Tako, pa se le javljamo iz svojega kavčka
Volkec je ostal Volkec, ker se naš gospodič zeloooo dolgo ne bi navadil novega imena. Pa naj bo.... malce je smešno, ker je moj fant angleško govoreči in si skoraj jezik prej zlomi kot reče Volkec

Prve dve noči je bilo kar hudo. Se je skrival pod posteljo, prišel ven samo za wc in seveda hrano. Ki jo seveda obožuje. Pa seveda ne vso

Izbirčen gospodič je tole, mokra je zakon, briketi bi pa prej v prafaktorje razpadli, kot da bi se jih pritaknil. Jaz pa takole

V bistvu sta oba na domači kuhinji, ker to je pa RES za pojest. In ne bom razlagala, kako sem preživela ure in ure na internetu, iskala recepte, primerjala, se odločala ipd. In potem kuhala in še kuhala in še kuhala. Imamo zalogo za celo zimo skoraj
Sedaj smo ok, več kot to, super smo. Volkca je doma pričakala mala črnihuca Pepper. Je tako smešno, ko ju gledam.... Peper je 2 meseca mlajša, pa vsaj 2 x manjša od njega

Prve dva dni smo iz obeh strani poslušali levje zvoke, potem pa je šlo. Na postejo sta se oba spravila že tretjo noč, vsak na svojem koncu

pa je šlo vsak dan bližje in po 1 tednu sta bila v objemu. Čista ljubezen, vam rečem. Imata pa smešno navado (po moje si ti kriva Trixi

), ker je Volkec ob 6.00 vsak dan pokonci!!! Brez izjeme. In ko je ugotovil, da tale ritem pa ne bo šel dobro z mano, se sedaj iz spodnjega dela oba prestavita k najinim glavam. Točno 6.00!!!! Volkec se vedno uleže med naju (stiska se end dan k enemu in drug dan k drugemu - se ne hecam, se še ni zmotil, da bi se dva ni stiskal samo k meni ali k Andreju). Pepper pa na svojo pozicijo, ki je na mojem boku ali hrbtu. Pa smo tam

Pol pa traktorčki pričenjo delovat, da se cela postelja trese in sladko zaspimo še za kakšno urico ali dve ali tri
Volkec ni ravno muc, ki bi sam splezal k tebi v naročje. Če ga pa vzameva (kar je definitivo vsak večer) ko z Andrejem klepetava v kuhinji (in seveda žuliva vsak svojega mačeta - dvenva izmenjava) je pa neizmerno cartljiv. Zadnji teden smo že prišli do hrbtne pozicije in čohanja trebuščka

in to je super fajn kot kaže.
To je to zaenkrat, zdej se pa res potrudim, da še kako fotko naložim (so iz telefona in daleč od profi).