Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 23, 2015 11:42 am

Re: Daj si duška

jagodka dej se mal zbuni in zahtevaj pojasnila, kaj plačuješ in zakaj. Pa vsa potrdila o plačilih nujno šparaj! Nas nat*** kje nas morejo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe jan 23, 2015 8:26 pm

Res mi ni jasno, zakaj je zdaj spet tak znesek. Ker po mojih izračunih bi potem to moralo zadostovati do marca, če ne že do aprila, ker kurimo od novembra. Ne vem no, preveč je tole, v mesecu in pol želi od mene 500 EUR ... okej, razumem, da se kurjava vnaprej plača, ni problema, ampak naj me na to opozori ali pa vsaj zaračunava mesečno. Ker kje bom konec meseca dobila 300 EUR? Aaaaa, kr neki :(

Pa še tole: stojim v trgovini v vrsti na blagajni, vse okej, pred mano in še eno gospo mamica z dvema punčkama. Ena punčka mirna, druga pa govori: "tole al pa te bom tepla." Pri tem je kazala na tik tak bonbončke ... kakšen odnos je to? A smo res tako daleč prišli, da lahko otroci takle govorijo?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 23, 2015 8:50 pm

resno pejt povprašat kaj hudiča vam računajo. ker je to nemogoče! če midva dobiva položnco za komplet štrom v bajti, grejemo z tč neizolirano hišo in to 200+ m2 in je elektika za prejšn mesc 282€! to vas ropajo barabe.
drgač pa verjela ne bi, kaj vse obvladajo danes triletniki :girlsad: ...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 23, 2015 11:25 pm

Jagodka, upam da ti uspe tole razvozlat in zmanjšat stroške :good: kok sem jaz hvaležna, ker mam svojo centralno :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 24, 2015 12:15 am

Jagodka, sočustvujem s tabo. Pri meni i tako zelo grozno, pa vseeno vsak zimski mesec hočejo za gretje 150+evrov. Za dva, samo občasno odprta radiatorja, in le eno od sob okoli 20 stopinj. ostale manj. V enosobnem stanovanju, S polno izlacio.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 24, 2015 1:33 am

uf, hudiča, potem smo pri nas tudi po novem obračunu še ok :O :O (ja, ne, nisem še prebolela tele položnice ... se pa trudim ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 24, 2015 9:58 pm

:shout: XY partner ima alergijo na mačjo slino; muca je bila oddana pred več kot 2,5 leti.
A sedaj naj pa muca izgubi dom? :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 24, 2015 10:23 pm

Ja kdo pa, menda ga ne bo XY partner. :rolleyes:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 25, 2015 8:25 am

Alergijo na mačjo slino?
Sej ne hodijo naokoli cel dan in se slinijo.... :kitty:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 25, 2015 11:05 am

"Alergija na mačke" je vedno na proteine iz mačje sline. Ker se mačka umiva, ti ostanejo na dlaki. Noben ni alergičen na dlako samo,temveč na slino na njej. Tko da lih na vsako besedo se ni treba obešat. :S
Bogi muc. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 25, 2015 11:11 am

Btw (v resnici za Srečkota, ampak je glih v kontekstu). Moj ma že skoz določene dihalne težave alergijske narave. Mačkom seveda odpoved najemne pogodbe iz tega razloga ni nikoli grozila, majo pa tudi zato prepoved vstopa v spalnico in na posteljo. (Ja, vem, smo hudobni pri nas! :girlblush: )
Pred kakšnim letom so se težave stopnjevale do blagih astmatičnih napadov in so mu končno naredili alergijske teste. Mački nč krivi, temveč pršice! :clap:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 25, 2015 11:20 am

XY partner naj lepo dohtarci za antihistaminike reče, pa je problem rešen. Folk je pa ja nor. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 25, 2015 12:15 pm

Tolk mi je dost tega... res TOLK DOST mi je tega...
Kar naredim, je narobe.. ne glede na to, s kako dobrim namenom je narejeno, rezultat je zmeraj točno kontra od tega, kar sem nameravala... Hočem dobro, izpade egoistično in nesramno.. me vprašajo za mnenje, izpade provokativno... svojega menja se itak ne sme imet, če ni enako kot večinsko... Me vprašajo za pomoč pri nakupu darila, se potem najprej skregajo z mano na licu mesta o tem kaj bi bilo boljše, naslednji dan pa še dobim feedback da je izpadlo čist kontra temu, kar smo nameravali...
Jst se ne grem več, res se ne grem več. Sploh ne morem več nč dobrega naredit, ne da bi bil nekdo nekje užaljen ali jezen al.. neki.
To zdej res traja že mal predolgo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 25, 2015 12:22 pm

Mačja mama, pojdi v naravo, glavo si spraznit in nehaj se obremenjevat s drugimi. Ko so te prosili za pomoč, si pomagala. Pika. Ko so te prosili za mnenje, si ga dala. Pika. Osredotoči se nase in na svoje živalce, one te ne bojo nikoli obsojale ali pljuvale ali psihično mučile in obremenjevale po nepotrebnem. Pika.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 25, 2015 1:16 pm

Na kratek rok zagotovo dela to, kar pravi Oaza. :goodpost:

Na dolgi rok je pa treba vseeno pretenstat in zracionalizirat, zakaj si želimo biti sprejeti pri osebi Iksipsilon, ker je pometanje pod preprogo na dolgi rok slabo.
Če čisto vse narobe naredim, je to zame običajno znak, da grem onemu drugemu fejst na jetra.
Kar je čisto ok - meni gre en folk na jetra, jaz grem enemu folku na jetra, pa smo si kvit 8) Slika

Problem je v tem, če greš na jetra tistemu človeku, ki ga imaš rad in si želiš, da te sprejme.
V prizadevanju za to znajo ljudje vložit ogromen napor, odpoved samospoštovanju, grejo preko sebe, se pustijo poniževat ...
Pri takem početju je obraba človeškega materiala precej visoka, zato je to več ali manj vprašanje kalkulacije, če se to sploh splača.
Kokr sem videla iz prakse, je bila cena za naklonjenost, ki so jo eni plačali, čisto previsoka za tisto, kar so potem dejansko dobili in v večini primerov se po moje ne splača.

Na koncu si v večini primerov pri sebi itak misliš Slika , ampak imaš komplet odnos lepo zracionaliziran, popredalčkan, pa tudi ko tepih dvigneš, teh smeti ni spodaj ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 25, 2015 2:24 pm

Dr Rava has spoken 8)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 25, 2015 3:37 pm

:lol: :lol: :lol: Dr. Rava nima doktorata iz človeške odnosologije, pač pa iz kako-pripravit-pikija-da-se-userje-po-možnosti-ne-na-ravino-faco-ologije :P

Za tiste, ki se ne poznamo: moj Pikec je kronično zaštopan z razširjenim črevesom, zaradi česar stalno brskam po sekretih in nadvse sumničavo opazujem pridelke, če so mehki, količinsko ustrezni, ... Skratka lep mačji drek je v naši hiši en izmed temeljnih življenjskih ciljev. Če ga ni, zadevo poskušamo rešit doma, včasih pa se Pikec tako zabije, da je potrebno klistirat na hard. Zahvaljujoč intenzivnemu raziskovalnemu in eksperimentalnemu delu, je zdaj klistiranje potrebno zelo poredko, se pa še zgodi, da ga doma ne morem odmašit.

In še ena kar štorija, iz katere še tako nepoučenim postane jasno kako človeka lahko osreči mačji kakec - ampak ne brat pred kosilom.

----------------------
Poročilo mojega zlatega Pikija, sobota, 28.12.2013:
------
Včeraj sta me hudobneža (baba in vet) 3x klistirala, vendar se nisem pokakal.

Danes pa me je baba pobasala navsezgodaj.
Za celo dopoldne se je utaborila pri veterinarju in grozno sta me matrala.
Nisem hotel kakat pa fertik.
V rit sta mi večkrat natočila vodo in mesila trebuh.

Potem pa sem se jima maščeval, ravno ko sta se menila, da me bosta maltretirala tudi čez vikend.

Spet sta vame natočila vodo. Že med točenjem mi je iz riti začelo tečt vedno več zelo goste in grozno smrdljive driske.
Sta začela od sebe dajat neke znake zadovoljstva.
Potem sta mi spet začela mečkat trebuh.

Ko sta bila med mesenjem trebuha oba nagnjena in mi od blizu gledala v rit, pa sem se kar naenkrat fejst napel in porinil vsebino ven.
Iz riti sem jima v face, po njiju, med njima pa še v steno in po celi ordinaciji torpediral par drekštofeljcev in kilo driske.

Vsa osupla sta najprej butasto zastrmela drug v drugega.
Vet je ves vznemirjen rekel "rešen je".
Potem sta me začela spet nekaj šlatat in mečkat.
Ko sta videla, da sem v redu in da mi gresta na živce, me je baba zavila v brisačo, zaprla v transporter, pol sta se pa ful režala.

Moji babi je driska kapljala po faci in od las, oba sta bila pa komplet posrana vključno z na novo ofrajhanim cimrom.
Spet se je potrdilo dejstvo, da je več ali manj vse v lajfu stvar okoliščin.
Težko si je namreč predstavljat, da bi bil človek, ki mu po faci teče najsmrdljivejša mačja driska pod soncem, ful zadovoljen in hepi, jaz pa sem danes videl kar dva taka na kupu.

Pol sta se neki delala, da kao pucata, ampak brez šlauha bo težka.
Počasi sva se odpravila domov, moja baba pa je nekaj momljala, da samo moli, da nobenga v liftu ne sreča.
Smrdela sva namreč tako, da bi z bioplinom kar lep čas lahko ogrevala kako manjše mesto.

Baba vedno opleta, da se mačkov ne kopa.
Ko pa sva prišla domov, me ni spustila iz transporterja, ampak je šla točit banjo.
Transporter je postavila kar v vodo, da se nisem upal ven in me nekaj polivala, drgnila, potem pa še z brisačo.
V zahvalo sem jo fajn popraskal.

Pol je še sebe oprala, od vsega hudega pa sva šla kar malo spat.
Cunje se namakajo, pol bo pa huda žehta.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne jan 25, 2015 4:32 pm

:lol: :lol: :lol:
Hvala bogu da sem tole brala z očitno praznim mehurjem :lol: :lol:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 25, 2015 5:24 pm

rofl rofl
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 25, 2015 6:29 pm

:thanks: Rava! Že dolg časa se nisem tok nasmejala! In zdaj sem mojim žvalcam še posebej hvaležna za njihove čvrste kakce :angel:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov