nevidna bolha
Re: Border cat SHANTI in siva miška TRISHKA

Zrasli sta v dve prekrasni mački, obe manjših postav, s čudovitim karakterjem. Shanti je naš mali drobižek, ki je kljub svoji drobni postavi stalno lačna, glasno protestira če še ni obroka, ki bi po njeni presoji že zdavnaj moral biti. Je mala navihanka, ki vedno in povsod najde način kako priti do hrane, tako da me je zelo dobro odšolala, da vse zapiram in nič nikjer ne puščam!

Trisha je nekoliko močnejše postave od Shanti, a še vedno majhna, pogumna, radovedna mazica, ki se prav rada skotali na hrbet in prepusti čohljanju. Ponoči se rada pride pocartat (ravno ko dobro zaspim!) in jo moram božati dokler ona tako želi, brez ugovarjanja, potem pa se lepo udobno uleže kje ob meni ali na svojem tatiju in zaspi. Ima krajšo in zelo gosto dlako.
Obe sta še vedno zelo igrivi mucki, ki se radi pretepata in nagajata druga drugi. Res se imata zelo zelo radi! Prava sestrska ljubezen je med njima. Ko ju opazujem pri njuni igri, sem vedno hvaležna, da smo vzeli obe, da ju niste pustili ločiti, kot bi mogoče naredil kdo drug. Tudi mi smo imeli sprva idejo o enem mucku, a sva se nato veliko pozanimala, prebrala ravno na temo bivanja dveh ali večih muc skupaj in sva zelo vesela in hvaležna, da sva tako tudi storila. Prijateljstva in vezi, ki so stkane med njimi, nima nihče pravice ločevati. To je dar, ki naj raste z njimi... in z nami!

No,... pa da ne bom samo nakladala

Sestrsko umivanja in cartanje

Kje je vsiljivec?

In še malo drugačna sestrska ljubezen... skupni zajtrk

LP vsem skupaj