Danes ponoči se je zgodilo nekaj takega da vam prav moram povedat!!!
Te dni smo mačke preselili iz zgornjega štuka v spodnji, dobile so največjo sobo v spodnjem štuku, kjer smo jim dali pohištvo ven in noter praskalnike, blazinice, igračke, skratka za določen čas so dobile pravi hotel. Malo se sicer pritožujejo, ker ne morejo biti več cel cajt pod nogami, ampak bojo pač morale pretrpet to obdobje.
Kajči je še zmeraj gor pri meni in spi v moji spalnici.
Danes ponoči smo imeli res ORNK nevihto s takim grmenjem da so žvenketale šipe. Kai res ne mara neviht in se boji grmenja. Po navadi pride in se zavleče k meni pod odejo in se tam trese, danes ponoči me je pa zbudil, se postavil k vratom in praskal kot zmešan. Sem si mislila, mogoče ga je zaradi strahu pritisnilo nekam, in ga moram peljat ven... Alora se skopljem iz postelje, ura je bila cca pol štirih, zunaj sodni dan... Se oblečem in ga peljem dol.
Ampak namesto k zunanjim vratom, se postavi k vratom mačje sobe in ne gre nikamor!
In se ni premaknil ne levo ne desno, ne ven ne nazaj gor, dokler nisem odprla mačje sobe - je planil noter, se postavil na sredino sobe in pustil, da so se mačke vse prestrašene drgnile ob njega in jih je lizal.... In ni hotel iti stran, dokler ni nevihta toliko minila, da so se mačke pomirile....
Jaz sem samo stala tam pri vratih in jih gledala z odprtimi usti.... in čeprav sem par dni nazaj spucala sobo do čistega, je bilo kar naenkrat FUUUL prahu tam....