Daj si duška, 2. del

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 04, 2016 5:30 pm

Re: Daj si duška, 2. del

oaza, drzim pesti, da se vse dobro iztece :angel:

no pri nas je bilo tako:

Miklavz je prinesel malo klobasico. Do takrat, ko je prisel naokoli Bozicek, je narastel pojstercek, ko pa je prisel naokoli Dedek Mraz, je bla cela miselinka ali pirelika :O :S .

Se tolazim, da bi sixpecke tezko nosili dva po dva, pa se muce ne marajo mesit po njih, ko niso mehki :P .

:O o, kaj pa ce je bila kalorija, bojda zmajsa vse omare in oblacila :dash: hm hm hm...
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 04, 2016 10:51 pm

A se lahko na kirurgiji zjasnejo? Prosim? Ker zdej se pa že res teško zadržujem nazaj. Ker mam občutek da se že prav norca delajo. Al pa so nesposobni. Pa ne vem kaj od teh dveh opcij je hujš. :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
Pa zakaj nimamo več unga smilija k se meče po tleh pa joka? Bi bil primeren.

Duško, daj mi moč da ne začnem buč trgat. Ker sej vem da je kirurgija, in bi bila pomoč tistim ki bi me razf***l blizu, samo vseeno. To če se men strga, ne bo mojemu prav nič pomagalo.

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 05, 2016 1:03 am

Sorcerer :praising: vdih, izdih...

Ja, nesposobni so. Nekateri. Pa norca se tud delajo, nekateri. Mam čist preveč težkih izkušenj :fool:
Hvala nevemkomu pa vsi niso taki :good: naj tvoj čimprej naleti na enga tazga :angel: ti bodi pa predvsem njemu v oporo.

Oaza, tebi pa tudi vse dobro želim :angel:

Fiorina, nad prasico kalorijo, ki obleke krči pa nimaš monopola, je meni tudi po omari skakala :S :fool: :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 05, 2016 6:06 pm

dejte te vase kalorije mojemu poslat telepatsko.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 07, 2016 8:00 pm

Bolj kot si priden/vljuden/miroljuben/izberi po želji, bolj te j. Bolj stroga pravila imaš pa čeprav si podpisal isti papir. Tudi prav Duško, tudi jaz znam biti p. Očitno bo čas, da osvojim lekcijo skrbi samo za lastno rit (in živali seveda), težko ampak bom. Drugi se pa sami j. :bad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jan 10, 2016 5:48 pm

Sorcerer je napisal/-a:A se lahko na kirurgiji zjasnejo? Prosim? Ker zdej se pa že res teško zadržujem nazaj. Ker mam občutek da se že prav norca delajo. Al pa so nesposobni. Pa ne vem kaj od teh dveh opcij je hujš. :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
Pa zakaj nimamo več unga smilija k se meče po tleh pa joka? Bi bil primeren.

Duško, daj mi moč da ne začnem buč trgat. Ker sej vem da je kirurgija, in bi bila pomoč tistim ki bi me razf***l blizu, samo vseeno. To če se men strga, ne bo mojemu prav nič pomagalo.

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

Če smem dodati še svoje mnenje (pa ne delam na kirurgiji): nesposobni, neprijazni, posmehujoči, ... to vse drži, žal. A tudi preutrujeni. Ko človek dela 12 ur ali več, in to štiri ali pet dni zaporedoma... Včasih ne moreš več, resnično ne moreš, kar klecaš, ko greš po hodniku. A razporedi so neusmiljeni: delaj ali odidi. In delaš, nekako pač. In izgorevaš.
Sorcerer, vse dobro želim.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 10, 2016 6:10 pm

po mojih izkusnjah zadnjih parih tednov, resnicno vidim da nekateri, se posebej mlajsi zdravniki, delajo po 24ur skupaj. In so vseeno prijazni. Z empatijo. In se trudijo.

Starejsih pa ni videti. Predstojnik je imel cez cele praznike dopust. Eden od najbolj neprijaznih, je bil neprijazn tudi po treh prostih dnevih. Pa ko se kateri od mlajsih zavzame, jih starejsi (bolj izkuseni, pa tudi neprimerno bolj neprijazni, trmasti, brezdusni, ki jim dol visi), dobesedno zabijejo.

Na gastro sem dobila povsem drug obcutek v tistih parih dneh tam. Na kirurgiji sem pa videla stvari, ki se po mojem mnenju nebi smele dogajat. Odpuscanje ljudi zagnojenimi kirurskimi ranami, posiljanje ljudi ki bruhajo ko vidre brez diagnoze, oblacil in zdravil ob sedmih zvecer, filanje po 5postelj v eno sobo med tem ko imajo popolnoma prazen hodnik, ljudi takoj po hudih operacijah direkt v obicajne sobe namesto intenzivne nege zato da so v intenzivni kjer pride na obisk miro cerar samo tri postelje. Pogovore o zdravniskih kirurskih napakah ki so za posledico imela to da je oseba padla v sepso in jo je bilo potrebno ponovno odpret, direkt na hodniku v casu obiskov.

Nimam dobrega obutka tu. Res ne.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 11, 2016 7:04 pm

Barabe državne. So zvišali DSP. Če hočeš dobiti več denarja imaš čas samo do konca februarja, da pošlješ novo vlogo. Koliko ljudi to ve? Skoraj nihče, pa bodo mesečno ob skoraj 20 evrov. Delavke na CSD pa pregorevale od vseh vlog in klicev, ki bodo prispeli. :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 11, 2016 9:27 pm

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
Samo to. Aja pa še :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 16, 2016 2:52 pm

:pismo: Gužva, gužva, vedno gužva in akcija... Danes sem že od ranega jutra (pa včeraj domov - od metine ;) prišla zelo pozno in še bolj pozno šla spat) v pogonu in "delam kljukice". Na srečo gre vse po planu, z manjšimi odstopanji in korekcijami. Delček tega dogajanja je bila tudi Cats. Cats - oprosti za vse manevre in ostalo, kar ni bilo mišljeno, pa se je zgodilo. Med drugim tudi Silvekov drekec v transporterju in neprimerne dišave. :girltruce: :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 16, 2016 4:46 pm

A dej, dej, Trixi, bilo je zabavno :D samo še na ročni nisi obrnila za kompletni vtis :lol: Pa hvala za transport!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 16, 2016 5:32 pm

:superman: Ja, verjetno res. No, detajlov pa takole javno itak ni za govorit. :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 17, 2016 7:10 am

Jaz upam, da se stvari konec januarja malo umirijo in, da ne bo celo leto tkole dirjajoče. :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 20, 2016 2:32 pm

:offtopic: Od "takoj bi jo imela, sam... (imamo že .., naša ne mara.., nimamo prostora...)" ni prav nobenega haska in noben muc ne dobi doma.
Jaz bi tudi lahko povsod pisala bi imela, če..., prav povsod, kot še mnogo drugih, ki tega ne obešajo na velik zvon. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 20, 2016 8:05 pm

:shout:
.. Bi pri nas posvojili, pa jim pogoji niso OK, ker imajo oni hišo in bi mucki hodili ven...
Na MH fb piše ga. S.M.
"Razumem ,da kar tako ne morete dati muck nekomu ,ki še nima izkušenj,ne razumem pa da naj bi bile muce stalno zaprte,razumem pri vas ampak jaz imam hišo imamo izhod za muce,ki jih ni bilo malo večinoma najdene in posvojene,naše mucke so se vedno držale doma brez potepanja,žal so umrle zaradi ene ali druge bolezni.Pa lep pozdrav bom pač pobrala spet kakšno zavrženo brez zakomplicirane administracije."
:dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 20, 2016 8:21 pm

Ti bi vsak dan ene desetkrat duškala, če bi bila ta prvi filter na kontaktu, a ne gipsy :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 20, 2016 8:30 pm

takole ne bo šlo več naprej duško...v zadnjem slabem mesecu sem tolikokrat izrekla sožalje, kot prej v 10 letih skupaj... :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 20, 2016 10:25 pm

Ti bi vsak dan ene desetkrat duškala, če bi bila ta prvi filter na kontaktu, a ne gipsy

O ja, uboga Trixi bi napolnila tole temo, ampak le zakaj bi, saj smo stare kljuke (tu mislim predvsem sebe, da ne bo pomote :D ) že vsega hudega vajene. Ok skoraj vsega, ker tu in tam se še vedno pojavi kakšen klic, ki preseneti po sistemu "če ne bi bilo žalostno, bi bilo pravzaprav smešno". Pa lažnivcev je kar nekaj, to pa ja, ampak Mačjehišarska CIA se trudi, da jih odkrije. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 20, 2016 10:46 pm

Če ne cia, pa mh fbi :D

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 24, 2016 10:21 am

V zadnjih 7 mesecih me je vsaj 10 ljudi vprašalo, kaj bomo z mačkom zdaj, ko pride otrok - beri: kako se ga bomo znebili.
Potem me pa sprašujejo pri zdravniku, zakaj imam visok pritisk.

Pa toliko o umazanih mačkih: po 27 letih kot dipl.pucač mačjih wc-jev sem negativna za toksoplasmozo. Se pravi se da, anede.

Folk, res...m :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov