duševna hrana ali zakaj sem srečna

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 08, 2015 7:50 am

Re: duševna hrana ali zakaj sem srečna

jagodka85 je napisal/-a:....
P.S.: Še dobro, da sem na forumu z ljubitelji živali, da me ne boste imeli za preveč noro :D

ah neeee, nič bat :lol:

Jaz sem se ravno včeraj po prihodu iz službe domov v bistvu celo malo zamislila - s kakšnim navdušenjem pozdravim mačjo bando, ki se nagužva pri mojih nogah, ko pridem v flat in kako (potem!) pozdravim dvonožce... :lol: :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 08, 2015 8:04 am

vida je napisal/-a:...Nisem nameravala povečat mačje družine za več kot še enega (enkrat, ne še zdaj :girlblush: ), ampak tako je prav. Evo, pa imam darile ;)...:

Vida :good: !

Ko sem bil še otrok, sem si želel samo eno muco, pa starša nista bila preveč navdušena za mačke v stanovanju. No, ko sem se preselil na svoje, sem si res omislil najprej samo eno muco (pravzaprav si je ona omislila mene :D ), potem pa počasi, sploh ne vem kdaj in kako, smo prišli na 2 :dog: , 5 :cat: in 2 :) , in to na 58 kvadratih v stanovanju v bloku. Za večino "normalnih ljudi" nepredstavljivo, zame čisto v redu. :)
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 08, 2015 12:32 pm

Hvala vsem, ki ste veseli mojih izvidov. :D

Ja, jaz že par let zdaj tko klišejsko voščim za novo leto veliko zdravja pa čisto malo dobre volje, ker potem bo že vse nekako šlo...pa me včasih kdo malo čudno pogleda - se mu najbrž zdijo moje želje premalo ambiciozne ampak jaz že vem zakaj tako rečem. ;)

Heh, zdaj sem se zamislila...sestri rečem živjo, njenima kužkoma pa ja kje pa sta, ja kdo je pa prišel, ja sj te bom pocrkljala, a še crkljat, ja prov no, ja pridni sta,a tko sta veseli, ... :lol: :lol:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jan 08, 2015 12:39 pm

Brala sem eno hecno ameriško zbirko "življenjskih spoznanj v 6 besedah" in mi je bil zelo všeč tale stavek: "With three cats, I'm never unloved." Ni čudno, da nas je toliko srečnih tule gor :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 08, 2015 12:52 pm

To bi lahko bil moj življenjski moto :good:

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Celje

Odgovor To jan 13, 2015 9:58 am

Ker Zala ponovno raztura in po prvi celi preživeti noči z nami že cel dan šiba po stanovanju gor in dol. Vse jo zanima in si je za prijatelja izbrala največjega crkljivca Diegota. Odkrila je tudi skrivni predal pod mizo in se sedaj neprestano sprehaja skozi njo. Pride me že čisto od blizu pogledat in ko ji vrnem pogled ne zbeži stran :yahoo:
Ker me je šef klical da peljem 2 njegovi muci na sterilizacijo + še 4 od mami s kmetije pridejo na vrsto, da ne bo slučajno kakšnega legla več. Kmalu sem s stola padla ker mi je to rekel nekdo, ki je še pred pol leta trdil da sem nora in naj mu neham težit :yahoo:
Qui comando io :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 13, 2015 12:57 pm

:clap: Bravo, res, to je pa super novica!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 13, 2015 2:35 pm

Ker sem pravkar videla sliko našega Paxa in njegovega Lucasa in sem cela hin <3

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 16, 2015 4:33 pm

Srečna ker sem včeraj lahko skoraj celo debelo uro crkljala 19 letno mačjo seniorčico, ki kljub artritisu, sivi dlaki, in pešajočim očem lepo glasno kaj pove, pa kakšo kitico zaprede. Pa ker ima super človekinjo ki jo redno nosi gor in dol po stopnicah hiše pa čeprav je tudi sama že v "sivih" letih.
Pa ker je tudi moj Cimet danes absolutno ekstra crkljive sorte in me je za službo (ob petih zjutraj) prišel lupčka dat in me pocartat, takoj po službi pa je spet v naročju. Mali srčkan radiatrček je super.
Pa ker sem mu včeraj iz superčombe prinesla tako miško kot jo ima oliver in je to prva miška po dolgem času ki jo je vzel za svojo.

Vse te stvari so minimale, ampak :D

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Šempeter

Odgovor So jan 17, 2015 8:34 pm

Sorcerer, vse to je neprecenljivo, :rolleyes: (za vse ostalo pa je mast* ca*). Mene pa je segrelo nekje globoko v prsih, ko je ena od mojih dveh kmalušestnajstletnic, čakala v zasedi, da pride mimo en mladinec od 6 let. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 17, 2015 10:42 pm

Do konca srečna, ker imam po novem tri krasne kosmate punčke in dva čudovita začasnika :cupidgirl:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 25, 2015 7:15 pm

:sunny: Ker sem danes videla na našem vrtu, pri ptičji hišici, kar 6 siničk. Prejšna leta sem videla največ po 1 ali 2.
So pa zelo zanimive. Pride v hišico po sončnično zrnje in ga odnese na bližnjo magnolijo, kjer ga pozoba. Tako so se izmenjevale in je bilo včasih hkrati na grmovju tudi vseh 6 siničk, čeprav imamo zelo prostorno ptičjo hišico.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 26, 2015 10:15 am

trixi siničke obožujejo sončnice. ;) Pri moji mamici jih je cela jata, vrabcev pa že par let skor nič več. So pa liščki prave male barabice. Odganjajo vse okol sebe ker se te male barabice uguzijo sredi hiške s semeni in ni šans da kater drug ptiček kje zraven parkira. Ampak jih je pa lepo gledat. ;)

Srečna, ker imam čudovitega možeka, najlepšo psičko na svetu, ker imam okoli sebe prave ljudi. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 26, 2015 11:12 am

Tudi jaz srečna, ker imam najlepšo psičko na svetu :P :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 26, 2015 11:39 am

fiore glej, da bo naša Bibi nazaj doma, ko pridem domov. :P :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 26, 2015 10:17 pm

Hihi, stojim sredi kuhinje in govorim z mamo po telefonu. Iz dnevne prikoraka moj 2 letnik s pasjo posodico v rokah in mi v mimohodu razloži: "Mel bi papala". Odkoraka do žaklja s pasjo hrano, napolni posodico in jo nese nazaj v dnevno naši psički Mel. Car. Nekaj sem pa le naredila prav, očitno.
Aja, pa Toby, ki ima posebno dieto tudi vedno njemu pove, ko bi jedel. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 27, 2015 9:05 am

vixen evo tle je pa še en dokaz več, da otroci znajo govoriti z živalcami. <3 Potem pa v nekem obdobju pozabimo kako... na žalost tudi kako govoriti z ljudmi.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 29, 2015 3:32 pm

Deklica je že na invalidskem vozičku in hodi na terapije v Sočo. Pred dvemi dnevi je prvič uspela prijeti za žlico in si nesla hrano v usta. Določeno hrano že uspeva jest, veliko stvari pa še ne, se zatikajo po grlu. Vsaka malenkost, ki jo na novo osvoji, je zanjo velik napredek in korak k zmagi. Sem jo tudi po dolgem času sedaj za kratek čas videla in me je zelo ganilo. Vsak dan je v mojih mislih. Vse pohvale za napredek pa najprej njeni zlati mamici. :kiss:
Doma še ni bila, ko pa bo, jo bo nekaj časa treba nosit v 4. nadstropje, so brez dvigala. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 29, 2015 9:26 pm

Vse dobro pogumni deklici in požrtvovalni mamici <3
:clap: me veseli, da napreduje...zelo počasi, a napreduje le :good: samo tako naprej :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 30, 2015 11:17 am

Srečna, ker sem srečno prišla v službo. Razmere na cesti so bile res obupne. V nepregledne ovinke, po klancu navzgor, sem vozila s hupo, ker so mi vozili čelno, saj je bilo zjutraj spluženo le v eno smer, še dobro da jih nisem veliko srečala. :scare:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov