Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 29, 2014 6:21 pm

Re: Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

:) Super, me veseli, da ste OK.
Sem tudi fovš za božanje Kushija. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 29, 2014 7:27 pm

jagodka85 je napisal/-a:In ne vem več, s čim naj jih hranim ...

Lih zelo sestradan ne zgleda noben :D

Vi trije lepotci bodite zdravi in čimveč uživancije tudi v naslednjem letu :presents: .

Kushi, sestrica ti pošilja poljubček in je vesela, da uživaš v božanju in v družbi svojih prijateljev :kiss: :*

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe jan 02, 2015 5:07 pm

Nihče ne zgleda sestradano zaradi svojih kožuščkov no :D

Torej, iz našega brloga vam na januarja drugega leta 2015 želimo, da bo vsak dan knjige z naslovom 2015 popisan z veseljem, radostjo in zdravjem, pa ogromno fajnimi posvojitelji, dobre papice tako za vas kot za kosmatinčke, pa da se boste vsak dan vsaj 5 minut iz srca nasmejali (moja stara mama pravi, da je to menda dobro, kdo bi vedel :D ). Srečno!

Za vas smo pripravili, brez scenarija lepo prosim, čisto spontano, tudi dva videa ... glavni akterji so seveda Ita, Sonček in Kushi.

https://www.youtube.com/watch?v=zyk5KQBSLv4

https://www.youtube.com/watch?v=WxhnoJBUJxQ (nekje od 3.55 minute dalje alfa samec in kosmati samec gledata alfa samico, kako opravlja svojo potrebo ... nič jima ni jasno :D )

Pa zvočnikov ni treba imeti na glas, ker nič ne čebljam, se sliši samo udarjanje perota :girlblush:

Imam pa še eno vprašanje. Ita danes svojih potreb ne opravlja na wc-ju (čeprav iz zgornjega videa izhaja, kot da jih), pač pa enkrat na kavču in enkrat na "praskalni ribi". Pred vsakim dejanskim opravljanjem potrebe (vsakič samo lulanje) kako minuto ali dve čepi v enem ali drugem wc-ju (oba sveže prelopatana in počiščena), pa nič ni. Potem pa gre in se polula kje drugje. Ima kdo kakšno idejo, zakaj je temu tako? Ker tega res še nikoli ni naredila.

Poleg tega sem na trebuščku zatipala eno bulico, pa ne vem točno, kako bi jo opisala in me zanima, kaj bi to lahko bilo. Seveda jo bom peljala k veterinarju, ker bo lažje zatipal in vedel, za kaj se gre, pa vendar me zanima, kaj bi to vse skupaj lahko bilo. Sicer je Ita normalno ješča, igriva, pač taka, kot je običajno, s to razliko, da ne lula v wc.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jan 02, 2015 9:05 pm

:lol: :lol: :lol: Sem do zdaj mislila, da edino Pero dela čudeže kar zadeva pridobivanje mačje pozornosti, zdaj pa vidim, da so prelestne vonjave kakca mačje dame še bolj zanimive. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 04, 2015 12:29 am

Jooooj, kok ste luštni :girlblush: Sonček in njegove učke, pa kosmati Kushi (seveda sem fouš za čohanje!!!) in prelepa medvedka Ita <3

Vse dobro naj se vam dogaja v letu 2015!!!

Kar se pa Ite tiče, bi pa pomislila na uroinfekt :scratch: upam, da ni nič hudega in da boste dobro opravili pri vetu :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 04, 2015 10:20 am

no, vsekakor jo bom peljala na pregled, škodit ne more. Itak jo budno spremljam, pa se mi zdi drugače v redu, normalna pač :) Na kavč je lulala samo enkrat, pa na tisto podlogo, drugače pa od takrat naprej (tok tok) nič in upam, da tako ostane :angel:

Moj škili aka Sonček me ob prostih dnevih zbuja ob pol osmih, za kar sem mu zeeeelo hvaležna, ker je fajn še malo dlje spat kot do pol šestih :D S Kushijem se čohava vedno, ko mu paše, kar pokaže s tem, da pride do mene in se mi mota okrog nog. Pa tudi ko grem mimo njega in ga pobožam, mu paše, se nič ne upira. Ita je pa itak moja ljubica, moja punčka, s kratkimi tačkami in okroglo bučko <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 28, 2015 7:35 am

http://youtu.be/P9V0CqZpgw0

Tole je bilo posneto in naloženo daljnega leta 2011 ... torej štiri leta nazaj. Ne morem verjet, da je naša draga Ita že 5 let stara, ker kaže jih ne toliko. Pa ne morem verjet, da sem totalno spregledala, da ima ta mesec rojstni dan. Sem prejle gledala njeno knjižico cepljenj in videla, da piše januar 2010.

Moja mala ljubica navihana. Mirna, ampak nagajiva, ko hoče.

ita moja, upam da boš še dolgo med nami, zdrava, srečna in zadovoljna. Vem, da ti naša dva bučmana občasno povzročata preglavice in da ti gresta na živce, ampak saj veš, moški so pač taki ... čudni :) si moja ljubica in te ne dam nikomur nikoli. Ko imaš zdravstvene probleme, sem tu, da ti pomagam po svojih najboljših močeh ali pa te peljem k teti vetki, da me potolaži, da ni nič hujšega in boš nekaj časa na Portalaku. Ko pridem domov, me tako lepo pozdraviš in se mi motaš okrog nog, da moram biti res previdna, kam stopam. Pa občasno, res samo občasno me mičkeno moti, ko si tako prijazna (silly me ane), ampak to je samo takrat, ko se mi mudi v službo ali pa kaj drugega nujnega delat. Ampak si vedno vzamem čas zate, da te pockrljam, in te crkljam toliko časa, dokler se ne naveličaš in mi to pokažeš tako, da me malo pokrempaš. Ampak nisem huda nate, ker te imam neizmerno rada. Tvoje luštne kratke tačke in lušten kratek repek, pa medvedkasto postavo. Predvsem so pa učki tisti, ki me vsakič fascinirajo. In tako si želim, da bi bila še dolgo z nami, da bi bila še naprej zadovoljna in da bi razumela, ko ti hočemo pomagat in te je treba peljat k veterinarju, da bi razumela, da je to samo zate dobro.

Ljuba moja, bodi srečna in zdrava še naprej. Zelo te imam rada :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 28, 2015 8:53 am

:'( kdo spet čebulo lupi tule?

Ita <3 Še na mnoga leta s tvojo sužnjo. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 28, 2015 8:56 am

Čestitke iz našega brloga. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 28, 2015 9:26 am

Draga Ita, vse najboljše, pa da si boš še mnoga leta vsak dan prepevala življenje je lepo ... :martini: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 28, 2015 11:32 am

<3 Ita in Jagodka :kiss: veliko zdravja in ljubezni še veeeelikoooo let...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 28, 2015 3:47 pm

Ita, ti se še kar lepo mehko motaj tejle Svoji okrog nog, pa lepo jo glej, nežno mjavkni in se stisni k njej. Veš, kako te ima rada, in lepo je, da ji poveš, da imaš tudi ti njo. <3 Vse najboljše!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 28, 2015 3:52 pm

Čestitamo :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 28, 2015 6:33 pm

Vse najboljše, Ita. :birthday: :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 28, 2015 10:12 pm

Vse najboljše! :kiss:
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 28, 2015 11:05 pm

Čestitke, pa vsaj še ene 3x tolko!! :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 29, 2015 5:56 am

Hvala vsem! In ja, še najmanj trikrat toliko bo čist fajn :) Fotke pridejo :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 29, 2015 9:45 pm

Ita, medvedka mala, mi vsi ti čestitamo za tvojih rosnih 5 let :birthday: :rose: :martini: <3
Pa želimo ti vse naj naj, kar sicer že imaš...obdrži to vse še mnoga leta :kiss: srečka, veš kako te ima jagodka rada <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 03, 2015 5:36 pm

Ker kar naprej obljubljam fotke ... bodo danes samo fotke (niso najbolj ostre, ampak bistvo je razvidno - bistvo so seveda mački :P ) :D

Slika
Slika
Slika
Čiliramo:
Slika
Se grejemo:
Slika
in umivamo:
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Šnoflja <3
Slika
Lepota <3
Slika

Slika
I see you!
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Pa še ena, da vas malo nasmeji ... ker jaz ob tej fotki ne morem bit resna, niti enkrat :D
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor To mar 03, 2015 6:26 pm

:lol: :lol: Joj, škilko :D Krasni ste :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov