Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 30, 2015 6:44 pm

Re: Daj si duška

ammmmm.....če fotografije in print screeni s FBja in taka in drugačna zapisana dejstva , ko se gre za nečipiranega lastniškega mačka, inšpekciji niso zadosten dokaz, da je nek maček res lastniški, potem tudi ni treba, da so zavetišču.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 30, 2015 7:22 pm

Temu zavetišču je verjetno vseeno, oni bi ga itak dali za vedno spat. :rolleyes:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jan 30, 2015 8:03 pm

Komentarji so očitno pobrisani, ampak omg . In ta kreten dejansko lahko dobi tega reveža nazaj, z jajci vred :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 30, 2015 8:13 pm

Trixi je napisal/-a:Temu zavetišču je verjetno vseeno, oni bi ga itak dali za vedno spat. :rolleyes:

no če bi bili samo dve opciji - za vedno spat ali dat temu tipu ga nazaj, z jajci vred ali tudi ne - se meni osebno vsekakor zdi boljša prva opcija. Za mačka in na splošno. Pozitiven maček nima kaj iskat zunaj. Moje skromno osebno mnenje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 30, 2015 9:43 pm

lalalalala spet je Mačja hiša vsega kriva, itak, kakopak, kako da ne :sunny: :superman: še dobr, da smo, da smo lohka za vse krivi, pa tud če sploh ne vemo zakaj gre in če sploh gre. :yahoo: :good: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 30, 2015 9:45 pm

oaza88 je napisal/-a:
Trixi je napisal/-a:Temu zavetišču je verjetno vseeno, oni bi ga itak dali za vedno spat. :rolleyes:

no če bi bili samo dve opciji - za vedno spat ali dat temu tipu ga nazaj, z jajci vred ali tudi ne - se meni osebno vsekakor zdi boljša prva opcija. Za mačka in na splošno. Pozitiven maček nima kaj iskat zunaj. Moje skromno osebno mnenje.

Tudi moje, čisto skromno. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jan 30, 2015 10:09 pm

helena, jaz bi iz tegale potegnila samo en nauk - čim prej zagnati načrtovan projekt ozaveščanja otrok.

Ali pa drug nauk, bolj terorističen, če pa že tale tip pravi kako je bil napaden: :threaten: ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 31, 2015 9:55 am

Duško, sej sm ful pridno doma že cel teden, čaj in ostala pomagala mi gledajo ven že pri ušesih...a ne bi mi počasi voha vrnil pa dobrega počutja, res morm v sužbo drug teden. Pa še treningi se mi spet začnejo. :angel: :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 11:51 am

"Pejt delat faks, samo zato da nekaj delaš, veš, danes so taki časi, da delaš šolo dokler ne najdeš službe". Ja res hvala za tak nasvet, najbrž bom kot veganka šla študirati rejo klavnih živali, samo da bom delala nek faks... :dash:

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Celje

Odgovor Po feb 02, 2015 12:31 pm

rozika je napisal/-a:"Pejt delat faks, samo zato da nekaj delaš, veš, danes so taki časi, da delaš šolo dokler ne najdeš službe".

Ha ha, kako poznano. Moja mati hoče samo diplomo videt, potem sem lahko tudi čistilka. Hvala bogu je prebolela, da sem v tretjem letniku pustila pravo, pa še to verjetno samo zato ker že 10 let delam :D
Qui comando io :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po feb 02, 2015 1:43 pm

Meni se pa kot nasvet ne zdi preveč mimo, če je namenjen osebi brez zaposlitve. V luft gledat ni nikoli preveč zdravo.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 2:01 pm

Vem da je biti v kar eni službi realnost pri mnogih, kar pa še ne pomeni, da se naj kar takoj neham truditi, da bom nekoč doštudirala nekaj kar me veseli in tudi delala nekaj kar me veseli/dobro znam. No pa tudi če nimam diplome, lahko delam nekaj kar znam, ampak to pri nas ne šteje. Moram imeti diplomo...

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po feb 02, 2015 2:05 pm

Nak, poanta je druga: če ne študiraš, pejt delat. Če ne delaš, študiraj. Lahko pa tudi oboje hkrati.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 2:52 pm

Moksa, kot da bi sebe brala :D .

samo to se: ce nimas diplome, si lahko cistilka, ce pa imas diplomo, pa si lahko cistilka, lahko pa delas se kaj drugega tudi.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po feb 02, 2015 3:20 pm

fiorina je napisal/-a:samo to se: ce nimas diplome, si lahko cistilka, ce pa imas diplomo, pa si lahko cistilka, lahko pa delas se kaj drugega tudi.

Pri nas ne bo šlo to skozi, kolegico ki obupano išče službo z dvema faksoma so že trikrat zavrnili, prav tako v proizvodnji :rolleyes:
Je pa tudi res, da današnji zaposlitveni kader težko dobi službo samo z narejenim faksom, povsod iščejo izkušnje (no, moram priznat, da je moj razpis tudi takšen).
Drugače se pa strinjam z mokso, ali eno ali drugo (če si seveda lahko privoščiš samo študij). Jaz ob taki ceni šolnine, kot jo imam, niti pomislit ne smem, kako bi bilo brez redne službe.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 3:57 pm

Nyke, hocem povedat, da imas vec moznosti, ce imas kak papir, kot ce nimas nic in to ne pomeni, da ko bos naredis faks, kar povsod cakajo nate z odprtimi vrati.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po feb 02, 2015 4:10 pm

Jaz pa, da je moja mami bila istega mnenja, dokler ni na lastne oči videla, da me v zadnjih petih letih noben ni vprašal po šoli, niti nobenem papirju, pač pa samo kaj sem delala in kaj vse znam. In ne, nisem mnenja, da je to razlog, da nimaš narejenega faxa in en papir v roki, ampak dosti o tem ;)
Besna sem že cel dan, ko vidim butaste komentarje v stilu kako je lepa, imela bi jo, noben pa ni toliko pismen, da bi prebral besedo plašna, kaj šele kaj več. Najbolj da jo imajo doma za gledat :dash: s takim pristopom itak za kaj več ne bo. In na koncu bi kratko zaradi kretenov potegnila ena fenomenalna (in ja, tudi prekrasna) mačka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 6:02 pm

Saj lahko začnemo posterje "oddajat" ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 6:13 pm

uh, sem prebrala komentarje :O (najbolj mi je všeč tista, ki sprašuje, koliko poje ... in odgovor :lol: :lol: :lol: )
ampak, ja, tudi za totalno plašno Candy je bilo ogromno zanimanja, pa nikomur ni bilo pomembno, da je plaška :dash: :dash: :dash:

Nyke, vso srečo, kontaktu pa želim dobre živce ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 6:21 pm

Prav škoda besed :fool: :dash:
Mene sploh pogreje: tole bi pa mela...a bejž no, a druge te pa niso vredne? No, ta muca pa tebe ne bi mela, jasno? :fool:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov