Jonas/ Celje

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 23, 2015 11:23 pm

Re: Jonas/ Celje

Super Jonas, lepo se imej :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 24, 2015 12:18 am

Uživaj v masaži in crkljanju Jonas :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To mar 24, 2015 8:51 am

Srečno lepotko. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 24, 2015 9:08 am

:kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 26, 2015 9:46 am

:) Se redno javlja in vsi zelo uživajo, so odlična kombinacija.
Jaz še malo navijam za igrivo in prijazno družbo. :angel:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 07, 2015 11:15 am

Končno se Jonas po dolgem času malo oglaša iz svojega kraljestva.

Ko je muc prišel k nam je imel malo zdrvstvenih težav, zato sem ga seveda pelala na pregled, kjer so v karton zapisali da kašlja in smrka, “groza v ustih“ ter polip v ušesu. Z veseljem poročam, da so vse te tegobe odpravljene in da je muc takoj, ko je ozdravel oživel in mi začel parati živce z raznimi prisrčnimi vragolijami. :angel:

Pred kratkim sem ga zopet peljala na pregled, saj že nekaj časa nenormalno… spušča pline :D pred kakšnim tednom pa je tudi urin začel malo čudno smrdeti (tako kot pri prejšnji muci, ki je umrla zaradi odpovedi ledvic). Pri pregledu je veterinarka namignila, da se boji ravno tega - popuščanja ledvic, zato sem 2 uri s strahom pričakovala njen klic, vendar mi je ta klic prav polepšal dan, saj je rekla da testi niso pokazali nič groznega.

Torej Jonas zopet veselo hodi po balkonski ograji, skače za vrvico, ponoči pa si najde ležišče na moji glavi. Zelo rad hodi na sprehode, vendar pa se zelo razjezi, ko je treba domov. Takrat začne malo godrnjati, če mu malo nerodno nastaviš roko, pa tudi rad ugrizne, vendar je to le refleks katerega že kmalu po tem zelo obžaluje. :kiss:

Vsak muc ima dobre in slabe lastnosti, zato ga je treba sprejeti takšnega kot je, vendar pa pri Jonasu dejansko ne morem reči da me karkoli moti. Muc je prijazen do vsakogar - prijateljev, otrok, mačk, psov ter ptičev, ampak tisto posebno pozornost pa vsekakor nakloni svoji družini. Mi Jonasa obožujemo, iz njegovega predenja, muzanja ter nenormalno smešnih navad, pa lahko rečem, da se očitno tudi on počuti odlično pri nas.

Slika Slika Slika SlikaSlika Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 07, 2015 11:41 am

Jonas, čudovit si! Zdrav bodi in ne hodi po ograji, ki je videti precej visoko. :scare:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jun 07, 2015 12:06 pm

Samo da je zdrav in tako naj tudi ostane. Vendar, ker dopuščate, da hodi po balkonski ograji, pri čemer ni videti, da bi bil balkon kakor koli zaščiten (upam, da se motim in se na mali slikci samo ne vidi dobro), veliko tvegate, njegovo zdravje in celo življenje. To zagotovo ni skrb za varnost za katero ste se zavezali s posvojitveno pogodbo! Muce so plenilci in že muha, ki prileti mimo, je lahko dovolj, da se bo pognal v globino. Imejte ga na povodcu, ko je na balkonu, ali pa zaščitite balkon.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 07, 2015 11:05 pm

Res si krasen, Jonas :kiss: ampak pazi pa le!
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov