Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 16, 2015 4:47 pm

Re: Daj si duška

je*emuboga, jst bom *uklna takle komp čez okn in bom šla v knjižnico po goro knjig in rumenega tiska (če že oranžen ne obstaja) in to bo vse, kar bom še brala ta lajf in vseh naslednjih 8. En od strašno pametnih uporabnikov tegale kompa mi je naredu celo štalo, pojma nimam, kako naj jo pokidam, v glavnem, počasen je za znort, reklame skačejo gor non stop, "x" za zaporet jih odpre še druga sranja, že fasujem epilepsijo od vsega tega, da ne rečem, da bi kar znorela in tistemu, ki je poskrbel za vse to, dvakrat zavila vrat. In to ravno zdaj, v petek popoldan, ko sem imela tako fajn plan narest kaj pametnega čez vikend. No, nujnega pač. Se že vidim, kaj bo - norela bom ob kompu in porabila za vse skupaj 2x toliko časa, kot bi ga sicer.
Tistole iz prejšnjih postov bi si tudi rada prebrala in še sama kaj znorela zraven, ker to sem pa uspela ujet, da se gre za mačke, ki so jih eni spet razočarali - pa enostavno ne morem, ker mi vse skaaaaaačeeeeee po ekranu!
Če mi je kdo uspel nabasat virus, naj se raje preseli neznano kam + gre v program zaščitenih prič (al tko neki)

Zdaj grem pa mal spat, ker sem totalno za umret in ena sama stvar ne gre po planu in folk je bolan u glavo, da imam premalo domišljije, da bi si znala naslikat, kako zelo in neeee, šefi, nisem spužva, da bi lahko vsrkavala ultra pomembne kozlarije non stop in skoz v večjem obsegu in tudi ne robot, da bi delala skoz več in skoz dlje in neeeeee, pod razno ne mislim bit strankam dosegljiva do 22h, ga pa ni denarja, in faaaaak, skoraj mi je že uspelo uvest po*ukan eračun, pikica še manjka, bom čez vikend poskusla pritisnit jo in............ in ko se zbudim, upam, da bo vsaj mašina OK, če bom jaz še zmer cela za umret.

Duško, ti si car! :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 16, 2015 5:21 pm

Če je počasen računalnik, odpreš tisto kišto, vzameš sesalec in posesaš.Če ni kriv virus.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 16, 2015 7:43 pm

Uhh, moji nemuzikalični mački. :negative: Toliko neutolažljivega dretja kot danes, ko sem privlekla na plano kitaro, pa še ne! Res da jaz bolj slabo igram, ampak tako hudo pa menda ni, no!

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe jan 16, 2015 8:15 pm

Oprosti, ampak moram ... :lol: :lol: :lol: to je tako, kot takrat, ko sem v postelji že nekaj pela ali pa mrmrala, pa je Sonček prišel in me utišal s tem, da mi je dal tačko na obraz. Je takoj potem šel nazaj na svoje mesto na postelji in sem spet začela, pa je prišel ponovno ... tako da sem vedela, da mu nekaj pač ni všeč :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe jan 16, 2015 8:19 pm

:D
Mački imajo preverjeno dober posluh. Naša pokojna Muri je 20 let divje napadala mojo mamo vsakič, ko je malce bolj sprostila glasilke. Zdaj imata starša drugo mačko, ki počne popolnoma isto. Zagotovo ne gre za naključje :mocking: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 16, 2015 8:28 pm

:D jaz ziher ne znam peti :negative: (kar me ne ustavi :D ) ampak mojim mačkom je ful všeč, se pridejo stiskat in zaspat v objemu :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 16, 2015 8:29 pm

Uh, CZ, morava res prit pogledat tole kitaro :D
Pri nas so pa ob kitari vsi srečni in mirno spijo (če že ne igrajo na kitaro ;) ) ... Je pa res, da jaz na njihovo srečo (skoraj) ne pojem in ne upam igrat na kitaro :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor So jan 17, 2015 2:03 pm

Res Duško? RES??? :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 17, 2015 2:18 pm

Forum ste fentali :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 17, 2015 2:30 pm

Cats je napisal/-a:Forum ste fentali :devil:

:lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 17, 2015 2:40 pm

Vesoljci so nam vrnili forum :yahoo: . Živela bom :yahoo: .
Objava je v duškojotu zgolj zato, ker si še nisem opomogla od krize :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 17, 2015 2:50 pm

No, sem ti rekla. :)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor So jan 17, 2015 3:32 pm

Vsi, ki se vam je brez foruma hotelo zmešat, bi mogoče morali razmišljat o kakem rehabu :P Meni se je sicer tudi, ampak iz popolnoma drugih razlogov :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 17, 2015 3:35 pm

Jaz zelo razmišljam, prisežem 8) .
http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 17, 2015 6:25 pm

Forumu se je že pred šesto zjutraj kolcalo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 17, 2015 6:45 pm

:) Forum, forum..! :welcome:
Abstinenčna kriza je bila že zelo velika, že od včeraj ponoči. Nato pa še prisilno odsotna od compa.
Še dobro, da sem na obisku lahko štrikala. Slika :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 18, 2015 1:44 pm

Kolikor sem bila na začetku pozitivno presenečena nad hrano v vrtcu, toliko bi naslednji teden (če bo slučajno sploh šel kaj v vrtec) najraje preskočila vse zajtrke. Ponedeljek: pariška salama, torek: otroška pašteta, sreda: kakav, četrtek: vanilijevo mleko, petek: čokoladni kosmiči. Resno?!
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jan 18, 2015 6:56 pm

A lahko lepo lepo prosim se jutri zbudim in ne bo spet cel tepih črn od Diegotovih dlak in bo spet celodnevno veselje, da se stanje popravlja v sekundi se razblinilo :angel:
Qui comando io :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 19, 2015 8:19 am

Duško ti si car, ne vem kako, samo očitno si res prepričal moj pralni stroj v še malo delovanja. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 19, 2015 10:13 am

V isti pisarni: jst, ki sem totalno zmrzljiva, me skoz zebe in mi piha v noge, imam revmo, tudi znotraj večino časa oblečeno bundo in višam temperaturo termostata...
...in kolega, ki je januarja v kratkih rokavih, mu je skoz prevroče, odpira vrata in okna in se duši v "preveč zakurjenem" prostoru, medtem ko v istem prostoru jaz zmrzujem. :wacko: :crazy:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost