mala Timaja - Visoko pri Kranju

Moderator: jernejch

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 16, 2015 9:17 pm

Re: mala Timaja - Visoko pri Kranju

Samo da si doma, srčica, pa da papaš, norenje pa tudi še pride :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 16, 2015 9:51 pm

Čist ista kot moja Poly... :kiss: <3
Drži se, tamala, hitr jest da boš velika in močna in boš pokazala Toškotu kar mu gre!! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 16, 2015 10:06 pm

Tamala je večerjala ko tavelika - dve porcijčki tune z rižkom je pohamsala :clap:
Zdaj se bomo počasi lahko začeli spoznavat <3
Ta trenutek, ko leži v mojem naročju, nežno prede in se sramežljivo buca, jo spoznavam kot nežno, ljubko, strašno človekoljubno mucico, ki ji ni pretirano do mačje družbe.
Bomo videli, kaj bo prinesel jutrišnji dan :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 17, 2015 9:50 am

Ne znam napisat kol'k sem vesela! :clap:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 18, 2015 9:31 am

Timaja je res neverjetno nežen mladič <3 Tudi igra se precej zadržano in bolj sama, ker jo ostali, v skupni igri, prehitijo in tako odrinejo na stran. Ja pa človekoljubinja od glave do pet, bi se reklo - ostalo mačkovje in mala pasja opica ji pa niso všeč. Toško se ful trudi in jo vabi k igri, nazaj pa dobiva same phhhhhhhhhhhhhhh :devil: Tko da bom mali princeski očitno iskala dom, kjer bo edina muca.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 18, 2015 12:43 pm

dej, dej, mal še počakaj ;) na koncu ju boš morala pa še narazen vleči ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 18, 2015 12:53 pm

Hja, pa ni nujno, veš ;) Sem se prav spomnila Nishke - ona tudi ni bila za družbo (kosmato....ammm, bolj varno bo reči - mačjo in pasjo :lol: )
no bomo vidli, kako bo - zaenkrat pač tkole kaže. Pa a veš, to ni tisto, ko pač par dni malo pihajo, ker je spet nekaj novega - tko sta še celo Jani pa Jon, ena miš manjša od druge, pihcala 3 dni, omg kera smešna modela, no modelčka.... rofl Ona se prav umika na samo in od tam opazuje. Še najbolj je pa hepi, da je zdaj Veliki (t.im. Magnetzamačke ;) ) dopoldan precej doma in ga ima celega zase. Take SMSje dobivam, da se kar topim (samo škoda, da ne okrog bokov rofl )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 18, 2015 8:03 pm

:clap: samo da si zdrava, Timaja :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 18, 2015 10:00 pm

Zvečer sva bili na kontroli pri lepem vetu in sva jo dobro odnesli ;) Tamala nima vročine, zredila se je za 40 gramčkov od ponedeljka. Na levem boku sem sicer že v ponedeljek zatipala eno precej veliko bulo, ki je očitno ne boli, verjetno je nastala kot posledica vseh tistih špikanj. Bom pozorno spremljala in po potrebi naj prideva nazaj, je rekel vet. No kljub vsemu upam, da ne bo treba in da se kar se le da doooooooooolgo ne bova videla :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 18, 2015 10:46 pm

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

<3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 19, 2015 9:21 am

Pa kako se je lepo "našminkala" za k' lepemu veterinarju ... ;)

Zajčica mala, ti samo počivaj pa papaj pa uživaj! :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 22, 2015 8:36 am

Tamala je bila v petek popoldan in v soboto spet cela začmurjena, mirna, apatična, sva papali in pupali na silo in resno premišljevali (no, ona ne, jaz pa), če ne bi bil mogoče spet čas za obisk pri vetu. Pripravila sem že vse potrebno za infuzije - potem pa glej ga zlomka, včeraj zvečer se je kar naenkrat odločila, da špikat se pa res ne bo pustila, da je to brez veze in je v pol ure dobesedno oživela :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ugotavljam pa, da jo boli trebušček, ker zajokca, ko jo previdno dvignem k sebi. Zna bit, da jo še vedno matrajo kakšni zajedavci, kljub temu, da je bila že 2x razglistena in nikoli ni bilo ničesar videt. Tko da, ko se tamala Timaja spet malo okrepi, bova ponovili še v tretjo.
Mislim in upam, da zdaj mi pa zareeeees lahko pade kamen dol :yahoo: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 25, 2015 10:25 am

Tamala Timaja je šla na kratke počitnice v drugo skrbništvo, ker je bil razigran, živahen, športni Toško preveč grob zanjo in se je slabo počutila. V culico je poleg Asee, homeopatije, Linexa in Zantela spokala še 1,5 kg sveže skuhanega piščančka z ruževo sluzjo, da bo zadosti za par dni. Pa glej ga vraga, prec po prihodu v Toško free okolje se je zapodila v iste briketke, nad katerimi je pri meni vihala smrček :lol: in danes zjutraj je z veseljem popapala konzervico, medtem ko je pri meni zadnje čase vihala smrček tudi nad njimi :lol:
In Toško je potem včeraj celo popoldne in cel večer fural depro v eni kartonasti škatli (v kateri je bila prej spakirana mačja droga, no ampak pustimo podrobnosti ;) )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 25, 2015 9:01 pm

Evo mene :lol:
Spet jst :lol:

Timaja ima zagotovljen dom, kamor bo seveda odšla po tem, ko bo še S in čipirana. Dala ji bom še malce časa, da se še malo okrepi in da se prepričam, da je z njo čisto zares res vse ok, medtem bo pa Tanova nakupila par stvari in pripravila flat za prihod male princeske.

Do odhoda naj tamala ostane še tule, ko bo čas za arhiv, pa sporočim :)

Medtem bo pa mogoče emmy prilepila še kakšno sliko mične gospodične? Recimo, kako damsko se oblizuje po današnjem nedeljskem kosilu? :lol: Jaaa, vem, da je danes sreda, ampak ravno včeraj sem videla en jumbo plakat od McDonaldsa, ki pravi, da je s piščancem vsak dan nedelja, piščanec z riževo sluzjo je pa Timajin bestič, tko da....ima tamala vsak dan nedeljo, a ni frajerka no 8)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 25, 2015 9:17 pm

šeena super novica za lahko noč :D Timaja ti pa zdaj pridno papaj pa se okrepi, da boš lahko na polno uživala življenje! <3 :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr feb 25, 2015 9:19 pm

Super :good:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če feb 26, 2015 6:55 am

Slika

:yahoo: na nov kavč gremo!!! 8)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če feb 26, 2015 6:58 am

Preden je Timaja prišla k meni na počitnice je Oaza skuhala in spakirala v culico še nedeljsko kosilo.
To je Timajina reakcija po kosilu:
Slika
(Predvidevam, da je bilo okusno ;) )

Mala princeska je komaj prišla k meni, sedaj pa že odhaja.... :O
Zato je tukaj še nekaj fotk male srebne lepotice:
Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 06, 2015 8:01 pm

Timaja tehta že 2 kg 8)
V ponedeljek se greva še do konca poštimat, kot se za vsako pošteno mucko spodobi :)
Tamala je danes spet prišla k meni. Jap, sprememba je očitna: detece je zdravo in se dobro počuti :good:
Pomalicala je 9 Kitten briketkov, povečerjala pa kar zajeten kupček namočenih Baby briketkov. Res lepo je gledat mucko, ki papa z apetitom :clap:

Pri nas imamo na mizi namesto vaze s šopkom takole dekoracijo:
Slika

Slika

Očitno smo precej dolgočasna družba , ker tamala je direkt na mizi kar zakinkala :lol:
Slika

Sicer pa - tkole bom rekla: če tole malo mehko bitjece v prejšnjem življenju ni bilo princeska na zrnu graha <3, naj mi pa prec 7 las osivi :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 06, 2015 10:15 pm

princeska obožuje The Crkovino! :O :lol: Take je zganjala zdajle z njo, cele pol ure, da smo se skupaj z njo zabavali še vsi trije prisotni Podložniki :lol:
Jap, tale mucka je zdaj definitivno zdrav mucl :clap: <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov