Takole, Snaky sonček se je znašel v kačjem gnezdu ob Lini in Haši.

Pričakali sta ga na postelji, ko sta ga videli, sta ga prevohali. Nisem mogla verjet, da je bila Lina tista, ki je najprej pihala kot zmešana. Potem pa seveda še Haši. Snaky je prevohal vogal za vogalom, onedve pa z vsake strani kot kače v njega pihale. Če bi jaz bila na njegovem mestu, bi jokala na ves glas, Snaky pa mrtvohladno naprej vohal in si mislil: "No, dajta se že skulirat."

Haši mu je dala lepo vedet, da je akvarij njen in da tam nima kaj stikat in potem se je vlegel v njeno LeClerc škatlo. Ona namreč obožuje škatle, ki jih ima v vsaki sobi in so njeno kraljestvo. Potem se je celo vlegel na njen ležalnik

, ona pa ga je od spodaj kresala po repu.
Vsekala ga ni še nobena, čeprav je Lina nekaj dvigovala tačko. Pri meni se muli, prede in carta. Zanimivo pa je to, da mu ni za bit z mano tam, kjer ni Haši in Line, ampak skoz rine k njima, čeprav mihata iz vseh strani.
Zdaj po pol ure je pihanja malenkost manj. Takoj je tudi prepoznal njegovo posodico z briketi in mlaskal. Vsake toliko časa me pride pogledat na balkon, drugače pa skoz na njima rine.
Skratka, zadeva je bolje od pričakovanega, saj sem mislila, da ga bosta ziher kaj tepli.
To je taki čudoviti muc, da sploh nimam besed. Cartika od cartike, prijazen, miroljuben in ah in oh. Če tega muca ne bosta vzljubili, potem ne bosta nobenga.