oaza88 je napisal/-a:Leia, nabavit natančno tehtnico in znamke in sprintat cenik Pošte, potem pa lizat znamke in vršt navadne pošiljke zunaj v kaslc, pa k*inc pol gleda bakice in položničarje

Mi (firma in tudi društvo) imamo pogodbo s pošto, tko da oddam vedno na okencu, pred katerim ni vrste (ker na pultu piše: "prosimo, stopite k sosednjemu okencu" ali "zaprto")

Mah, sem pred časom oddajala tudi za firmo na tejle "naši" pošti, pa so bile vedno neke komplikacije (oh, vem, da veš

) Za to, da parkrat na leto (jaz osebno) pošljem mini paketek, se mi ne splača kupovat tehtnice, pošto, ki je mičkeno večja, pa zaradi
izjemnega urnika našega poštarja itak vedno prevzemam na pošti, tko da imam takihle bakic redno poln kufer
Danes so me pa še dodatno zjezile: če pridem jaz po
priporočeno pošiljko, je za identifikacijo dovolj, da me vpraša: "A je to za vas?", če pa pošljem dragega po
navadno pošiljko, ki je poštar (bojda) ni mogel spravit v nabiralnik, zahtevajo pa pooblastila pa dokumente pa ...

Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein