Se res zelo opravičujem če ste to razumeli kot izsiljevanje! Niti približno nisva mislili tako! Popolnoma se zavedam kaj vse počnete za muce in na živce mi gredo komentarji v stilu "oh zakaj pa ne sprejmejo mačke, saj so plačani za to in je to njihova dolžnost". Res vas razumem in sem vam zelo hvaležna ker se trudite. Tudi Kiti in Misy (že v novem domu) sem našla jaz in ju predala vaši prostovoljki. Samo pri mh sem naletela na tako hiter in dober odziv v nujnih primerih! Res super ste vse ki se tako trudite v dobrobit živali!
Tisto o nekaj dneh je pa samo dejstvo. Če bi muca lahko katera od nas obdržala (v tem primeru bi bila jaz najsrečnejši človek na svetu) ga ne bi "oglaševali" tu prek foruma. Zdaj je muc pri prijateljici. Obe sva stari 15 let, imava kar nekaj živali in nepopustljive starše, ki jim v hišo za nedoločen čas enostavno ne moreva vsiliti še enega mačka. Če bi imela svoje stanovanje, vam zagotavljam da bi muc ostal pri meni, tako pa nimam možnosti. Saj nekaj dni je lahko, bi bilo pa dobro da čim prej najde skrbnika. Ta post pa niti slučajno ni letel na vas - stalne "odjemalke" mačk (beri: Helena, Trixi, Gipsy itd.) ampak predvsem na ljudi, ki berejo forum in bi ga morda lažje namestili kot mi.
Res, prosim, ne zamerite če smo se narobe razumeli.

Nočem kritizirati nikogar, saj vas vse, ki se tako trudite občudujem. Za muca se bomo pa pač nekako potrudili, da najdemo rešitev in ga poskušamo obdržati dokler se ne najde kdo ki bi lahko potem poskrbel zanj.