Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 11, 2015 5:41 pm

Re: Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Ok Jagodka zdej pa je res že čas za kakšen update :threaten: eno samo slikco Peggy nam privoščiš :threaten: mačje bande pa sploh nič. :devil:

Hihi veseli tudi tukaj, da se imate fajn, predvsem pa čestitke za novo kosmato članico! :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe dec 11, 2015 8:43 pm

No, okej, okej, naj vam bo :)

Zgodba, ki jo jaz poznam, ni prav dolga - bila je lastniška, potem so jo očitno nekje izgubili (ali pa jim je pobegnila), do te ženske, od katere sem jo posvojila, je rabila leto dni, vmes je bila očitno še ustreljena, ker so ji ob sterilizaciji našli metek (resnično ne razumem dobro hrvaško, zato še tole: "Moja draga Peggy, ex Mrvica koja je 15. 04. 2015. dolutala do mog doma, izgladnjela i jadna.... Peggy čiji čip je otkrio da je proglašena nestalom?! 19.03. 2014., Peggy čiji se "vlasnici" uopće nisu obradovali njenom "pronalasku", Peggy u čijoj smo utobi prilikom kastracije pronašli metak, Peggy koja unatoč lutanju od godinu dana, jer predpostavljamo da su ju upucali i izbacili u neki kanal, još uvijek je najveseliji pas kojeg sam ikada imala na skrbi!!"). Bila je čipirana, zato so prejšnje lastnike obvestili, a je ti niso hoteli več nazaj. In tako je čakala tri mesece in 22 dni, potem pa je prišla k nam. In močno močno upam, da je srečna pri nas.

Mucki so vsi okej, tok tok, na Peggy so se navadili in ona na njih. Recimo :) kadarkoli dobi kakšno svojo igračo za pojest, ki traja seveda dlje od briketov (torej par tednov, da vse raztrančira in pomljaska), zna bit precej zaščitniška do te "igrače" in potem renči, če se katerikoli od muckov približa njej ali priboljšku. Jo odvajamo od tega. Se pa najboljše razume s Kushijem, on se obnjo drgne, ona ga pa lupčka in ga umiva <3 popolna harmonija, ki traja sicer par deset sekund, ampak je boljše kot nič :D

Še album s fotografijami Peggy, kjer se vidi, kakšna je bila ob prihodu ... https://www.facebook.com/melita.vu/medi ... 856&type=3

Še nekaj fotk in povezava do videa: https://www.facebook.com/petra.lebar/vi ... 80/?type=3

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

P.S.: Fotke res niso najboljše, ampak če so modeli super, je vsaka fotka super :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 11, 2015 8:48 pm

Sonček je pa res en škilko. :D
Bravo Kushi, ti pa res znaš presenečati. Me veseli, da pozitivno in ima v kužki prijateljico. :good: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 11, 2015 10:01 pm

Lubi boh, Sonček, :lol:
Peggy, zdaj si doma :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 11, 2015 10:20 pm

Kako lepo <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 11, 2015 11:23 pm

Pa smo le dočakali :good: .
Super, da se lepotička Peggy zastopi z mačjim prebivalstvom, vsi zgledajo zadovoljni, samo Sonček ima mal premajhen lijak ;) :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 13, 2015 11:52 pm

:lol: Sonček ti si pa res en sonček <3 vsi ste tako zelo lepi <3 da mi je malo jasno, zakaj vas Vaša tako skriva in drži zase...ljubosumna je :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 20, 2015 6:58 pm

Srčki, eden lepši od drugega. Za Peggy sem pa sigurna, da je pri vas v hipu pozabila na vse hudo. Krasni ste :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 01, 2016 8:00 am

Slika

Naj bo letošnje leto pozitivno, magično, nagajivo, veselo, srečno, predvsem pa zdravo!

V tržiškem brlogu upamo, da ste lepo praznovali. Pri nas se je "veselje" končalo 5 do polnoči, ko so sosedje začeli bombandirati in smo se šli stiskat s Peggy v posteljo, da bi ji bilo čim lažje. No, do jutra nekje se je umirila, vmes se je pa poleg Kushija skrivala za posteljo. Ita in Sonček sta pa itak flegma, tako da ju to ni (vsaj vidno ne) zmotilo.

Še enkrat, srečno!

:martini: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 01, 2016 11:33 am

:kiss: Tudi vam srečno in vse dobro, pa še se javite, vas bom zelo vesela. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 02, 2016 6:54 pm

Srečno, srčki <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 27, 2016 9:52 am

https://www.facebook.com/petra.lebar/po ... 3207343385

In so šli. Stalna mami pa v jok in na drevo. Aaaaampak, ker vem, da so v dobrih rokah začasne mame, se ne sekiram preveč, pogrešam jih pa fejst.

Ko smo prišli k začasni mami, se je Ita pokazala v vsej svoji lepi luči in se pustila na veliko čohat. Česa drugega pri njej itak nisem pričakovala :) Je imela sicer arije v avtu skupaj s Kushijem, ampak ko smo prišli na lokacijo, se je popolnoma sprostila.

Kushi se je takoj zavlekel v najtemnejši kot pod klopico in s svojimi velikimi okicami gledal, kaj se dogaja. Ne vem, če bi se lahko stisnil še bolj v kot, brez da bi naredil luknjo v steni. Bučman en.

Sonček se je ravno tako stisnil med ležišča praskalnika in čakal, kaj se bo zgodilo. Valda se zgodilo ni nič slabega, samo midva sva šla. Jaz seveda s težkim srcem.

Jutranje poročilo je bilo grenko sladko za prebrat, Ita je pač Ita in se čoha na veliko, začasni stric je Kushija včeraj že malce pobožal, Sonček je imel pa prisilno crkljanje, ker bi se sicer še naprej stiskal v kotu in čakal na to, kaj se bo zgodilo.

Še par tednov in bodo spet pri meni.

Mi se pa na polno selimo, pakiramo, sestavljamo in razstavljamo škatle ... tako da ja, ni nam dolgčas (čeprav priznam, da mi manjka motanje mačk pod nogami :) ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 27, 2016 1:18 pm

Sicer si ne znam predstavljat, kako se počutiš, ker par tednov skupaj še nikoli nisem bila ločena od svoje bande, ampak ja, lahko si popolnoma brez skrbi, da bo začasna mama poskrbela, da bo vse več kot OK. Ti pa se seli 25/24, da boste čimprej skupaj, pa bo :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2016 2:56 pm

Uspešno selitev vam želim...pa čimprej naj mine :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 05, 2016 8:37 pm

No tako, imam končno malo časa (in nekaj fotografij, čeprav so slabe), da se malo oglasimo tu gor :)

Mačonarji so se pri začasni mami pred mano skrivali (no, Ita je itak razred zase, kamorkoli pride, je kot da bi bila tam od vedno doma, važno, da je dovolj rok, ki jo božajo - lahko je tudi samo ena, važno da jo nekdo čoha). Izkazalo se je tudi, da je Kushi brihten še in še :D
Slika
Slika
Slika
Slika

Ko so prišli domov, sta se Sonček in Kushi vzajemno spravila v votlino tunela, se tam skrivala in ju ni bilo na spregled.
Slika

Naslednje jutro sem jim prišla dat mokro hrano, tako kot vsako jutro, ko smo bili še v Tržiču ... vsi trije so bili okrog mojih nog in od takrat naprej smo ponovno nerazdružljivi <3
Slika

Kushi se je odločil, da bo malce bral:
Slika

S Sončkom sta preizkušala novo posteljo od naše Peggy - pravita, da jima je všeč:
Slika

Preizkušata tudi kavče in podobne površine, kjer lahko skupaj ležita:
Slika

Ita se kot ponavadi drži bolj zase in vsakemu pove, kar mu gre, če preveč leze vanjo (to velja za živalski svet, naju ima rada menda :D ):
Slika

Sonček preizkuša različne poze in prostore, kjer bi lahko spal. Z vsemi pač ni najbolj zadovoljen:
Slika
Slika

Moževa veverička Pika, sva jo preselila iz kleti pri stari mami (kjer smo pač bili v vmesnem času med selitvijo v novo rezidenco) na teraso in ji paše še pa še, pa robide in ostali sveži priboljški tudi:
Slika

Naša Peggy ima veliko žog, najraje ima ogromne žoge:
Slika

Pa valda ve, da je lepa v vseh pozah in iz vseh zornih kotov, se tega dobro zaveda <3
Slika

Najbolj me preseneča Kushi. Če že ni naročen, je zahrbtni (na srečo dobesedno, ne na tak način, kot so lahko zahrbtni ljudje) in se občasno stisne k meni:
Slika

Prejle pa si je zaželel čohanja in ker ni hotel jemati prostora Peggy, ki se je, kot vedno, stiskala k meni, si je našel svoj prostor na kavču, tik ob meni. In sva se čohala, pa mi je predel v uho <3 In to muc, katerega sem ob posvojitvi komaj da lahko pogledala, kaj šele, da bi se ga dotaknila. Danes pa mi takole izkazuje pozornost, pa se ljubeče podrgne ob mojo nogo in mi da vedeti, da sem njegova (pa kaj, lahko si domišljam no :P ). V glavnem, sprememba za 360 stopinj, resnično. In vesela sem, da je tako.
Slika

Tako, to je to zaenkrat, ko bom naredila kakšne lepše aka bolj "amatersko profi" fotke, se pa spet javim :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 05, 2016 9:39 pm

<3 Srčki zlati, me veseli, da se imate lepo.
Lepa hvala za to sporočilo, v sliki in besedi.
Upam, da se kmalu zopet javite. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To sep 06, 2016 7:34 am

Krasna fotoreportaža :good: :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2016 9:42 pm

Taka prisrčna druščina so teli kosmatinčki <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2016 10:06 pm

Nikita nekaj viha brke in pravi, da je Kushi izdajalc :P , mene pa zelo veseli, ko vidim, da so zgleda tud razcrkljani geni v familiji ;) .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 16, 2016 3:03 pm

Slika

Sicer en dan prezgodaj, ampak vseeno ... tri leta že ni mojega Puhija. In zdaj je v nebesa dobil svojo človeško sestrico, da jo pazi. Ella in Puhi, rada se imejta <3

Za info - vsi ostali živalski člani naše družine so na srečo okej. Fotke sledijo, upam da kmalu.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov