nevidna bolha
Re: Pepina/Vransko
v dobrih rokah in da ima veliko ljubezni. Z partnerjem sva jo nasla zapusčeno zunaj na mrazu res je zelo nezna in prijazna sva rabila kar nekaj časa da sva jo uspela zvabiti noter. Ker pa imava ze tri svoje odrasle muce in malo prostorske stiske sav ji morala poiskati drugi dom naj povem da ko je odsla sva bila oba kar zalostna. Ampak sedaj vidiva da mala Pepina res uziva. 

. Nisem čisto prepričana, če bi pogrešala mačjo družbo ali ne, kakšnih posebnih nežnosti do drugih muc ne kaže, pač pa zelo uživa, da jim nagaja in si tako prisluži tudi kakšno vzgojno okol ušes. Do mene je zelo prijazna, ko ima čas, se rada stisne k meni in pocrklja, ima tudi eno fajn lastnost, da nikoli ne uporablja krempljev, ko me zgrabi za roko. Apetit ima odličen, takoj ji je bilo jasno, da se je ura premaknila in se glasno pritoži, če postrežba zamuja, nič ni izbirčna, je vse ta dobre konzervice po vrsti ( v velikih količinah)
, postavo ima še vedno špagetno manekensko.

in posteljica 
prelepa muca v prelepi posteljici 

. Medtem ko so šli posvojitelji na sladoled, sva se vse zmenili, Pepina je pristala v transporterju, meni pa za slovo pustila praskico na roki