Marlenka

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 23, 2011 8:55 pm

Re: Marlenka

Mi je kar kri zmrnila, no :O Ta mala pokora je res cort še pa še :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 23, 2011 8:57 pm

:girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 23, 2011 8:57 pm

:O :devil: Mislim, moje srce je tudi precej švoh glede na minule dogodke.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 23, 2011 9:01 pm

helena je napisal/-a: :O :devil: Mislim, moje srce je tudi precej švoh glede na minule dogodke.

Ti se pa kar nehaj buniti, ker zveš za vsak njen drekec (pa če hočeš, ali pa ne) :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 23, 2011 9:03 pm

pa vseen me je skor kap. :aggressive:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Ne jan 23, 2011 9:19 pm

Najprej se mi je srce ustavilo, potem so me zalile solze, šele za tem sem prebrala do konca. Čist v šoku :O Ti, ti mateja, ne več tega delat :aggressive:

Sem pa ful vesela, da je malecka po vseh težavah tako razigrano, navihano malo mače :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 23, 2011 10:50 pm

To res ni blo fer! :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

jet

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jan 24, 2011 6:40 am

Sam res! Mene je kr sezul! :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 24, 2011 6:59 am

Cats je napisal/-a:Ej, mene je tud presekalo :O Ne tega počet, nekateri smo že v letih in nas lahko hudič vzame :devil:

đizs, ja res - še dobro, da ni bilo preveč presledkov do naslednjega stavka.

Da ne bi ti Tanova se kdaj pritoževala nad Marlenkino nagajivostjo - sebe poglej! :devil:

;)
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po jan 24, 2011 9:29 am

Mi je kar vroče ratalo, madona! :O
Zdaj, ko ni več v paru, si je pač dala duška... Go, Marlenka, GO! :yahoo:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jan 24, 2011 12:32 pm

Kako se drži Marlenka? Še kak dan ali dva in bo iz karantene če se ne motim :D Upam da bo vse ok....

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jan 24, 2011 12:37 pm

Simona je napisal/-a:Kako se drži Marlenka? Še kak dan ali dva in bo iz karantene če se ne motim :D Upam da bo vse ok....

Ja, malo pozno mi je update-alo cel forum... sem vse prebrala, vse vem :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 8:46 am

A se tale dinamit mali sploh pusti kej čohat? :) Me prav zanima kakšen karakter bo imela...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 9:02 am

mateja je napisal/-a:Marlenke ni več. No, tiste pridne, mirne Marlenke, kot je bila ta pupa na začetku. Mala je zdaj divjakinja, ki juriša naokrog in jo malo briga za poziranje ali crkljanje. To je zdaj eno hiperaktivno dete, preveč zaposleno z igro in norenjem naokrog, da bi počelo še kaj drugega.

Lubica moja mala :girlblush:

Karakter že ima, vsak se z njim že rodi, trenutno je zdaj eno mačje migasto dete.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 9:49 am

Marlenka je karakterno zlata muca. Nežna in prijazna. Prede, ko vidi človeka. Krempljev ne uporablja, ampak poboža s tačko. V bistvu je bolj crkljiva kot so običajno njeni vrstniki. Popolnoma nekonfliktna z ostalimi mački, tudi s psi je čisto ok. Glede na tisto statično muco, kakršna je bila na začetku, predvsem zaradi bolečin zaradi zlomljene medenice, je pač zdaj povsem drugačna, mala divjakinja. Kljub temu, da ni več ravno razpoložena za fotografiranje, gre po moji oceni še vedno za mirnejšo muco. Ji je pač potrebno pustiti tistih par ur, da se naigra, potem pa ji tudi crkljanje ni odveč.

Zdaj je karantena tudi uradno končana, kuge ni dobila. :yahoo: :yahoo: :yahoo: Postopno je združujem z drugima začasnikoma in predvsem opazujem, če ji bo poškodba pustila kakšne sledi. Kakšen teden nazaj je po salti med igro rahlo zašepala, zaenkrat tudi ni kazala kakšne želje po plezanju navzgor. Bomo videli.

V kratkem bo še enkrat cepljena, nato jo čaka še sterilizacija, potem pa bo počasi pričela iskati nov dom. Meni se sploh ne mudi 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 9:51 am

mateja je napisal/-a:Zdaj je karantena tudi uradno končana, kuge ni dobila. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 9:59 am

cela vesela za Marlenko! :yahoo: :good:
Žaba mala mačja.... :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 10:31 am

mateja je napisal/-a:Marlenka je karakterno zlata muca. Nežna in prijazna. Prede, ko vidi človeka. Krempljev ne uporablja, ampak poboža s tačko. V bistvu je bolj crkljiva kot so običajno njeni vrstniki. Popolnoma nekonfliktna z ostalimi mački, tudi s psi je čisto ok. Glede na tisto statično muco, kakršna je bila na začetku, predvsem zaradi bolečin zaradi zlomljene medenice, je pač zdaj povsem drugačna, mala divjakinja. Kljub temu, da ni več ravno razpoložena za fotografiranje, gre po moji oceni še vedno za mirnejšo muco. Ji je pač potrebno pustiti tistih par ur, da se naigra, potem pa ji tudi crkljanje ni odveč.

Zdaj je karantena tudi uradno končana, kuge ni dobila. :yahoo: :yahoo: :yahoo: Postopno je združujem z drugima začasnikoma in predvsem opazujem, če ji bo poškodba pustila kakšne sledi. Kakšen teden nazaj je po salti med igro rahlo zašepala, zaenkrat tudi ni kazala kakšne želje po plezanju navzgor. Bomo videli.

V kratkem bo še enkrat cepljena, nato jo čaka še sterilizacija, potem pa bo počasi pričela iskati nov dom. Meni se sploh ne mudi 8)

Super! Hvala za izčrpno poročanje, Marlenka mi je res prirasla k srcu, doma imam namreč že eno "alfa" mačko, kot so takim mačkam dali nadimek, je pa res divja in tudi lovec na vse živo :D Sem vsa popraskana in pogrižena, tako da sploh več ne rinem vanjo. In tako si še vedno želim eno crkljivko, ki bo iskala mojo pozornost in čohanje :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jan 25, 2011 11:51 am

Zelo sem vesela za Marlenko, da je vse ok in da je postala živahna mucka. Me pa tako na našo Nano spominja, prav tako izgleda celi medvedek. <3 :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 12:03 pm

helena je napisal/-a:Posvojitveni razgovori se opravljajo po telefonu in mailih.

Bom upoštevala :D in budno spremljala novosti ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov