Pozdravljeni,
glede na to, da je Šapka (lokacija Roje) našla svoj kavč (in ostalo pohištvo

), odpiram novo temo, kjer bom lahko poročala o njenem napredku... Njena arhivska stran je tukajle:
viewtopic.php?f=78&t=10382&start=20Mucica se nama je pridružila prejšnjo sredo in do včeraj se je večinoma skrivala pod omarami in kavčem. Tudi pihalo se je veliko in prvi dan precej žalostno mijavkalo

Čeprav, milo rečeno, ni bila dovzetna za človeško ljubezen (ki jo je ob takem mehkem srčkanem puhku zelo težko zadrževati v sebi), je ves čas pridno jedla & pila & prav po damsko obiskovala stranišče. Tudi igrače so bile vsakič na novem mestu, kamor se gotovo niso prikotalile same...

Šapka je torej živela the good life, ko naju ni bilo v bližini, sicer pa je večinoma furala suffer in pihala vsepovprek. Čeprav smo pri hiši nekoč že imeli eno muco bolj hude sorte, sem se še enkrat lotila temeljitega študija mačje socializacije in poskusila z novimi triki - nekje sem prebrala, da mucke pomirja glasba harfe, tako da smo tudi to sprobali

ji je bilo očitno kar všeč, ker je prišla iz kuhinje v dnevno malo pogledat na koncert.

Sicer pa sem poskusla tako, kot je svetovala Trixi - navezovanje stika ob hranjenju. Gre vsak dan bolje, tudi precej več poguma pokaže tale naša Šapa.

Sicer pa včeraj zvečer pravi preobrat! Prlaufala izpod omare, napadla pernato igračko, izvedla ene par nogometnih podaj, obiskala svojo mačjo hiško in oh in sploh, povsod je je bilo polno. juhu!!!