Mucka TIA & TIN

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jan 13, 2011 7:34 pm

Re: Mucka TIA & TIN

Čudovita primerka črnih panterjev, pa kako se jima sveti dlaka. Res sta prekrasna. :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 14, 2011 7:03 am

Ta vikend pride na vrsto spet mačja manikura. Tamaučka se spet kar zatikata, joj kolk sta smešna taledva lubeka! :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 1:29 pm

oaza88 je napisal/-a:Ta vikend pride na vrsto spet mačja manikura. Tamaučka se spet kar zatikata, joj kolk sta smešna taledva lubeka! :kiss: :kiss:

no....vikenda še porajtala nisem, tko hitro je minil (pa še skoraj cel teden za njim...) - pa nič hudega, ker mačja manikura itak ne bi bila povsem na mestu. Bom jima raje naredila pasjo manikuro 8) Bisera črna namreč po moje mislita, da sta kužota al kaj...res prav po pasje mi sledita vsepovsod. Direkt na "poleg". Čista desetka! Prav neverjeten vzgled moji (tapravi) pesjanki sta! :lol: Ampak očitno (taprava) pesjanka zdaj misli, da je "poleg" ena mačja fora, ker se je (še bolj vztrajno, kot prej) noče posluževat :lol:

Ma se prav res škoda dela, da se taledva mušnisa še kar valjata pri meni, res!
:kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 21, 2011 8:54 am

da še jaz kaj napišem, ker če ne bo zgledalo kot da se sama s sabo meniš oaza :D .
vsi potencialni posvojitelji, čisto zares ne vem, kaj še čakate. črna eleganca je že rahlo nestrpna, kar je čisto razumljivo, ker mora ta plemenita kri takole čakati na enih t-milkastičnih skrinjah na svoj udobni kavček. imata vse kar rabita - lepa sta za dol past, svetita se ko zvezdice na nebu, prijazna do onemoglosti, črna ko noč, kar pomeni da sta vedno modna, in če se vam slučajno doma v kakem predalu valja diamantna ogrlica, vam povem, da bo bolj pasala njima kot vam. a je še kakšna boljša kombinacija kot črnuhec in beli diamantki 8) ? in po ta novem, kot ste prebrali, bi rada postala kužka. kdaj ste nazadnje videli mačka, ki bi vam takole zvesto sledil in ubogal ukaze? vse to in še več lahko pridobite s posvojitvijo teh dveh neverjetno žametnih, svetlečih in v nulo sinhronih črnuhcev. ne odlašajte, pokličite zdaj njuno krušno mamo na 041-991-682 :good: !
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 21, 2011 11:33 am

knedl je napisal/-a:da še jaz kaj napišem, ker če ne bo zgledalo kot da se sama s sabo meniš oaza :D .
.....

knedl, najlepša ti hvala za vskok v monolog!
:kiss:
Res mi je blo že mal tko...smotan... :girlblush: :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 21, 2011 12:03 pm

Ko smo pa kar naprej pisale v temo, pa tudi ni bilo prav ;)

Oaza, a pa za taledva sploh ni nobenih klicev ali so samo napačni?
Aja, a renčita tudi kaj? Pa lajata? Naš muc je zadnjič med igranjem s perotom dejansko spustil glas, kot bi lajal :lol: Renči pa itak kar naprej :rolleyes:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 21, 2011 12:42 pm

Na prste ene roke preštejem klice zanju v vsem tem času. :girlsad: En je bil slišat obetajoč, pa je bil res samo slišat tak, en je bil...khm...zapsihiran al kako naj rečem, dva pa klasična - z nerazumevanjem izraza "notranje bivanje" in za miške lovit.
Včeraj je zanju klicala ena prijazna fletna gospa, ki ima dolgoletne izkušnje z mački. Na koncu je rekla, da se bo posvetovala z nečakinjo in poklicala spet. Sem ji zelo prijazno povedala, naj si prihrani strošek za klic. A uganete, zakaj?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 21, 2011 12:49 pm

ker bosta za darilo?
ljudje res ne vejo kaj zamujajo...sploh vsi tisti ki nimajo nobenega črnuhca :rolleyes:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 21, 2011 7:46 pm

knedl je napisal/-a:ker bosta za darilo?
.......

noup. Zato, ker ima prijazna gospa preveč izkušenj s preveč mački, če se razumemo....
:dash:
Fajn, da sta dva, bo dlje časa vsaj kakšen pri hiši... :dash: :bad:
Notranje bivanje = ja, seveda, tudi notri lahko gresta, zakaj pa ne...
:O

No v glavnem, Tia in Tin še vedno iščeta dom (po možnosti skupen, sicer pa takega, kjer že imajo kakšnega izključno notranjega muca ali muco) in ga bosta iskala toliko časa, da ga bosta našla. Takega, kot se spodobi za prav vsakega mačka.
Lubeka mala :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe jan 21, 2011 7:49 pm

Tudi zanju pride... :kiss: :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 21, 2011 7:57 pm

oaza88 je napisal/-a:Fajn, da sta dva, bo dlje časa vsaj kakšen pri hiši... :dash: :bad:
Notranje bivanje = ja, seveda, tudi notri lahko gresta, zakaj pa ne...

prav smotani so ljudje :bad: res več ne vem zakaj se eni sploh trudijo imet mačke, če pa potem "prehitro" grejo...ali pa te stalne objave na facebooku v stilu "pogrešamo mačka, je šel ven kot ponavadi, pa ga danes ni bilo nazaj"...zakaj ga sploh pogrešajo?

no, da ne bom OT, Tia in Tin bosta dobila čisto svoj skupni dom en dan, sem prepričana :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 21, 2011 10:24 pm

pola je napisal/-a:Tudi zanju pride... :kiss: :kiss:

Vem :)
Še posebej dober. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 21, 2011 10:26 pm

Točno tako :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 01, 2011 6:59 am

daaaan :)
Sporočam, da bosta tale dva mušnis(k)a v kratkem doktorirala iz bivanja v ...khm, kako naj rečem.....specialnih razmerah :girlblush:
Po novem se stiskata na 50 m2 skupaj s 5 odraslimi ljudmi, kužico, zajčekom in, poleg Tashe, "stare cimre", še z Minimucom in Srečkotom (ki oba delata velike probleme, ker prvi je tečen do mačk(ov) že itak :girlsad: , drugi pa prstjen tudi že itak :girlsad: in navajen tekat iz T štuka v neT štuk, do nadaljnjega pa neT štuka kao ni. Občasno se priduži še muc Filip Filjuškus. Neproblematičen zlat črnuh, Dalmatinec po duši :kiss:

Tko da bosta Tia in Tin v kratkem navajena resnično na prav vse sorte jamralcev: mačje (take, ki mjaaaavkajo pa mjaaaavkajo pa težijo :negative: in take, ki dobesedno lajajo in renčijo in sekajo in pihajo :negative: , đizs krajst....) in človeške (saj veste - najstniki, kar skoz neki ni kul ;) :dash: ....)

Evo - še par dodatnih pik več za Tio in Tina. Ki - saj nismo pozabili na to, aneda ne - iščeta čisto svoj dom.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 01, 2011 9:22 am

ja madonca, se mate pa res radi pri vas. če te zanima nakup dodatnih 50m2 mi javi :D . pa še to ti povem, da bi se zelo dobro počutila v njih, ker je veliko ene barve, za katero sem slišala da jo nekdo obožuje ;). drugače pa seveda vedno vabljena na strokovni ogled.
drugače pa vidim da si ju natrenirala zares čist v nulo že. res bi bil že cajt, da se najde ta pravi in ju odpelje v čisto svoje kraljestvo lupčka črna mala zlata <3. pa je kako zanimanje zanju?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 01, 2011 9:24 am

Bližina zbližuje... ;) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 01, 2011 9:26 am

Račka je napisal/-a:Bližina zbližuje... ;) :kiss:

wiiiiiiiiiii, tole si pa lepo napisala! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 05, 2011 9:11 pm

Tia in Tin, prečudovita bleščeče črna mačkončka, bratec in sestrica, ki se imata zelo zelo rada, sta pri meni v začasnem skrbništvu že več kot pol leta.

Takole sta zgledala kakšen teden po tem, ko sta prišla k meni...njune oči so bile še vedno polne strahu in groze :girlsad:

4 julij 2010:
Slika

Zrasla sta v resnično čudovita mušnisa - tko po izgledu kot karakterno. Rada imata človeško, mačjo in pasjo družbo - za zajčka se pa ne zmenita kaj dosti ;)

Lepotica Tia:
Slika

Lepotec Tin:
Slika

Pa še črno - srebrni vlakec: Tasho imata zelo, zelo rada (in ljubezen je obojestranska) :)

Slika

najraje pa imata en drugega; spala sta objeta, pa sem ju zmotila s fotkičem (ampak je bilo vredno):
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 05, 2011 9:23 pm

:kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 05, 2011 9:33 pm

oaza88 je napisal/-a:najraje pa imata en drugega; spala sta objeta, pa sem ju zmotila s fotkičem (ampak je bilo vredno):
Slika

Takole objete živalce... a je sploh še kaj lepšega? :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov