Rudi in Alba/2 dudarčka, Strunjan

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 04, 2015 10:10 pm

Re: 2 dudarčka, Strunjan

Iiiiiii kako sta srčana :girlblush: pa teli trebuščki so pa samo za prelupčkat :kiss: <3

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če avg 06, 2015 10:08 am

Evo ponosno naznanjam svoje "strokovne ugotovitve" da je belko u bistvu belka :girlblush: mali razgrajač je pa - logično - fantek :yahoo: No pa dejmo to ne vzet čisto za 100%, ker res nimam kej dost pojma o tem, ampak kakor sem se lahko poglobila vse kaže na to :D Zdej se lahko vržem iskanje imen :D
Aja danes mogoče prideta že čez 400g teže, včeraj sta bla že nevarno blizu ;)
Itak sta pa vsak dan bolj posrečena - non stop hodita za mano, sploh Oranžko, ob vsaki priliki se vsedeta na copat, probata kaj na mojemu telesu bi lahko grizla ( če ne dobita prstov na roki, je najbolj priročna Ahilova tetiva - ni več fino ker so jima zobki že kar dobro zrasli), Oranžko se bo pomoje za zraven specializiral še za uporabo robotskega sesalnika, mogoče pa postane en v vrsti tistih senzacij na youtubu - maček ki se vozi na sesalniku, zaenkrat dobro kaže ker vsakič ko maširata okoli se tamali spravi gor sedet in pritiskat vse možne tipke :lol:
Aja a kdo ve, do kdaj mucki spreminjajo barvo učk? Motnih nimata več, sta že dobila barvo ampak nevem če bo ostala? Belka ima namreč božaaaanskoooo nebeškoo modre svetlikajoče oči. Bom dala na youtube, ker dejansko sem v enem trenutku ujela tisto barvo - je še mene šokiralo :) upam da tko ostane ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če avg 06, 2015 10:14 am

Evo ponosno naznanjam svoje "strokovne ugotovitve" da je belko u bistvu belka :girlblush: mali razgrajač je pa - logično - fantek :yahoo: No pa dejmo to ne vzet čisto za 100%, ker res nimam kej dost pojma o tem, ampak kakor sem se lahko poglobila vse kaže na to :D Zdej se lahko vržem iskanje imen :D
Aja danes mogoče prideta že čez 400g teže, včeraj sta bla že nevarno blizu ;)
Itak sta pa vsak dan bolj posrečena - non stop hodita za mano, sploh Oranžko, ob vsaki priliki se vsedeta na copat, probata kaj na mojemu telesu bi lahko grizla ( če ne dobita prstov na roki, je najbolj priročna Ahilova tetiva - ni več fino ker so jima zobki že kar dobro zrasli), Oranžko se bo pomoje za zraven specializiral še za uporabo robotskega sesalnika, mogoče pa postane en v vrsti tistih senzacij na youtubu - maček ki se vozi na sesalniku, zaenkrat dobro kaže ker vsakič ko maširata okoli se tamali spravi gor sedet in pritiskat vse možne tipke :lol:
Aja a kdo ve, do kdaj mucki spreminjajo barvo učk? Motnih nimata več, sta že dobila barvo ampak nevem če bo ostala? Belka ima namreč božaaaanskoooo nebeškoo modre svetlikajoče oči. Bom dala na youtube, ker dejansko sem v enem trenutku ujela tisto barvo - je še mene šokiralo :) upam da tko ostane ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če avg 06, 2015 1:12 pm

Evo, kot sem obljubila. Pošiljam še filmček od naše belke in njenih učk. Tam na 0:18 ko jih ujame svetloba :good: Drugače pa tipična scrkljanka, ki itak takoj zaspi :angel: :D
https://www.youtube.com/watch?v=-7s0wsX1p0Q
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 06, 2015 1:48 pm

:kiss: :kiss: :cupidgirl: iiii....že zdaj je ena scrkljanka, kaj še bo... pa Oranžko, ljubosumnež mali, kako protestira mulček... <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 06, 2015 9:48 pm

:cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 17, 2015 12:49 pm

Mislim na vas ... :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po avg 17, 2015 8:06 pm

Hellow evo nas. Mi smo imeli pester teden- smo bruhali in nehali jest, se igrat, zgubljat telesno težo itd. :negative: tako da se nisem mogla kaj dosti javit ker sta mi kravžljala živčke oz. delala skrbi :devil:
ampaaaaaaaak sedaj sta OK- sta se vrnila v še večji veličini, kakor da sta sedaj ko sta prišla k sebi spet zrastla za " eno fazo", tako da plezata povsod, preganjata psa, skačeta, lovita, težita :P
Uglavnem sta postala cela tigra :angel: belkica se je čisto razživela in je trenutno tista ki dela galamo po hiši, tamal oranžko se pa vsak dan v dnevni specalizira za sesanje stanovanja-najprej par minut sedi na timerju sesalca, da 100% prestavi vse nstavitve (ugotovil je tudi ene nove funkcije ki sploh nisva vedela da so :O ) potem ga nihčenevekako prižge in se vozi z njem po dnevni :lol:
obljubim da ga enkrat posnamem - ni normalen res! ampak očitno uživa.
Edino težave mi še delata ko se en odloči da bo jedel pašteto je drugi sploh še "ne zna" jesti, ko se čez 2 dni ta drugi spomne da mu je pašteta fuuul dobra, jo taprvi sploh ne povoha več :truce: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 17, 2015 8:22 pm

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Srečno še naprej :angel:
Robotski sesalec bo pa pač dodatni pogoj za v posvojitveno pogodbo :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr avg 19, 2015 11:05 pm

Ekhm ekhm ... a bomo tu kaj imeni določili? :girlblush: ;)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če avg 20, 2015 6:27 am

Haha ja bi se ze spodobilo :D nekako nisem se nasla tistega "the" imena ki bi jima bil pisan. Dajte mi samo se povedat, a se vasi mucki odzivajo na imena? Ker najina prva je Misty ker ima veliko crk "i" v imenu ker se na to mucki odzivajo? In najina dejansko res se. Sedaj me. In me sedaj zanima ali je to res kaj v teh crkah ali je to lih srecno nakljucje? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 20, 2015 7:17 am

na "I" mačke menda res palijo. To je menda povezano z zvokom, tonom, barvo glasu te črke - no tko neki, v teh sferah... Tudi pri "čebljanju" s plašnimi jaz osebno uporabljam kar se da veliko besed z "I"jem, prav iz tega razloga. Ne vem, mogoče je mit, ampak pri plašnih deluje :) Ampak pri "normalnih" mačkih (no....saj vsi vemo, da teh ni, ane :lol: ) po moje "I" nima veze. Daš mu pač neko ime, za katerega se ti zdi, da mu "sede", pa je :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če sep 10, 2015 12:07 pm

Mi se zopet javljamo, po malo zapletih z bruhanjem in nekakanjem, po vseh dozah antibiotikov in iglic ki sta jih dobila :negative: sta sedaj samo še večja, še bolj scrklana in igriva :clap:
Sta še prave zverinice - splezata povsod, jesta že vse, vedno pridno lulata in kakata v mačje stranišče še vedno se pa najraje prideta stisnit in zaspati nekomu okrog vratu :rolleyes: :angel:
Oranžko je dobil ime Ruid kot sem vam že povedala je pa še vedno ogromnaaaa mamina oz. očijeva! maza (ker je bil moj dragi tisti ki ga je scrkljal do nezavesti :D ). Tako da samo čaka kdaj ga pogledaš in pobožaš, kdaj se lahko stisne k tebi ali pa ti spleza po hlačnicah v naročje- končni produkt je predenje do neskončnosti :cupidgirl:
Naša Belkica (oz. izbiramo še med Alba ali Marshmallov ) je pa čisto ena samostojna punca, ki se noooon stop igra, skače in zganja vragolije. Je pa prav ena posebna muca - kot sneg bela čistooo povsod, dolgonoga in z 2 različnima učkicama in sicer en je ostal nebeško moder drugi pa je zeleno siv. Pokazati ne morem ker nikoli ni toliko časa na miru da bi jo lahko slikala. Tudi ona se sicer ob rednih počitkih pride stisnit nekam okrog vratu in dat kakšnega hrapavega ljupčka na nos.
Prilagam še slikice ( če se bodo tokrat hotele prikazat )

tipične poze
Slika

šarmer!
Slika

in lepotička
Slika

še ena od tipičnih poz:
Slika

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če sep 10, 2015 12:19 pm

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če sep 10, 2015 2:42 pm

Ojoj ojoj, kakšeeeeen cukeeeer <3
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 10, 2015 2:50 pm

Ja pa cviiiiiil, no! Eden bolj srčkan od drugega. Pa mali oranžni puhek, ki spi moškemu pod brado ... samo za stopit se.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 10, 2015 9:21 pm

Srčka mala zlata, se ponavljam, pa vseeno - bodita zdrava! :angel:
:kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 12, 2015 4:52 pm

Ijoj, cmočka :girlblush: :kiss: :kiss: pa kuža, ki spi v manjši posteljici, da lahko onadva sanjata sladke sanje <3

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So sep 12, 2015 5:18 pm

Seveda, Tisa ( kužika) je ponavadi izobčena, ker vsak spita v eni košari 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 12, 2015 5:25 pm

Srčna, pridna in potrpežljiva Tisa torej <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov