Nelly

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 21, 2015 3:08 pm

Nelly

Tale krasna muca je spet ena tistih, ki je zaradi naraščaja v družini izgubila dom :( še toliko bolj sem žalostna in razočarana, ker so to moji znanci :fool:
Dali so jo v klet in jo včasih prinesli v stanovanje, a to za tako družabno, stanovanja vajeno muco res ni način.
Obrnili so se name, jaz pa vsa nesrečna na Heleno in evo, muca je pod okriljem MH :good: Hvala, Helena <3

Muca je stara dobro leto, včeraj sterilizirana, čipirana, testirana FIV/FeLV (negativna) in pregledana. Ker je zdrava in ker je od nekdaj notranja, lahko kar začne iskati Dom - tokrat zavedno in za vselej!
Poimenovala sem jo Neli, a ker je v kratkem ena Neli že bila v MH, smo na veterini ime zapisali Nelly ;)
Nad slikanjem ni preveč navdušena, bomo počakali še kak dan, da se sprosti. Je nežna, ljubeča, se ne boji hoditi mimo mene, celo v naročje mi je zlezla. Sva se božale in je nežno predla <3
Slika
sploh me ni hotela pogledati, ker je morala štet ptičke :)
Slika
Žalostna lubica :girlblush:
Slika
na sliki deluje konkretna, a je taka drobčkana muca, sama dlaka jo je. Ko se bova počesali, bo še lepša ;)
Slika
Slika
Slika

Vsi tisti, ki nameravate imeti otroke, a se pred tem odločate za muco, prosim dobro premislite, preden naredite takšnole, milo rečeno bedarijo :fool:

Torej, Nelly išče DOM :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 21, 2015 3:18 pm

Re: Nelly

Iii, Čopka v daljšedlaki verziji :girlblush: . Okoliščin nima smisla komentirat, Nelly (saj si lahko tudi Neli, veš :kiss: ) ti pa zdaj le uživaj, v tej hiši kleti ne boš videla ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 21, 2015 6:33 pm

<3 <3 Nelly, srčica zlata, tu ti bo pa vedno sijalo zlato sončece in obdana boš z ljubeznijo, kot si jo zaslužiš :kiss: , uživaj v začasnem domu, miš mala... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 21, 2015 11:32 pm

Lepotička, želim ti en fajn Dom, kjer v kleti spravljajo krompir, ne pa takih luštnih muck, kot si ti . Medtem, ko čakaš, pa uživaj pri zlatih puncah in frajerčku :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 22, 2015 11:56 pm

Včerajšnje naročkanje in vsa korajža je bila bolj začetniška sreča...muca je kar precej nesrečna in čepi kot kupček nesreče na okenski polici, ter piha :girlsad: Revčka se mi tako smili!
Saj huda ni, samo boji se in žalostna je. Kljub vsemu pihanju ne naredi nič, je taka mila, nežna, ljubeča muca. Ko si že en čas z njo in ji ni več do pihanja, se pa začne božat in bi se božala do onemoglosti. Kar sama se buca in drgne v roko. V začasnem skrbništvu ji pozornosti zagotovo ne bo manjkalo, Dom ji bomo pa tudi našli en tak ljubeč in pozoren, a ne :good:
Malo sva se že počesali, prav dosti pa še ne. Bova počasi, naj se še malo sprosti :)
Slika Slika
Slika Slika
Slika

Feromoni in baldrijan sta nama danes pomagala prebiti led, da se je revčka malo sprostila :good:
Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
čipki na podplatkih :girlblush: ena taka mala "Loti" je :girlblush: :kiss:
Slika Slika
Slika Slika
Slika

Takole uživa, potem pa spet "pozabi" in piha...revčka je :girlsad: Čimprej rabi svoj dom in svojega pozornega, ljubečega človeka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 23, 2015 2:52 pm

Nelly je danes spoznala kosmate cimre...bilo je nekaj pihcev, ampak nič tragičnega. V prihodnjih dneh se bodo malo spoznavali, da vidimo, ali ji mačja družba odgovarja ali ne, oz. če jo potrebuje.
Zjutraj me je lepotička celo nakrampala :O (prav nič hudega, a sem mislila, da tega ni v njej), popoldan se me je pa usmilila, ker sem ji prinesla dobro papico in krasne priboljške, zato je skočila k meni na kavč in mi čisto konkretno zlezla v naročje in sva se booooožali do konca in naprej, dokler ji ni bilo dovolj in je spustila pihec :P Totalen srček je tale nežna muca!

Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika
Slika Slika
Slika

takole je pa včeraj gledala Matejko, ko sta se videli za kakšno minutko ;) Nelly ima res mogočne brke in obrvi :rolleyes: :kiss:
Slika
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po feb 23, 2015 5:03 pm

Dali so jo v klet?! In jo imeli tam samo zaprto?! Joj, če jih res pozaš, jim prosim naroči, naj NIKOLI VEČ nimajo živali, tudi ko si bo tamali/tamala tega želel.

Nelly je pa itak cuker :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 23, 2015 5:43 pm

Uboga revica... :(
Sam lepa pa je, lepa!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 23, 2015 7:41 pm

Srčica mala, v najboljše roke si prišla :kiss:
V klet so jo dali, brez besed...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 24, 2015 11:09 pm

Lubica se je danes že čisto sprostila, nehala je pihat in travmirat, zdaj se samo še božava in božava in božava in skupaj pančkava in spet božava <3 Srčica mora nadoknaditi, ker prej menda ni bila nikoli "preveč crkljiva" :S Verjetno ja...
Včeraj zvečer sem bila čisto ganjena in solzna, ko je položila bučko na mojo roko in me z obema tačkama objela :girlblush: :cupidgirl:

Takole sva se pa danes ure in ure mečkali in pančkali :rolleyes:, lubica je pa zvezdice štamfala, po zraku, po meni... :kiss: Po dekci sem ji nasula malo mete, a pravi, da ji je baldrijan še bolj všeč ;)
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 24, 2015 11:49 pm

:cupidgirl: o ti lubika mala, kako uživa srčica <3 , sem takoj boljše volje, ko vidim, da je že tvoja... :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr feb 25, 2015 5:56 am

Oh lubica nežna, samo čakala je nekoga, ki se ji bo malce posvetil in zdaj izkazuje svojo hvaležnost. Loti, zlata si. Mucica pa tudi :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 26, 2015 12:37 pm

<3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 26, 2015 2:53 pm

A veš, Loti Pupa, tole z baldrijanom... direkt med svetnike mučenike si se s tem vpisala :D Mala miš je jako luštna, pa ful bo uživala pri vas :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 27, 2015 1:30 pm

Po parih dneh spoznavanja lahko zagotovim, da je Nelly POPOLNA <3 ...ta muca nima ene "napake" :rolleyes:
Nežna, ljubeča, izredno crkljiva, se zna zelo luštno igrat, (a zaenkrat raje zleze v naročje), poliže roko, ki jo boža :girlblush: in včasih malo pogrizlja...
Zelo rada ima družbo ljudi, tudi muce jo zelo zanimajo in je precej korajžna in samozavestna muca, ki pregleda vse kotičke stanovanja, medtem ko drugi držijo rep med nogami :P
V avtu je med vožnjo popolnoma pridna, samo da se avto premakne, se lubika vleže in uživa. Sesalca se ne boji. Nobene stvari še ni niti premaknila, kaj šele prevrnila (za razliko od ostale kosmate horde :D ),
v glavnem ena zlata muca je to. Samo za imet :cupidgirl:
Upam, da čimprej najde svoj dom, da se ne navadi preveč tukaj, da ne bo mislila, da jo vsi zapuščamo :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 27, 2015 6:51 pm

Nelly je spoznala vse cimre in se že veselo družijo ;)
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 27, 2015 7:55 pm

Res super mucka
Slika
Slika
Slika
Eno za bivše :P
Slika
Slika
Slika
Vsaj dve sta uživali
Slika
Včasih so se lepotičke obračale na zrcalca, modernim misicam na pomoč priskočijo tehnološke napravice
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 27, 2015 8:17 pm

Uf, kakšna eleganca :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 01, 2015 12:13 pm

:clap: super si jo fotknila :good: sploh mi je všeč una za bivše :teasing: ...mislim, da jim že ornk fejst jezik kaže, ker se ima fajn :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 01, 2015 12:18 pm

Je bilo še veliko fotk, ampak takšnih s preveč svetlobe :O . Super muca je (pa še Matejko sem spoznala, končno :) ).
Naslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov