Slepi muc Buc/ Ostrožno

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr mar 23, 2016 12:05 am

Re: Slepi muc Buc/ Ostrožno

Da se še mi javimo zadnjič tukaj, nato odprem temo Na svojem kavču...... jaz sem rabila malce pavze od vseh šokov prešnjega tedna. Volkec nam strašno manjka, nič te ne pripravi na smrt kosmatega prijatelja. Hvala za vse dobre misli, pomaga ko veš, da te vsaj nekateri razumejo. Hvala.

Drugače pa, naš lump..... :D Glede na vse dogajanje mi je vseskozi šla ena misel po glavi - Človek obrača, bog obrne..... no v tem primeru mačkoni obrnejo. Je že moralo biti tako in z vsem spoštovanjem družini, ki je sprejla Buca, njihovim pripravam in skrbi, ki je bila res samo za občudovat, moram priznati, da me nič ne bi moglo bolj rezveseliti, kot njegov prihod nazaj domov <3 . Verjamem, da je nekje mucek, ki bo našel najbolj ljubeč dom pod tem soncem pri vas <3. Buc je imel težko življenje in vsaka sprememba zanj je vsekakor velik šok. Svojo tesnobo, kljub prejeti ljubezni in skrbi, je kazal kot je pač znal.

In ko je prišel domov..... hladno kot špricar je malo pomalical, šel na wc in na 2 urni počitek na njegov kavč. Kot da se ni zgodilo popolnoma nič. :D No, ko se je naspal, pa kar ni vedel pri kom bi se raje crkljal in skakal od mene do Andreja in nazaj. Srce moje malo <3 Še vedno je največji cartljivec ever (trenutno smrči v mojem naročju, ker itak je najboljše da jaz tipkam, njegova glava pa v ritmu poskakuje :))

Se javimo na novi temi s kakšno fotkico. Le zakaj ne bi gledali speče kosmate kepice, če pa lahko :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 23, 2016 7:42 am

<3 Je že moralo bit tako.
Hvala vama. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr mar 23, 2016 8:23 am

Tako sem vesela za vse vas, da ni za povedat :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:. Volkec zlati, tebi pa enega največjega tja gor med zvezdice :kiss:.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 23, 2016 1:49 pm

Sezona alergij se je začela <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 24, 2016 9:24 pm

<3 srečna sem za vas, res!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po mar 28, 2016 10:54 am

Kok fajn <3 <3 , sem imela nekako vedno občutek da bo slepko ostal pri vas :) :)
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov