mucek SNAKY

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jan 25, 2011 8:56 pm

Re: mucek SNAKY

helena je napisal/-a:Snakyju lahko daš kakršnokoli ime češ. če pa pride nazaj s počitnic, bo pa itak spet Snaky. :P

Protestiram! :devil: :devil:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jan 27, 2011 5:02 pm

Takole, Snaky sonček se je znašel v kačjem gnezdu ob Lini in Haši. :)

Pričakali sta ga na postelji, ko sta ga videli, sta ga prevohali. Nisem mogla verjet, da je bila Lina tista, ki je najprej pihala kot zmešana. Potem pa seveda še Haši. Snaky je prevohal vogal za vogalom, onedve pa z vsake strani kot kače v njega pihale. Če bi jaz bila na njegovem mestu, bi jokala na ves glas, Snaky pa mrtvohladno naprej vohal in si mislil: "No, dajta se že skulirat." :)

Haši mu je dala lepo vedet, da je akvarij njen in da tam nima kaj stikat in potem se je vlegel v njeno LeClerc škatlo. Ona namreč obožuje škatle, ki jih ima v vsaki sobi in so njeno kraljestvo. Potem se je celo vlegel na njen ležalnik :), ona pa ga je od spodaj kresala po repu.

Vsekala ga ni še nobena, čeprav je Lina nekaj dvigovala tačko. Pri meni se muli, prede in carta. Zanimivo pa je to, da mu ni za bit z mano tam, kjer ni Haši in Line, ampak skoz rine k njima, čeprav mihata iz vseh strani.

Zdaj po pol ure je pihanja malenkost manj. Takoj je tudi prepoznal njegovo posodico z briketi in mlaskal. Vsake toliko časa me pride pogledat na balkon, drugače pa skoz na njima rine.

Skratka, zadeva je bolje od pričakovanega, saj sem mislila, da ga bosta ziher kaj tepli. :)

To je taki čudoviti muc, da sploh nimam besed. Cartika od cartike, prijazen, miroljuben in ah in oh. Če tega muca ne bosta vzljubili, potem ne bosta nobenga.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jan 27, 2011 5:36 pm

Za začetek sploh ni slabo. Držim pesti, da se bo razvijalo v pravo smer. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 11:20 pm

Darkangel je napisal/-a:Takole, Snaky sonček se je znašel v kačjem gnezdu ob Lini in Haši. :)

To je taki čudoviti muc, da sploh nimam besed. Cartika od cartike, prijazen, miroljuben in ah in oh. Če tega muca ne bosta vzljubili, potem ne bosta nobenga.

A veš koliko poljubčkov je treba v njih vložit, da so takšni? Vsaj tri milijone <3 :D
Ga pogrešamo, ampak bo že nekako, samo da bo pri vas vse ok.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 11:30 pm

10.5.2010 na prvi sliki Snaky, na drugi Zoya, stara 2 dni. :)

Slika

Slika

11.6. Snaky in Zoya-stara en mesec :) :kiss: :kiss:

Slika

Slika

jet

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jan 28, 2011 7:20 am

Ojoj... :kiss: kok lepe živalce.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 8:16 am

joj joj kaka drobčkena lupčka mala :kiss: :kiss: . drugače pa držim pesti da se pri vas obnese :good: . si bomo z malo domišljije mahali iz balkonov :D .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe jan 28, 2011 10:34 am

No, po mojem postu včeraj so šle stvari nekoliko na slabše. Problem ni toliko Haši, ampak Lina. Snaky je Haši med igranjem z mano enkrat po nosu klofnil, tak da od takrat Haši ne pride na pamet, da bi ga klofnila! :) Z Lino pa sta si v kuhinji izmenjala vsak dva udarca. Pihata še vedno. Ona še kr občasno dviguje tačke, da bi ga klofnila.

Zanimivo pa je, da se ju sploh ne izgoba, ampak skoz rinejo en za drugim in pihajo drug v drugega. Jaz prav vidim, kaki carti bi bil Snaky, če bi bil sam, zdaj pa mora biti skoz na preži. Drugač pa ni niti malo jokal, vsake toliko se je ponoči stiskal na postelji. Tudi jedel je in pil in šel na WC. Same jih sploh ne smem pustit.

Takoj ko pridem k njim in Snakyja pobozam, zacneta Haši in Lina renčat in tulit, saj vem da je treba takim zadevam verjetno dat čas, ampak me spominja na to, kako so mojo nekdanjo Gucci mamini Ragdolli ustrahovali, ko sva pol leta doma živeli. Snaky na srečo ni tko plašen, ampak se mi nekako ne zdi fer do njega, da mora taki dve "tečnobi" prenašat. Verjetno sta ljubosumni, čeprav tud njiju skoz cartam, ampak očitno nočeta nikogar na svojem teritoriju. Počasi gresta že tud njemu na živce in ju začne kr tko, ko gresta mimo, klofat, predvsem Lino. Ni videti kot igra, saj tud on kr fajn udari!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 10:36 am

Rangirajo se, trajalo bo nekaj dni. Po moje, da bosta Lina in Snaky na koncu dobra prijatelja, če je ona še takšna, kot je bila pri meni.
Čas ja, čas. 14 dni recimo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 10:40 am

hmmm...pridi kaj naokrog drug tedn. lahko dopoldne ker jaz tud delam od doma. pa boš videla kake žurke imamo pri nas :rolleyes: . mogoče se boš kaj pomirila.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 10:46 am

Darkangel, vedno, ko kaj počneš z mucki imej enak vrstni red. Naj se ve, kdo je prvi in kdo zadnji (prišlek, jasno). S tem bosta tudi oni dve vedeli, da ju ni izrinil. Zjutraj vedno pozdravi po vrsti, daj jim jesti po vrsti, ne delaj izjem. Če je Meli pogruntal, da je treba počakat, bo tudi tvoj ;)

Ko pridem domov vedno prvo pokličem in pozdravim Milo, čeprav me večinoma on čaka pri vratih in rine v noge. Red mora bit. Magari slab :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 10:59 am

Darkangel, moji trije so iz istega legla in so bili skupaj v začasni oskrbi. Najprej sem vzela punci, slaba dva meseca kasneje pa še fantka. Prve dni je pihal vsak na vsakega (še punci med sabo nista več funkcionirali). Tvoji pa niso krav skupaj pasli in bi bilo res že neverjetno, če bi si takoj planili v objem. Daj jim čas in še naprej posvečaj ogromno pozornosti staroselkama! ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 11:05 am

haha, sem lih rekla Danaji po telefonu, da se boš ziher ti kaj oglasila. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 11:08 am

Itak. Če sem pa pričakovala, da bo njihovo prvo ponovno srečanje izgledalo nekako takole: "Kje si stari? Sva te pogrešali! Pridi, ti razkaževa igrače!" ne pa PIIIIIH! PIIIIIH! *KLOF!* :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 11:51 am

Pri nas imamo po navadi hudo nasilno rangiranje med tastarima dvema, ko pride nov začasnik. Ne govorim o nežnih mačjih igrah ali klasičnih klofutah, ampak frči dlaka okrog, res! Pa smo že trikrat zadevo preživeli v roku nekaj dni, tako da nič bat, nekaj časa zgleda grdo, potem je pa mir ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Pe jan 28, 2011 12:22 pm

Verjamem pa, da grozno zgleda, ko se zravsata dva na "živo ali mrtvo" in dlaka frči v kosih! :O
Naš Louis je kar rahlo redkodlakav za ušesi, ki mu Garfi vsake toliko časa "zašepeta", kdo je še vedno glavni pri hiši... :D :D
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe jan 28, 2011 12:23 pm

No super! Saj za perotom z Lino skupaj skačeta kot da sta frenda, potem se pač čez pol ure brez razloga sfockata! :)) Haši pa je itak boginja na vrh omare, ki samo opazuje in ji je vseeno, dokler ima svoje vesoljno kraljestvo. :))
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 12:30 pm

:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 2:18 pm

Aka, neeee... jaz nikakor nisem pri prvem združevanju 3 dni stala med vrati z metlo v eni roki in sesalcem v drugi... :devil: :angel:
(pri drugim in tretjem je šlo pa že skoraj brez problemov... čeprav se občasno takoooo sklofajo, da kar mene boli :rolleyes: )

Napovedujem v kratkem čisti kič med Snakyjem in Lino... :kiss:
Haši pa... no, to boš pa sama povedala (al' pa kar ona) ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe jan 28, 2011 4:35 pm

No, Haši in Snaky komot spita skupaj. Lina pa ga tudi pri spanju ne prenese :))

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov