Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 06, 2015 6:31 am

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

Če je kdo, v teh dneh, na poti do Rovinja oz. bi lahko tam blizu nekaj odložil (imam v LJ), bi bilo super in zelo koristno. :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 06, 2015 12:11 pm

Gre mogoče kdo v ponedeljek okoli 19.30 ali kasneje iz Maribora proti Lj.?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 07, 2015 11:33 am

Bom vprašala še enkrat tukaj, če morda kdo ve za kaj:
iščem novo domovanje zame, Aiko in oba mačka. V Ljubljani, ne predaleč od centra (radij 3, 4 km), do cca. 400, max. 450 evri s stroški. Če kdo slučajno ve za koga, ki oddaja kaj ličnega, kjer so dobrodošle lepo vzgojene živali, bom vesela informacije.

Pomembno je, da je v bloku dvigalo oz. da stanovanje ni višje od prvega nadstropja, če dvigala ni, saj Aike ne morem nositi višje od tega po stopnicah. Če ima stanovanje slučajno še balkon, ki bi ga bilo mogoče zamrežiti, je pa to čisti bonus plus, ki bi izjemno razvedril Lauš in Bruta 8) (Sta dodala to na seznam zahtev v novem bivališču, ampak majhnih stanovanj z balkoni ni ravno veliko.)

V primeru, da se kaj najde, v zahvalo nakažem "posredniško donacijo" MHrjem ali DZZŽ Kranj :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 07, 2015 4:21 pm

PRODAM:
Hyperkewl hladilni plašček za pse: http://www.bf-whale.com/hladilni-plasc-za-psa.html

Slika

Hladilni plašček se namoči v vodo in potem je hladen še cel dan. Vlaga izhlapeva skozi vrhnjo plast, ampak je ujeta v podlogo, tako da pes spodaj ni moker.
Uporabljen 2x, Kajčiju ni prav (hrtje dimenzije pač, čez prsni koš mu je ful preširok in mu opleta, čez hrbet pa čisto prekratek, mu pa sega samo nekje do polovice... :(
Nov je 60 eur, jaz ga dam za 40 + poštnina.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 07, 2015 9:57 pm

Trixi je napisal/-a:Če je kdo, v teh dneh, na poti do Rovinja oz. bi lahko tam blizu nekaj odložil (imam v LJ), bi bilo super in zelo koristno. :angel:

Urejeno, gre kar Trixi :witch: , da bo akcija.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 10, 2015 3:13 pm

zaradi šuma v komunikaciji 8) imam sedaj dve avgustovski Burdi, eno italijansko in eno nemško, kroji pa so enaki. V zameno za donacijo DZZŽ Kranj z veseljem eno oddam, v katerem jeziku, si lahko sami izberete :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 10, 2015 3:25 pm

Evo, jaz se priporočam za eno, če imajo tudi modo za kite 8) jezik mi je vse glih.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 10, 2015 3:38 pm

ah ne, za Muša nimajo nič pametnega notri :P :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 11, 2015 12:20 am

a kdo ve za kak nekoristen racunalnik ki se kje valja ki bi morda mel 230V 5A 550W napajalnik se delujoc in bi se ga dalo "kanibalizirat" da spravim mojo masino spet v pogon? Cim ceneje? Si niti pribljizno ne upam pomislit na nakup novega ob pogledu na mojo anoreksicno denarnico.

Ce pa ne, bojo pa ideje o tem kje se da to robo cim ceneje dobit prisle prav. Jutri navsezgodaj bom v pogon spravila se eng; kolega ki ve kar dost o racunalnikih, ampak vec glav vec ve ane?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 11, 2015 12:25 am

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 11, 2015 12:35 am

bi bilo super, samo so na dopustu se slabe 3tedne. Malce dolga brez tehnike. U bistvu hvala tehnologiji za pametne telefone, drugac bi bla itak cist odrezana

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 12, 2015 6:20 am

Rabila bi 2 kapsuli sertralina, če mi kdo lahko zrihta.
Na ZS, hvala.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Ne avg 16, 2015 9:40 am

moksa je napisal/-a:Nujno potrebujem nasvet, na koga, na katero strokovno službo bi se lahko obrnila za nasvet o tem, kakšne mere bi bilo potrebno sprejeti, da se vsaj delno omili nevarnost neke ceste v naselju. To noč je zopet nek avtomobil, ki je očitno ponovno vozil "prepočasi" že vsaj desetič v zadnih nekaj letih zletel s ceste na istem odseku, direktno na sosedov vrt in se ustavil par m od hiše. Pred leti smo se že obrnili na PP in na občino, brez rezultatov. Razumem, da idiotov za volanom ni moč preprečiti, ampak nekaj je potrebno narediti, po možnosti pred prvo smrtno ali invalidno žrtvijo. Kaka ideja?

Verjetno precej podoben odsek ceste smo v našem primeru poskusili prijaviti na Predlagaj kontrolo: http://www.policija.si/apps/predlogi_ob ... ljevid.php
Odgovor je bil zmerno do pretežno patetičen: da poznajo odsek, so z nevarnostjo seznanjeni in da glede na kadrovske razmere izvajajo kontrolo upoštevanja cestnoprometnih predpisov.
JAJCA! Ampak to je verjetno za v drugo temo

Zanima me, ali lahko naredim še kaj?
Če je v LJ lahko na vsakem križišču stacioniran fiken radar, bi ga verjetno lahko nasrali tudi tu? Pozna kdo možnost financiranja česa takega? Sama ga kupim, ampak verjamem, da je zadeva bolj komplicirana kot si predstavlja to moja omejena pamet...
Štos je v tem, da pri omejitvi 50 (naselje) vsak 2.avto pelje v razponu od min 70 do max 110/h. Verjetno bi se to nabralo precej denarja iz kazni? Al' spet razmišljam preveč omejeno in laično in čustveno zakompleksano? :S
... ko si rečeš: ''vem in smem''.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 16, 2015 2:11 pm

A so konzervice z rokom trajanja do 5.2015 še ok? Moji jih sicer ne marajo (zato jim pa je rok potekel), ampak a jih lahko dam za prostoživečke ali naj vržem v smeti?
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 16, 2015 3:24 pm

Za prostoživečke, itak.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 16, 2015 4:39 pm

:good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Ne avg 16, 2015 6:25 pm

Ko je ravno takšna tema, kako dolgo so pa odprti briketi še ok? So sicer v zaprti posodi...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 16, 2015 11:23 pm

jst sem tudi po par mesecev ze mela po odprtju original embalaze brikete v zatesnjenem vedru.
Ce ni vlage zraven jst ne vidim ravno razlike med tovarniskim zaklom in domaco zatesnjeno posodo. Zaenkrat niti jst, niti macjad nismo opazili kake razlike v kvaliteti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 18, 2015 11:52 am

Hrani kdo svojega psa z dietno konzervirano hrano Royal Canine Sensitivity Control (Okus Raca & Riž)?
Imam še šest velikih konzerv, ki držijo do 2016. (Ker Aika po rižu bruha in je s tem žal ne morem hraniti.)

Prodam po ceni 3 evre na kos (cena je sicer 4,50 evrov).

Če nihče ne potrebuje, podarim zavetišču / DZZŽ, ki potrebuje to hrano za katerega izmed svojih varovancev.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 21, 2015 10:51 am

Če koga bolijo sklepi, npr. koleno..., imam 2 preverjena, domača recepta, ki menda delujeta.
Jaz ju ne morem sprobat, ker sem OK. :bye:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov