nevidna bolha
Selitev notranjo zunanjega senior muca, da ali ne?

Prosim za pomoč.

Ko tole pišem, še vedno jokam, saj nam je lastnik po 7 letih zaradi izrednih razmer, zaradi katerih se mora sam seliti v naše stanovanje, odpovedal pogodbo. Meni je tako hudo, stanovanje je lepo z atrijem, s pogledom na mini hribček, na veverice in vrane in predvsem mi je hudo, ker vem, kako zelo naš gospod Muc uživa tam in je zelo lep, pameten (previden) seniorcek, ki ne gre več kot 50-100m od atrija in uživa naokoli, ter ga poznajo tudi vsi sosedje. Drugače pa je ponoči notri, včasih gre malo se scoolirat na zrak, ker ima svoj mini izhod, spi z nama oz. spi kjer hoče, ker je v bistvu on lastnik tega stanovanja.
Zdaj ne vem kaj nam je narediti. Stanovanje sva dobila že skupaj z mucem, ki je hodil do nas, saj ga je hranil že prejšnji stanovalec, no midva sva ga pa posvojila in je postalm naš veliki kosmati družinski član.
Lastnik, s katerim smo sicer v lepih odnosih in ve, kako zelo imamo radi našega Muca, je sicer nam dal besedo, da bo on skrbel za njega.
Kaj naj naredimo, začasno se lahko na hitro preseliva ali v fantovo garsoniero, brez balkona, ampak vem, da bo naš 14 letni muc znorel. Celo tako hudo mu je, da iščem alternative naokoli z atrijem, samo da bi njemu bilo lepo in bi lahko šel z nama, ampak takšna možnost ne obstaja.
Kaj in kako naj naredim, skrbi me tudi, kako bo nov stanovalec skrbel za njega, ker naš gospod muc je super mega razvajen muc in dobi vse kar hoče, ker je enostavno tako priden, prijazen, vzgojen, luškan oz. najepši

In ja, še kar jokam, imam pa mesec dni časa, da naredim najbolj primerno potezo.
Prosim pomagajte.
Hvala, Nina