Prijazni Lucifer - Vodice

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 14, 2015 7:44 pm

Re: Prijazni Lucifer - Vodice

Na začetku mi ni dovolil da ga lupčkam, se je upiral z vsemi štirimi :D zdaj se je pa že vdal v usodo. Hahahaha :D
Danes je bil Luc pohvaljen, da zgleda kot črni panter, le v pomanjšani obliki :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 15, 2015 8:59 am

Hahaha, ja uboooogi maček no, kakšno mučenje mora to prenašat!! :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če sep 24, 2015 8:26 pm

Luc je en tak veeeeeelik srček. :girlblush: <3 Ima dneve, ko bi se samo nosil po rokah, crkljal in igral :angel: , ampak ker mu je ime Lucifer to pač ne gre aneda? :P :devil: Šele pri njemu vidim, zakaj mačke in rože na okenskih policah ne grejo skupaj, pa imamo že nekaj časa mačkona :lol:
Glede pasje in mačje družbe, bo pa Luc verjetno najbolj srečen v domu kjer bo edini muc, ker je na čase malo ljubosumen in definitivno preveč vsiljiv (vsaj do našega Lea, s katerim se ne marata kaj preveč :devil: :blush: )

Zdravo oboževalke/ci 8) :kiss:
Slika

Slika

Takole se pa ''zlijem'' z okoljem ;) ( p.s. Je čisto nor na povšrtčke in vse kar zgleda podobno :) )
Slika

''Tale miška bo pa moje zdele'' :P
Slika

In ko opazim, da so vrata od sobe zaprta, se takole postavim pred vrata in začnem glaaasno mijavkat, no to počnem tudi ko je posoda z briketki prazna (si lahko mislite, da moram opozorit na to?! :O )
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če sep 24, 2015 8:37 pm

Sem pozabila dopisat, da je Luc pravi ciganček, ko pridejo kdo na obisk kljub temu da ne pozna človeka, kar skoči v naročje in se crklja. :D :angel: Tudi otroke obožuje, hrup ki nastaja ko 7 letni bratranec nori po hiši, ga niti malo ne moti. :good:
Aiia in tudi pogovarjat smo se začeli, ne samo ko je posodica za hrano prazna (tako se je začelo), ampak imava na čase prav dolge dialoge. Če naju kdo posluša, verjetno misli, da sem malo čez les :blush: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 24, 2015 9:28 pm

kako je že zrasel! <3 prekrasen je :kiss:
(kaj si sosedje mislijo, ko se jaz pogovarjam z mačkoma, pa raje ne vem ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 25, 2015 3:13 pm

a še kdo ne vidi več slikic? :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 25, 2015 3:21 pm

Jaz :(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe sep 25, 2015 3:45 pm

Jih bom ponovno naložila, ko pridem do računalnika :) , je potrebno naložit vse slike? Ker meni na telefonu zadnje slike pokaže, tistih od začetka, ko je bil še majhen pa ne. :( Samo povejte katere naložim :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe sep 25, 2015 8:34 pm

Ponovno sem naložila slike :) upam da se sedaj vidjo :angel:

Zdravo oboževalke/ci 8) :kiss:
Slika

Slika

Takole se pa ''zlijem'' z okoljem ;)
Slika

''Tale miška bo pa moje zdele'' :nyam:
Slika

In ko opazim, da so vrata od sobe zaprta, se takole postavim pred vrata in začnem glaaasno mijavkat, no to počnem tudi ko je posoda z briketki prazna (si lahko mislite, da moram opozorit na to?! :O )
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če okt 01, 2015 6:29 pm

Sem Luc-a danes iz radovednosti malo stehtala in ima okrogle 4kg :girlblush: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 02, 2015 5:41 am

juuuuuj, lepotec.... :girlblush:
Ampak si pa res ornk desc! :O :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 02, 2015 7:14 am

Samo je res prekrasen črnuhec! :girlblush:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne okt 18, 2015 6:54 pm

Šeena srečna novica za danes, Luci ima Dom :D
Zaradi nesporazumov med Lucijom in Leom (naš mačkon) zadnje čase, je bil Luc velikokrat zaprt v sobi ko mene ni bilo ker se nista prenašala. Zato sem Oazo prosila za nasvet in tako sva prišli do rešitve, da bi bilo mogoče dobro Lucija spuščati na prosto. Sama niti pomislila nisem na to glede na to, da je na oprsnici zelo hitro začel tišati nazaj notri. No poglej ga norčka, mali uživa zunaj brez oprsnice, nori gor in dol po travniku, po drevesih, podi ptičke, Leo pa ga zunaj skoraj čisto ignorira (obratno še ni čisto tako ;) :devil: )

Tako, da sem danes že začela pisati nov oglas zanj, ko je padla odločitev da Luc ostaja pri nas, glede na to da ima zdaj prost izhod. Saj imamo poleti oz. ko je toplo vrata na teraso ponavadi odprta, in to pri samo notranjem mucu ni mogoče. :P Z našimi mačkoni, se bojo pa zdaj ko je tudi zunaj in ni sten da bi jih ovirale pri ''spoznavanju'' veliko prej začeli tolerirat :) Sicer sem sumila, da bo mami kaj takega rekla in ko ona reče je potem to to. :) :yahoo: Tako da Lucifer ima Dom, smo šli kar nekajkrat skozi to in je dokončno, mali norček ostaja Doma :D <3 :yahoo: :yahoo:

Še nekaj slikic mojega malega ( :blush: ) norčka <3
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne okt 18, 2015 8:37 pm

Bravo črnuhec lepi, super si se ugnezdil :good: :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 18, 2015 9:27 pm

Srečno, Luc! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po okt 19, 2015 7:04 am

Bodi priden in uživaj :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če nov 12, 2015 12:07 pm

Odnosi med mačkoni doma se izboljšujejo, vsi štirje že lahko skupaj jejo in se bolj ali manj tolerirajo :yahoo: Luc jih še vedno malo preganja, a to je zdaj samo zato, ker bi se igral z njimi. :D
Od kar je Luc čez dan večino časa zunaj in tako porabi večino svoje odvečne energije, je notri veliko bolj umirjen. Novih slik pa nimava prav veliko, saj kar naprej skače v naročje, še posebej takrat ko vidi fotoaparat. :girlblush: :angel: Je pa že zdaj največji med mojimi mačkoni, najtežji še ni :blush: ampak ne dvomim, da bo tudi tukaj premagal ostale tri :girlblush: :lol:

Takole zbrano pa gledamo televizijo :D
Slika

'' Kaj me pa tako čudno gledaš? A jst pa ne smem tvja gledat?'' ... Zasačen med gledanjem :lol:
Slika
Prejšnja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov