Hmm, okej (samo ne se potem pritoževat

) ...
Torej, včeraj grem v našem tržiškem Sparu po nakupih, namečem vseh par stvari v košarico v petih minutah, grem na blagajno (reeees sem bila sita vsega in se mi je mudilo domov), gužva. Okej, ena blagajna je delala, eno blagajničarko je še poklicala, bosta delali dve blagajni. Postavim se pač v tisto vrsto, kjer je bila blagajna odprta, čakam, čakam, čakam, nakar se ženska pred mano začne pogovarjati z žensko za mano. Pa če bi bilo to samo "o živjo, kako si, v redu, pa ti?", bi bilo okej. Tako sem pa v petih minutah izvedela več kot bi bilo treba, in sicer da sta oba njuna sinova, ki sta očitno sošolca (nisem uspela razbrat ali v osnovni ali v srednji šoli), pisala enko pri fiziki, da je profesor fizike totalen bedak in neuravnovešen človek, ki bi se moral zdravit, da malo sta fanta sicer sama kriva, ker sta se pa reeeees premalo učila (eno celo uro!), ampak je profesor res grozen, pa prišel je iz neke fakultete ... v glavnem, o tem sem poslušala 5 minut. Medtem sem ženski pred mano rekla, če ne bo šla naprej (in mogoče malce upala, da me spusti naprej in me odreši muk), pa me pogleda, se nekaj brezbrižno nasmeje in reče, da itak še ni na vrsti (blagajniški trak je bil prazen! ), pa se pooooočasi pomika proti traku, na katerega vrže svoje tri stvari (čez cel trak jih je razporedila). Govorit ni nehala niti, ko je bila na vrsti za plačilo, niti se ni odstranila na stran in počakala, da jaz končam s plačevanjem, pa da je na vrsti tista ženska za mano, pa naj potem klepetata. Še blagajničarka je zavijala z očmi, na skrivaj sicer, ampak vem, kako to zgleda, ker sama to večkrat prakticiram. V glavnem, ja, dajte, ljudje božji, lepo prosim, opravite nakup in pojdite. Ni problema, počakajte v tišini tistih 5 minut stran od blagajne, če koga čakate ali pa ga poznate in bi radi kaj z njim rekli, ampak resno ... ne govorit z nekom, ki je za nekom (ali pred nekom), ki ga ne poznate. Ker je to skrajno neprimerno in nadležno.
Druga stvar - počasni vozniki. OMG, a lahko voziš tam, kjer je 90 omejitev, vsaj 80, če že ne celo,

, po omejtivah, in ne 50? Res bi bilo izredno dobrodošlo. Ne vozim popolno, daleč od tega, tudi jaz grem ponoči raje 10 manj kot preveč, sploh če je par ovinkov na poti proti domu, ampak pretiravat pa tudi ni treba no.
V glavnem ... se mi zdi, da je to to.
Malo pa paše ja