potrpimo in je :)" :fool: :fool: :dash:
-Upam da se zavedaš kakšna zdravstvena tveganja si s tem "sprejela".
"vem. hvala za pametovanje"

Ja oprostite madam vsevedna, očitno veste o psih več kot cel svet skupaj,... :bad: :bad: :devil:

Oprosti ampak odločitev lastnika je ali bo psa S/K. Psica od te punce, ki jo omenjaš je rodovniška staffika, lahko bo kdaj imela mladiče z njo, zakaj pa ne? Je pa ozaveščena mlada punca. Če se bo za kaj takega odločila, bo prej naredila vzrejno dovoljenje in iskala primernega samca, prav tako z vzrejnim dovoljenjem in bodo mladiči rodovniški.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 04, 2011 10:10 am

In potem nastanejo "ups" mešančki,... Me je potem kliknila na pogovoru.. Če bo mogoče nekoč imela denar za razstave itd. bo imela mladičke, ves dobiček pa bo dala zavetišču (ja pa sloni letijo a ne...).

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 04, 2011 10:13 am

To je bl tisto, iiii kok je moj kuža lep, kaj če bi mel njegove mladičke. Smo bili mi na istem ampak smo se na srečo odločili za s.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 04, 2011 10:24 am

rozika je napisal/-a:To je bl tisto, iiii kok je moj kuža lep, kaj če bi mel njegove mladičke. Smo bili mi na istem ampak smo se na srečo odločili za s.

Na gonečko PAZIJO. In kakega psa imaš ti? Tudi rodovniškega? Če ne, itak, da ste dali S in ne parili in imeli luškane mladičke. Ti bi najraje kar vse po vrsti S vidim. Zahtevaš potem to tudi od vzrediteljev? :O
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 04, 2011 10:27 am

Glej ni te bilo v najini debati tako da ne veš za kaj točno se gre. Ni jo kupila z namenom da bi imela mladiče ampak da bi nekoč mogoče,...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 04, 2011 10:28 am

Vseeno me zanimajo odgovori na moja vprašanja.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 04, 2011 10:30 am

Nimam nič proti resnim vzrediteljem (če lepo skrbijo za pse) da pa nekdo ne da S. psice ker bi mogoče nekoč imel mladiče pa imam, pa mi je vseeno pasma, če nisi resno pri stvari se jo sploh ne loti.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov