sovica Candy

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 11:32 am

Re: Iščemo namestitev za muco Candy

Taperverčki, po moje, da ne:

KDO: Sodelujejo lahko vsi posvojitelji brezdomnih muc. V razpisu ne smejo sodelovati člani komisije oz. njihovi mački.

Cats, kaj bi pa še rada v par? Tafletno Candy? Z modrimi učki in dolgo puhasto dlako? Ne vem, boš morala vprašat Heleno, če si primerna ;) Ker če gledaš samo izgled, ne vem če bo zadovoljna ;) Pa da veš, dolga dlaka rabi veliko nege! ;) Res, res, naš pomivalc je dosti manj zahteven :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 11:47 am

Cats je primerna. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 2:06 pm

Leia je napisal/-a:Res, res, naš pomivalc je dosti manj zahteven :lol:

Že dve uri se režim k zmešana na to globoko življenjsko resnico :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po jan 17, 2011 4:40 pm

helena je napisal/-a:Cats je primerna. :D

Cats že, samo ne vem, če je Mila 8) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 4:52 pm

Leia, slike začasnikov so vedno dobrodošle za redni koledar MH. Lahko mi jih pošlješ kar na mateja@macjahisa.si, pa bomo/bodo poleti naredili izbor za koledar. Ta natečaj pa je res mišljen na temo Na svojem kavču.
Sem pa tudi jaz pomislila ob zadnji slikci, da upam, da se boš udeležila natečaja s svojimi slikami, ker so res lepe. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 7:57 pm

Da ne bo pomote, talepe fotke fotka moj dragi. Za veliko večino pravi, da so zanič ;) Upam, da bom kakšno uspela rešiti pa vam jo pošljeva :)

Talepa Candy (tista, ki nič več ne poplavlja ;) ) je pa še vedno bolj plašna, ampak se pa strašno rada crklja :D Pa taka ... muckasta je :) Mi je kar nenavadno, res :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 8:00 pm

:) Jo pridem ukrast. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 17, 2011 8:08 pm

Ne vem, no, naš Yodi se na cajte mal kužkasto obnaša, po moje te bo narenčal ... Ali pa nalajal ... No, ziher te bo pa poslinil, če poskusiš :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 18, 2011 2:29 pm

Torej, tamala je vse več na prostem - seveda zaenkrat še pod nadzorom.
Dokler je v kletki, se tavelikima dobrika in ju prepričuje, naj se ukvarjata z njo :)
Ko pa je na prostem, se jima pa izogiba oz. ju zelo na daleč opazuje ... Seveda je tudi res, da se vsakič (po naključju? hm ... :) ) zgarbata tako, da ju moram ločevat :devil:

V naročju še ni povsem sproščena, vsekakor pa bolj, kot je naša Leia (ona je v naročju sproščena samo, če sama skoči vanj, ampak takrat je pa utekočinjena :) ). Tamičkena se pa po nekaj časa sprosti, ampak bi bila vseeno raje kje drugje :)

Mislim, da rabi še nekaj dni navajanja na mucke (sej naša dva sta fajn glede tega, Leia se sicer dela hudo, ampak to samo toliko, da pokaže, da je šefica - malo piha in enkrat jo je pregnala s "svojega" mesta - ena polička, kjer se Leia skriva pred obiski in sesalcem :) ) in tudi privajanja na človeka, ki ni noben bavbav, ko je na prostem. V kletki je pa že povsem sproščena, se meče na hrbet, igra z brckotom (ji je bil ful všeč in ga je dobila poleg ostalih igračk :) ), nastavlja glavico za čohanje, včeraj se mi je tudi z glavo ulegla na roko :) Zunaj me pa še vedno napiha, če prehitro pridem do nje ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 11:28 am

Tale lubica je po novem tudi v prostoru vse bolj sproščena :good:
Naš Yodi se hoče na vsak način igrat z njo (in potem se prekopicava čez njo, prizori za umret od smeha! :lol: ), samo ona se še ne zna čisto igrati z njim (imam občutek, da se z mucki ni nikoli kaj dosti igrala ...). Se pa noskajo in z Yodijem se tudi pomuckata (al kako bi se temu reklo - podrgneta se drug ob drugega :) ). Pikica si že brusi krempeljce na našem novem plezalu/praskalu in edina ceni suprdupr posteljico v enem od stebrov (nekako sumim, da bosta po novem tudi staroselca začela uporabljat tisto duplino :) ). Igra se z brckoti in preprogami (itak so tiste okrog stranišč najboljše, ane ;) ), še vedno pa najraje s kakega oddaljenega kotička opazuje dogajanje :D In tudi naročje je že bolj sproščeno, čeprav prav dolgo vseeno ne zdrži v njem :)

Jaaa, napredujemo! :good:

PS: Kakšno bo šele pri siamski in želvasti in dolgodlaki mucki? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 11:32 am

:clap: Super, se bo kmalu lahko začela oddajati.
Helena in ne le ona sigurno že komaj čaka, da jo objavi. :D :devil:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 11:40 am

:good: Itak, ful se mi že lušta nad ubogimi klicatelji izživljat.
Seveda, ko mačko prej snamemo s ceste, jo pozdravimo, steriliziramo, cepimo, čipiramo, hranimo, v tem primeru še socializiramo....in vse samo za to, da j....o uboge ljudi, ki nas kličejo za njo. Uboge ljudi, ki bi sicer nekaj pasemskega, ker jim lih v dnevno ta barva paše pa nočejo dat lih ene 700 eur za eno mačko.
In potem na koncu še mastno zaslužimo, celih 40 eur za mačko, v katero smo jih "vložili"kakih 200-300.

Jaki biznis, užitek ob j.....u in še masten zaslužek. :drinks: :yahoo:

Vem, da težim, ampak ne morem, da ne bi. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 11:42 am

Hihi, bomo še na Zalo počakali, preverili, kako se ujameta, in potem bo lahko Helena same fajn klice sprejemala ;) Sploh take, ki bodo hoteli samo tačrno mucko posvojiti :devil:

jet

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jan 19, 2011 11:45 am

Tako je Helena! Vse to pa lepo zapakirate v celofan z imenom ''pomoč živalim''! :lol: ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 11:46 am

helena je napisal/-a:Vem, da težim, ampak ne morem, da ne bi. :girlblush:

;) Včasih je treba, očitno ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 11:49 am

jet je napisal/-a:Tako je Helena! Vse to pa lepo zapakirate v celofan z imenom ''pomoč živalim''! :lol: ;)

ste nas končno pogruntali. :bye: 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 1:47 pm

wiiiiiii, Leia - tistmule "muckanju", kot mu praviš zgoraj in iščeš pravi izraz zanj, jaz rečem "bucanje" :) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 1:49 pm

oaza88 je napisal/-a:wiiiiiii, Leia - tistmule "muckanju", kot mu praviš zgoraj in iščeš pravi izraz zanj, jaz rečem "bucanje" :) :kiss:

:O Kaj ni to splošno svetovno priznan izraz? :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 19, 2011 1:56 pm

kajpavem, mogoče :lol:
jaz sem še "frišna" v teh mačjih izrazih pa si te reči malo po svoje razlagam :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 20, 2011 6:44 am

Leia je napisal/-a:kajpavem, mogoče :lol:
jaz sem še "frišna" v teh mačjih izrazih pa si te reči malo po svoje razlagam :lol:

nič "kajpavem" in nič "mogoče" - tko to je pa basta, v mačjovarju ti piše! 8)

Leia, ne sekiraj se glede frišnosti - še malo, pa boš cela dobra stara mačjenorka, kar je, vsaj po mačjovarju in v določenih krogih, kompliment prvega reda! :good: :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov