Indy je pospremila svojega cimra Toškota na cepljenje in se spotoma malo pokazala vetu. Tehta 1590 gramčkov, stara je 4,5 meseca.
Pravzaprav sem veta hotela opozorit samo na črne packe, ki se ji delajo ob smrčku že forever in na občasno hropenje, predvsem, ko papa. Pa zdaj ne vem, a mi je žal, da sem jo sploh vzela s sabo, a še sreča, da sem jo? Tamala ima dejansko premajhno bučko za svojo starost, ustreza max. 2mesečnemu mladiču in tu ne gre za "lepotno", ampak razvojno napako. Razlaga je, da se ji je zaradi slabih pogojev v rani mladosti bučka očitno prehitro zaprla. Od tega ima tudi tako lego učk. Če bo punčka rasla počasi ali celo nehala rasti, bo vse OK, sicer pa zna imet kakšne težave. Saj mi je vet strokovno s pridihom poenostavitve vse lepo razložil, tole je nekako prevod za nas, navadne smrtnike.
In sem premišljevala naprej....pa saj smo imeli ogromno najdenčkov, ki so bili najdeni v slabem, celo katastrofalnem stanju, dosti slabšem kot Indy. Nekaterim ni uspelo, ostali so pa normalno razviti odrasli mačkoni. Prav lokacije Bled sem se spomnila. V čem se torej Indy razlikuje od ostalih? Tega ne bom nikoli vedela.
Kakorkoli, z minimucko se zdajle na polno cartava

in čisto načrtno pozabljava na današnji dan, z izjemo nasvetov, ki sva jih dobili od veta.
Evo - pa imam očitno še eno prav posebno (mini)mucko, ki išče prav poseben Dom!