Hmmm kako bi začela ko imam tok za povedat od Lucy

Lucy je mačka z karakterjem! In to čudovitim karakterjem!
Ko ti mačka stanovanje dobesedno napolni s svojo pojavo

Dominance nad drugimi mačkami ne izvaja popolnoma nič! Je pa res da so moje mace vse odrasle tako da ne vem kakšen bi imela odnos do mladička...
Je popolnoma nekonfliktna muca! Pes ji je strašno zanimiv! Tko kar hodi za mojim Odijem pa mu hoče buce dajat pa za piko na i mu krade igrače... haha

in potem so Odijevi pliškoti od Lucy brckoti, Odi jo pa gleda prav čukasto in čaka kdaj bo lahko ukradel nazaj svojo igračko

Lucy je edina mačka kar jih poznam da ji je sesalec strašno zanimiva zadeva

Tko moje muce med mojim sesanjem zbežijo pod posteljo ali na najvišjo poličko v stanovanju, Lucy pa leži na tepihu ko 10cm od nje sesaš... če si pa preblizu pa s tačko namaha sesalec, ampak umakne se pa ne... hahaha
Je pa strašno igriva muca

Pa noraaaaaa na mačje drevo. Tko prou obsedena je z njim. Tako da bo za oddajo verjetno pogoj da bodoči lastniki naštimajo veliiko mačje drevo

Mačja družba ji pa ni nekej baš pomembna. Ja sej se pride mal pobucat k mojim mucam pa z mojim Puhijem se lovita po stanovanju ampak njej to ji toliko pomembno kot ji je pomemben človek

Samo da jo božaš pa je ona zadovoljna! Če jo nehaš božat ti pa daje lupčke po celi glavi pa spodriva ti roko... najtežje je pa smse pisat ker se ti kar zaletava v telefon

...ko kakšen kužek je

aja pa ful ji je fino ko se ti vrže na hrbet in jo božaš po bušiju

No pa moj dragi k se nikoool ni zmenil za nobenega mucka katerega sem pripeljala domov kot začasnika ali rešenčka se je čisto zaljubil v Lucy... se ukvarja z njo bolj ko jaz... pa še spita skupaj

To je za na koledar zapisat

Slike pa sledijo ko si pozdraviva ušeska ker trenutno ima čisto mastno glavo od zdravil in čiščenja