Ali ima katera kaj izkušenj z muckom, ki je imel to diagnozo?

Puhi je stara dobrih 13 let, od svojih 7 mesecev starosti notranja mucka, sterilizirana, negativna na mačje bolezni....
Včeraj zvečer je imela že drugi "napad" v 10 dneh, kljub zdravilom, ki jih jemlje. Spala je pri meni na mizi, zvita v klobčič, kar naenkrat jo je vrglo na bok, vse štiri tačke izrazito stegnjene naprej, zenice povečane, plitko in hitro je dihala...

Seveda greva jutri na VF k prof.dr. Domanjkovi, ki ji je delala vse preiskave (EKG, UZ, rentgen in ji tudi diagnosticirala bolezen), vendar me skrbi, da se ji ne bi čez noč spet zgodilo... Kako naj ukrepam, kako naj ji pomagam, saj je bila po tem celo noč zelo nemirna, obnašala se je, kot da je prvič v prostoru, nikakor ni našla pravega mesta za spat, skoz prestrašena, zato sem iz sobe spravila vse ostale mačkone, da sva ostali sami in šele po 6 urah se je toliko umirila, da je zaspala, no, tudi jaz z njo...
Ne morem in nočem si predstavljati, da ima moja bela miška piška samo še nekaj mesecev življenja pred seboj.....

(na spletu sem brala članek o poteku bolezni)... Kakršnakoli informacija in nasvet bosta dobrodošla...