Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 8:08 am

Re: Daj si duška

Draga moja jernejch, s svojim teženjem sem začela ravno zaradi tega, ker sem v enem dnevu dobila z enih šestih ali sedmih različnih koncev enake izpade v smislu kako so mesojedci hinavski, psiček se jim smili, hkrati pa pojejo stotine pujskov, zato mi je poču cvirn. Se pravi od militantnih veganov, ki so vse prej kot tiho, ampak ki na javnih lokacijah (in to ne na živalovarstvenih forumih, ampak na družabnih omrežjih, v komentarjih na novičarskih straneh ki jih bere po 10.000 ljudi in podobno) javno križajo vsakogar, ki si DRZNE okusit meso.
By all means, seveda reči vse kar želiš in počuti se varno, kolikor hočeš. Ampak jaz bom tudi rekla kar hočem, ja?

Ali sega slovenska majhnost tako daleč, da tudi na tej lokaciji ni več dovoljeno imeti mnenja, ki ni enako kot večinsko? Sem mislila, da je Duško namenjen ravno temu, da se lahko malo krešejo mnenja, ne da bi bila zaradi tega kakšna prehuda zamera.
helena je napisal/-a:Ker se še nismo skregali, pa je glede na količino žensk na forumu pričakovat, da se bo kaj takšnega slej ali prej zgodilo, odpiram posebno temo, v kateri se lahko po mili volje kregate. :aggressive:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 8:11 am

rozika je napisal/-a:Ker vsejedci jedo tudi vegansko hrano, vegani pa vse vsejedske pač ne. Res težka logika.... Ko prideš na obisk, dobiškar ti pač ponudijo, če boš to jedel ali ne, je pa tvoja stvar. Ne moreš pa sedaj gostitelja grdo gledati ker ni ponudil točno tisto kar ti hočeš (v tem primeru živali).

Ne gre samo za to logiko, rozika...gre za spoštovanje. Tudi npr. muslimanu ne bi ponudila pršuta ali pa pričakovala, da mi ga postreže.

To je pa to z moje strani, over and out.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 8:15 am

Meni se pa zdi, da je vsakodnevnih (in ne samo priložnostnih) križanj takšnih, ki ne jedo mesa vsaj milijonkrat pogostejše kot obratno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 8:31 am

bla, bla, bla, bla,bla, bla, bla, bla, bla

Vreme je pa OK, anede? Fajn, da se je malo shladilo, če je glih zima, ne.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 8:54 am

:D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 9:17 am

Jap, na Gorenjskem prav fino sonček sije... ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 9:43 am

Pri nas pa ni sonca. :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry: In prosim, da me ne provocirate z omenjanjem sonca. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 10:27 am

pri nas tudi ni sonca, ampak bo, samo malo se, je obljubljen :D . Snezilo je pa lih tolko, da so avti po strehi malo pocukrani. :angel:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 10:50 am

ja, seveda se je shladilo - glih zdaj, ko nam po novem obračunavajo ogrevanje :devil:
niso mogli počakati na pomlad, bi bla zlo vesela več kot pol nižje položnice??? :lol: :lol: :lol: (ja, trenutno imam na srečo dovolj rezerv, da se lahko temule smejim, pred letom, dvema bi pa tenko piskala, tako da upam, da bodo vsi ostali v bloku lahko plačali ...)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 10:57 am

:shipwrecked: :sunny:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 2:34 pm

Če te kej potolaži, tukaj lije kot iz škafa.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 2:36 pm

Ma, da bi vsaj imeli kakšno pošteno vreme, ne pa tele mezeče megle. :S Vzamem škaf. Bi mi vsaj avto opralo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr jan 21, 2015 6:05 pm

Lilli se maščuje za nov posip in lula s-t-o-j-e, direkt na steno wc-ja :dash: :crazy: In ne zakopava kompaktnih pridelkov :wacked: To naredi Dodo namesto nje :dash:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr jan 21, 2015 7:03 pm

V Kranju je tam nekje pozno dopoldan začelo kao snežit, potem samo še deževat, potem je bilo pa oblačno in je še vedno ... tole vreme ni za nikamor. Zima je zima in naj bo temu primerno tudi vreme. Bemu boba ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 7:42 pm

Ok, počasi smo se sprijaznili, da Jaka po novem kaka zraven sklede s hrano :blush: , danes se je pa še Eli iz čistega miru polulala na jabozza in besno probala zakopat. Banda kosmata :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 21, 2015 8:22 pm

Prišla domov iz službe, v eni sobi konkretno bruhanje od zgoraj navzdol po praskalniku, v drugi po tleh. V kopalnici vse podriskano. OK, to je Binko in njegova IBD, že tri dni ga spet matra. Ali se je s čem pregrešil ali pa je razvil intoleranco na nekaj, kar mu do sedaj ni škodilo. Spucam vse skupaj in ugotovim, da se je nekdo (Miška, itak) polulal na posteljo. Tukaj že precej glasno omenjam določene telesne organe najbližnjih sorodnikov, ki niso imeli z vsem skupaj nič opraviti.Vsaj mislim, da niso imeli. :P Ko slečem in zdrgnem in dam sušit na radiator, ugotovim, da je revež Binkič med tem ponovil driskalno vajo v kopalnici in si uspel obilno namočiti tudi rep in tačke. Sledi namakanje mačka, pa spet pucanje. V tej rundi sem z organov sorodnikov prešla na božanska bitja v kombinaciji z nečednimi ravnanji.

Upam, da potencialni posvojitelji berejo kakšne bolj primerne teme in jih duško ne zanima. Ker, kaj pa če je vse res.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 21, 2015 9:17 pm

Renata :cookies: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 22, 2015 5:35 pm

No evo, takole vidim, kako je vse relativno. Če primerjam z Renato, bi mogla v bistvu pisat v Zakaj sem danes srečna :rolleyes:

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Celje

Odgovor Pe jan 23, 2015 7:37 am

Dobim ponudbo za servis za avto in to za 282 €?????????? :O :fool: jutro se definitivno ni dobro začelo :S
Qui comando io :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe jan 23, 2015 7:58 am

Jaz sem pa včeraj dobila nov račun za ogrevanje in elektriko ... elektrika vse okej, ogrevanje pa 250 EUR ... s tem, da sem ravno decembra plačala 300 EUR za tri mesece kao ... nič več mi ni jasno, res ne.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov