zvesti pes

Kraj: Primorska
Re: Hranjenje
Megi je napisal/-a:Kakšen način zbiranja hrane imaš v mislih? A da posamezniki kupijo hrano? Ali da posamezniki zberejo denar za hrano in se potem s tem denarjem kupi ustrezna hrana?
Še ne vem, zato sprašujem kako in kaj. Imam možnost dobiti popust na določene hrane, saj ima prijateljica trgovino. Razmišljam, da bi se lahko z njo dogovorila, če bi imeli dobrodelno akcijo v trgovini, v času akcije pa bi bila določena hrana za x% znižana. Ima tudi Sanabelle, vendar so konec koncev marže tako nizke, da lahko kakšno konkretno znižanje sfura samo zastopnik hran.
Megi je napisal/-a:Če bodo posamezniki kupili hrano bo to različne vrste hrane. Mogoče je bolje, da se zbere denar pa se kupi hrana vsaj srednjega cenovnega razreda. Po možnosti v večji embalaži npr. 15 ali 20 kg, pa se potem lahko prepakira v manjše vreče.
Mi lahko prosim napišeš kakšno znamko, ki spada v srednji cenovni razred, glih da si predstavljam?

!
 ! 

glede na ceno, da moje hišne  mačke niso hotele jesti teh briketov, tako, da ostajamo zvesti RC in Sanabelle.
 glede na ceno, da moje hišne  mačke niso hotele jesti teh briketov, tako, da ostajamo zvesti RC in Sanabelle. 

kot je Gourmet in Felix lahko samo sanjajo.
 kot je Gourmet in Felix lahko samo sanjajo.