Moja je bila čist brez veze. 12 dni
Da ne bi kdo mislil - Njena brezveznost je univerzalna in časovnoprostorsko neomejena, toda tokrat so nam Amiši zagodli mrk
Tkole je bilo. Moja je nekaj roštala po fletu in selila stvari gor dol levo desno po lojtrici gor in dol. Tole od lojtrice in mezinca sem že povedala. Pa Je ni izučilo. Pol je prejšnjo nedeljo vse znosila na svoje mesto in stvari niso delale. Ni mogla telefonirat, na teveju je bil le prah in dve tri dlake iz mačje riti (bele). Pol je klicala Amiše. In so ji svetovali, da zapiči zobotrebec v tisto luknjo ododzadi

Če bi Meni to kdo povedal, bi dobil svoje

Ona je pa samo bebavo splezala na lojtro in naredila, kar so ji povedali. Pa ji je crknilo še tisto, kar je delalo. In potem je vsak dan klicarila Amiše in se z njimi menila vsakič od začetka. Po moje se je bogim fantom bliskalo pred očmi, ko so zagledali Njeno cifro na displeju in je vsakič en bil kazensko določen, da se z Njo pogovarja
Stvar se razvijala tako, da je zamenjala vse, kar je lahko, razen unih dveh kretenov, čeprav sem Ji svetovala, da ravno tam tiči problem. Sicer sta bili kle dve ženski, UnaTaStaraOdKokte in NjenaPerjatelcaOdMnogihMačk, pa nista hotli vzet niti torte za sabo, kaj šele kak suvenir. No, Amiši so, da bi se znebili Moje, začeli nosit darile. Škatle take in drgačne, pa nov modem k spejsšatl, pa tako linijo so ji zrihtali, da je še Obama nima. Pa zadeva ni in ni hotla delat do maloprej, ko je končno en fantič s tresočim se glasom prišel do konca ugani in zdaj ima vse prižgano in se valja v informacijah, ti uboga Mila pa suhe žemlje ribaj

Pa te pogovore bi mogli slišat

Vpraša jo en Amiš če je optika ok, Ona pa njemu, da je optično pregledala in da je ok. Sledi malo tišine, nakar se tamau le opogumi in vpraša kaj točno misli pod tistim optično pregledala. Ko mu je rekla, da je gledala za omaro, če je kabel precvikan in ugotovila da ni, ga je po moje feršlok ene dvakrat. Ampak da bi kle prvo pomoč poslal, da Me reši, to pa ne
Skratka, zdaj smo spet umreženi in bo kr tam sedela in neki klofala po računalniku. Vrečk imamo samo še za jutri, potem pa sledi dolga in počasna agonija. Ampak vsaj filme bomo zraven gledali pa formulo
Nad brezupom prihodnosti zgrožena, nad neizbežno lakoto pa obupana, vas vseeno z zadnjimi končki svetovljansko popolne omike pozdravlja
Mila