Prijazni Lucifer - Vodice

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 12, 2015 6:13 pm

Prijazni Lucifer - Vodice

Mali Lucifer je bil najden skoraj tri tedne nazaj na pokopališču v Vodicah, njegovo mamo še lovimo, da jo steriliziramo in spustimo nazaj (lokacija je kar varna). Ob najdbi je bil star 5-6 tednov in imel 900g, prve dni je bil pravi :devil: , ampak se je kmalu odtajal in zdaj je pravi :angel: (dokler ne pride do kopanja). Luci(fer) je negativen na Fiv in FeLV, kastriran, ker pa so se mu na koži začeli pojavljati znaki značilni za mikrosporijo (na Wooda je bil negativen) smo dali njegovo dlako testirati na gojišče, to pa je pokazalo da je pozitiven na mikrosporijo. Tako da se zdaj kopa na tri dni, mu ni preveč všeč, ampak ne nori tako močno kot na začetku :D , dobil je tudi Sporanox.
Danes sva se spet tehtala in ima že skoraj 1300g 8) , saj zelo pridno papa, ampak vse porabi ker je kot živo srebro :lol: . Lepih slik pa še nima, ko se pozdravi bova imela pa tak veeeeeeeliiik fotošuting :P

Za začetek pa tale slikica, na kateri ni samo črna senca :D
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 12, 2015 8:41 pm

Re: Prijazni Lucifer - Vodice

Haha, kakšna super zgodbica!! Človek kar takoj vzljubi tole malo zgago, če mu napišeš takšno fajn predstavitev!! :clap: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 12, 2015 8:48 pm

Srček zlatani :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jun 21, 2015 10:54 am

Luciju je gola mesta že začela pokrivati dlaka, :yahoo: čeprav povsod še ni čisto prave barve in mali trenutno zgleda kot, da se ne more odločit katere barve bi bil :lol: Kar se tiče kopanja je še vedno pravi :devil: , pri jemanju Sporanoxa ga pa zdaj že teden dni dobiva na dva dni.
Tako hiperaktivnega mačka kot je Luci(fer) še nisem videla, ima namreč momente ko je ekstra prijazen in najbolj prisrčen muc, potem pa zagleda kakšno igračo in začne noreti po sobi, kot bi imel raketo v riti :lol: :lol: .

In še malo slikic, mi je končno uspelo naredit nekaj spodobnih, da se pokaže kako hitro raste :kiss:

Slika

ena iz profila :P
Slika

Na teh dveh slikicah se vidi tako kot v živo, da še ni čisto ok :)
Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 21, 2015 1:31 pm

na vseh slikcah se mu pa vidi, da je eno navihano, nabrito mače, naj tako tudi ostane, a ne Luci... :kiss: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 21, 2015 4:49 pm

Ja, se strinjam! Se mu prav vidi, da ima male hudičke v očeh in samo čaka, kje bo kaj ušpičil!!! :devil: :D <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 22, 2015 6:41 am

Srček zlati, hitro se pozdravi! :angel:
Si pa neverjetno čeden že zdaj - kaj šele bo! :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jul 23, 2015 4:40 pm

Re: Navihani Lucifer - Vodice

Lucifer ostaja pravi navihani hiperaktivček, :D Pravijo da zanj ne bi mogla zbrati boljšega imena :devil: :lol: Sicer ni ravno muc, ki bi sedel v naročju in se crkljal, se pride na čase malo pocrkljat.
9.julija je bil Luci prvič cepljen. Tudi dlako smo dali ponovno na gojišče in je nekaj malega še zraslo, tako da še nadaljujeva s terapijo.

Sem že velik ane? ;)
Slika

Slika

Slika

Petardica moja mala <3 ga je skoraj nemogoče slikat :lol:
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jul 26, 2015 3:30 pm

Danes sva imela ponovno tehtanje ima že 2.7kg :O :D ob cepljnju je imel 1,96 :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jul 28, 2015 3:02 pm

Smo danes dobili nove rezultate testa za mikro.... In končno so pokazali da je Luc negativen! :yahoo: :yahoo: :clap:
Tako da bo Luc zdaj začel iskat svoj Dom :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 28, 2015 4:38 pm

Bravo!!! :good:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So avg 01, 2015 7:59 pm

Moj mali :devil: raziskuje :D Sem se odločila, da bo imel varne izhode na povodcu, saj je zelo pogosto silil ven, kjer je čez dan videl moje mačkone. Njihovo prvo srečanje je bilo za zjokat smešno, Lucifer je skakal po travi kot kakšen zajček ko je zagledal moje :cat: . :lol: :lol: No staroselke ga nista preveč dobro sprejeli, je bilo veliko pihanja z njune strani, Luciferja pa to ni preveč ganilo, je še kar naprej silil vanju (na žalost mi norenja še ni uspelo posneti, si moram najprej en mini flexi umislit :blush: )

Lucifer, bo mogoče novi Sherlock postal v prihodnosti :P
Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 01, 2015 10:46 pm

dva komentarja:
1.)omaričkakakšenkrasenmuc!! Super mu paše tista ovratnica, pravi maneken zgleda na krasnem zelenem ozadju!!

2.) hahahahaha, škoda ker ni posneto, to je moralo bit ful zabavno! :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 06, 2015 9:23 pm

Mislim da se Luci predobro zaveda, da je čudovit hahaha :D in s svojim nagajivim karakterjem je popoln paket (no mogoče ne za začetnika ;) ). Luc je zdaj star dobre 4 mesece (aprilski mladič) in se mi zdi da ima tale pošastko že kar nekaj čez 3kg (jutri se tehtava), saj je kar konkreten muc. :) <3

Se je pa odločil da bo on očitno mačja verzija Denisa Pokore :blush: . Če je predolgo sam, se prav potrudi, da kaj na glavo obrne (rože so že pospravljene na varno). :devil: Danes zjutraj (čez noč je v svoji sobi) me je pričakala posoda za vodo, polna krznenih mišk in seveda poplava naokoli. :D Se je odločil protestirat, ker sem mu zamenjala plastične posodice za keramične in jih ne more več premikat. Naši doma ga že malo grdo gledajo, ampak kaj ko potem naredi tako lepe nedolžne okrogle učke da se mu vse oprosti :angel:

Na oprsnico se sicer še navajava, predvem jo mava problem gor dobit, ker on bi se takrat zelo rad igral s štrikci in rokami (ga ne morem odvatit :devil: ) . Ko pa je opsnica gor pa ni problema, se postavi na stopnice in čaka da odprem vrata. Še malo pa bo zahteval sprehode primerne za psa. :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 06, 2015 9:28 pm

Pozabila dodati, se mi zdi da bi bilo dobro spremenit naslov teme v Navihani Lucifer, se mu zadnje čase bolj poda h karakterju, kljub temu da ima momente v dnevu ko je ekstra crkljiv in prijazen. Hahaha :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 06, 2015 9:43 pm

jah no - kaj si mu pa dala tako ime, sama si kriva :P
Lepotko :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 06, 2015 9:51 pm

Se tudi meni zdi, da mu ime pomaga pri tem da je en mali :devil: . Ampak če ga pa tako zadane. :lol: Jaz sem čisto navdušena nad njim, sem prav vesela da se je ozdravil mikre, da ga lahko prelupčkam in premečkam :D :girlblush:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 14, 2015 10:38 am

Lucifer je bil v sredo drugič cepljen in tudi čipiran, tako da zdaj pa res išče čisto svoj kavč :) Tehtnica je pa pri zadnjem tehtanju pokazala malo čez 3kg :D
Mali ima stike z drugimi muci in je nad njimi totalno navdušen, v moje kar naprej sili, ga pa pošteno napihajo, ker hočejo imet mir (on bi jih pa z veseljem preganjal naokoli :blush: ). Tako da bi bil vesel potrpežljive in aktivne družbe ;)

Da se lepotec moj spet malo pokaže :girlblush:
Slika

Slika

Slika

Slika

Klovenček moj <3
Slika

Slika

Slika

Brcko z mačjo meto je zaaakoon! :lol:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 14, 2015 10:44 am

Šnoflico 'ma glih za polupčkat ... :blush: ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 14, 2015 12:54 pm

Sam res, kakšen gobček!! :kiss: :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov