udomačen tiger
Dante, Amigo in Pablo/3 fantinčki, Kranj

No pa ni, vsi trije so fantki.
Gospod je na društven telefon sporočil, da so k njemu odvrgli brejo mačko, ki je, čudno ane, potem skotila 3 mucke. Kot prvo je dobil napotke, kako ravnat naslednjič, ko faše kakšnega mačka/mačko.
Poročilo karantenske po današnjem obisku veterine:
- Vsi imajo umazana ušesa samo zunaj, sluhovodi so čisti.
- Noben od njih ne sveti pod woodovo lučko. In daljšedlaki fant je negativen na testu. :-)
- vsi so koščeni z zelo napihnjenimi in trdimi trebuščki
- vsi imajo povišano telesno temperaturo - velika verjetnost da zaradi stresa
- vsi so dobili stronghold danes na veterini
Tigrasti 1390 g
tigrasto/bel - svetel - 1080 g (ta je bolniček)
tigrasto/bel - dolgodlak - 1350 g (ponoči ni šel na wc, vetka mu je z roko malo poskušala zmehčati delno zaporo, da bo lažje šel kakat).
Ko se sprazni vsa golazen, ki jo očitno nosijo v sebi, bojo najbrž še precej lažji....no ampak apetit imajo pa strašno zdrav, tko da bojo hitro "not prinesli"

Scrkljanček:
- vnetje zgornjih dihal. Dobil antibiotik.
- priporočljive inhalacije, sploh pri vnetjih zgornjih dihal
- dobil antibiotike
Delovna

* tigrasto beli scrkljanček, prodana dušca, bolančkan muc: Amigo
* tigrček: Pablo
* tigrasto bel: Dante
Pablo in Dante sta strašno preplašena, vsa v krču, en samo čaka, da zvizne iz kopalnice, drugi je jokal celo noč in jutro. Če se izkaže, da jima človek predstavlja prevelik stres, ju bomo pač oddajali kot (po želji) notranje-zunanja v kar se da varno okolje.
Mama muca je bila danes R/R in S in bo vrnjena gospodu. Dala sem mu tudi nekaj hrane zanjo, da mu bo lažje. Ima tudi že svojega mačka, ki je (proti mojim pričakovanjem, priznam) poštiman.
Kakšnih spodobnih slik ni, ker mi je crknil aparat, ko sem jih pripeljala, potem pa sva s karantensko slikali z mobitelom, ko sem jih prešpricala (totalno bolhasti so bili) in niso ravno za v javnost, ker jim delajo krivico. Slike pridejo asap