Priporočam/odsvetujem

Zdravje, nega, vzgoja, hrana, oprema

Moderatorji: andreja, renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 10:08 am

Re: Priporočam/odsvetujem

Vixen je napisal/-a:Sej za spominsko peno sem ziher, da bo hit, bolj me skrbi material prevleke. Do zdaj pri nas še noben ni prav dolgo zdržal. :truce:

Prevleko lahko itak sama sešiješ iz kakšnega bolj trpežnega materjala. V vsakem primeru pride prav, če imaš dve zaradi pranja.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 10:34 am

Nepremočljive in trpežne postelje več velikosti je nekdo prodajal na razstavi. Imam vizitko, spletne strani nima, se pa da prevleko dol in prat, ker ima zadrgo. Pa ni tako zelo drago, približno enak cenovni razred kot Comfort, še malo ceneje. Je pa ogromno vzorcev, če te zanima, piši na ZS pa ti dam cifro. ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 12:01 pm

zalarjeva je napisal/-a:Nepremočljive in trpežne postelje več velikosti je nekdo prodajal na razstavi. Imam vizitko, spletne strani nima, se pa da prevleko dol in prat, ker ima zadrgo. Pa ni tako zelo drago, približno enak cenovni razred kot Comfort, še malo ceneje. Je pa ogromno vzorcev, če te zanima, piši na ZS pa ti dam cifro. ;)

take pravokotne oblike, pri strani malček debelejše, izjemno pisane? se mi zdi da so jih čisto vsi okoli nosili :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: večinoma Ljubljana

Odgovor Če jan 20, 2011 12:57 pm

Mi imamo takšno :)

Smo jo kupili na razstavi predlani jeseni :).

Prevleka se čisto sname, je debela in rahlo odbija vodo (seveda, če se nekdo polula gor, bo šlo čez) in se opere v stroju brez problemov.

Razen, da se je sredinska pena že malo popeštala in jo bo treba zamenjat (kar je pa bauhaus enostavno), je stvar super in nič drugačne oblike kot ob nakupu, prevelka ni nikjer poškodovana in noben krempeljc še ni zvlekel kake nitke ven:) in cenovno zelo ugodno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 2:04 pm

Jap, to je to :)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Če jan 20, 2011 3:53 pm

Jst pa priporočam pink-ponk žogice. ne vem če ste se o tem že kaj menli. pri nas so zadnji hit, ker se tako lepo odbijajo-zato tudi človek ne rabi sodelovat pri igri (se žogica sama od sebe dovolj premika)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 9:33 am

Zadnjič sem morala zviti tepih in videla, kako Silver not gleda in kako bi se ona igrala, a je bila luknja premajhna, da bi zlezla not. Pa sem rekla, da bom naročila tunel od danish designa, morda ji bo všeč. Nisem se motila, to je tak ŽUR, da sem še sama presenečena kok zelo je rada not in šiba ven in nazaj :) :O Ice se ga jasno boji in ne gre sam not, on za vsako stvar potrebuje ene par dni, da se vnese :P Se pa s Silver igra, ko je ona not, on jo pa od zunaj napada :)
Tko da močno priporočam tunel od Danish designa! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Pe jan 28, 2011 10:06 am

I_love_u je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:a pa priporočate kakšno posebno znamko teh fontan?

Jaz priporočam vsekakor tole http://www.hagen.com/usa/cats/addinfo/c ... ntain.html (bi dala povezavo na Super Čombeta, pa ne dela :blush:) Mi ga imamo že pomoje več kot dve leti, prižgan je non stop in še vedno dela brez problema.
Fontana je itak tako narejena, da voda okrog ne šprica oziroma je tok velika in stabilna zadeva, da se ne more prevrniti, tako da mislim, da ti ni treba zaščitit vtičnic. Našedva sta včasih do konca utrgana, pa ga še nista uspela prevrniti. :good:

Vsekakor svetujem, doma sprobano in nikoli prevrjeno! :clap:
Poleg tega pa zaradi fontane naš Garfi veliko več pije, ker voda rahlo žubori... :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jan 31, 2011 11:23 am

Slika

Ko naša tole dobi, je žurka večja kot če bi živa miš uletela v stanovanje. Uboga uvela posušena riba mora prestati še divjanje, metanje v zrak, vlačenje po zobeh, kloftanje in pobesnelo udrihanje preden po dolgem času končno le konča v mačjem želodčku :D ampak mačja domišljija res ne pozna meja :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 19, 2011 3:14 pm

Rabim nasvet ...

Pri nas smo do zdaj imeli Almo nature brikete za mladiče in so super ustrezali (res lepa dlaka, v redu kakci, mačka zelo (včasih skoraj preveč ;) ) živahna ...). Ker sta mačka že dovolj stara in velika (in težka :D ), da bi počasi lahko prešli na hrano za odrasle, smo poskusili s postopnim dodajanjem Almota za odrasle. Po nekaj tednih se je pri Yodiju pojavil prhljaj, tako da smo prešli nazaj na hrano za mladiče - prhljaj je skoraj takoj izginil.

Zato bi prosila za kakšen nasvet, katero hrano za odrasle naj še poskusimo oz. s katero imate najboljše izkušnje. Mačka pri briketih nista posebej izbirčna - brez težav sta jedla že RC, Trainer, Almo, Sanabelle in Flatazor ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor So feb 19, 2011 3:19 pm

Jaz za Tracy kupujem hrano ROYAL CANNINE (za Maine Coon ;) ) .
Ta Tachka pa kupujem brikete Whiskas ali Radames. :rolleyes:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 19, 2011 3:41 pm

Uf, poskusi tudi Tachka navadit na bolj kvalitetno hrano. Whiskas to zagotovo ni ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So feb 19, 2011 3:42 pm

Zakaj pa tudi Tachek ne dobi njenih briketov? :girlsad: :girlsad:
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 19, 2011 3:48 pm

*šiva* je napisal/-a:Zakaj pa tudi Tachek ne dobi njenih briketov? :girlsad: :girlsad:

Seveda jih dobi :girlblush:
Na hodniku imata vsak svoj pladenj z vodo in briketi. Seveda pa ne upoštevata svojine ;) :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 19, 2011 3:48 pm

Leia je napisal/-a:Uf, poskusi tudi Tachka navadit na bolj kvalitetno hrano. Whiskas to zagotovo ni ;)

ok
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 19, 2011 6:29 pm

Jaz sem s Sanabelle zelo zadovoljna, jo imata oba mačka rada, lepo dlako, lep iztrebek, sta živahna,...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 19, 2011 8:02 pm

Jaz sem še vedno za RC. Našedva ga imata rada in tamala je imela tudi ful probleme s prhljajem, ampak sedaj ne več. Zadnjič sem naročila manjša pakiranja briketov različnih znamk, ampak vidim, da se ji prhljaj zopet pojavlja tako, da smo nazaj na RC. Večji ima dieto za kristalčke in je na začetku dobival od Hillsa, pa je dobil prhljaj in čudno ščetinasto dlako in ko smo šli na RC urinary se je use spet normaliziralo. Je odvisno od mačka do mačka...ne preostane ti drugega kot preizkušanje različnih znamk :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: večinoma Ljubljana

Odgovor Ne mar 06, 2011 11:05 pm

Ali kdo pozna mogoče hrano za mačke (konzervice) GrantaPet?

Pasja Zvezda prodaja samo briketirano pasjo hrano, za mačke nič, drugje pri nas pa ne najdem. Kolegica je hotela od proizvajalca uvozit, pa je djal, da je v Slo. ekskluzivni uvoznik in naj se zmeni z njim.

Jaz sem si dve iz Nemčije naročila za probat in so bili navdušeni

Ingredients
Veal and rabbit (min. 72%, composed of 36% veal and 36% rabbit), meat stock, pomegranate seeds (1%), salmon oil (1%)
Added vitamins, minerals and trace minerals
Vitamin D3: 200 I.E. - Vitamin E: 30 mg - Taurin: 1500 mg
Made without artificial coloring, preservatives or flavors.
Analysis
Raw protein 11,0%, raw fat 6,8%, raw ash 1,9%, raw fiber 0,4%, moisture 81%
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 05, 2011 8:05 pm

Torej, ko sem že po težkih mukah najdla tole temo (pa brez pomoči Marry Alice ne bi šlo) naj vam povem, da Mr. Pet ima 25% popusta na vso hrano za pasje in mačje mladičke pri plačilu z DIners kartico - do 3. maja 2011.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 05, 2011 8:06 pm

:good: Hvalabogu za mene :mocking:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mačke

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov