udomačen tiger

Kraj: Ljubljana
Re: Navihančka Lumpi in Nejči

Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger

udomačen tiger

kakšni resni pogledi
  kakšni resni pogledi    Srčka sta, slamce so pa itak zakon. Jaz sem se najprej bala, da si jo bo katera preveč v grlo zabila, a so muce pametne in se lepo igrajo
  Srčka sta, slamce so pa itak zakon. Jaz sem se najprej bala, da si jo bo katera preveč v grlo zabila, a so muce pametne in se lepo igrajo  

plašen zajček

udomačen tiger

plašen zajček

sploh ne sfolgam slik dol dat z mobija in digitalca...saj bo...zdaj naslednji teden me čaka še strokovni izpit, pa decembra še uradni strokovni izpit pol pa bomo lahko mal zadihali
 sploh ne sfolgam slik dol dat z mobija in digitalca...saj bo...zdaj naslednji teden me čaka še strokovni izpit, pa decembra še uradni strokovni izpit pol pa bomo lahko mal zadihali 

plašen zajček

Danes nas je zapustil naš Lumpi
 Danes nas je zapustil naš Lumpi   

Bilo je tako hitro in iz nenada, da še ne dojemamo, da ga ni več med nami...Pišek moj zlati upam da ti je lepo na mavrici in vedi da te nebomo nikoli pozabili! Bil si poseben muc, bil si najin hropek...hvala ti za vse lepe trenutke ki smo jih skupaj preživeli in za vse buce in zvezdice katerih je bilo ogromno
  Bilo je tako hitro in iz nenada, da še ne dojemamo, da ga ni več med nami...Pišek moj zlati upam da ti je lepo na mavrici in vedi da te nebomo nikoli pozabili! Bil si poseben muc, bil si najin hropek...hvala ti za vse lepe trenutke ki smo jih skupaj preživeli in za vse buce in zvezdice katerih je bilo ogromno   Pustil si nam čudovite spomine in ne morem opisati kako zelo te pogrešamo
 Pustil si nam čudovite spomine in ne morem opisati kako zelo te pogrešamo  Vedno se te bomo spominjali!
  Vedno se te bomo spominjali!   

udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

udomačen tiger

udomačen tiger

zelo mi je žal za Lumpija, držite se...., Lumpi, ti pa mirno pančkaj...
 zelo mi je žal za Lumpija, držite se...., Lumpi, ti pa mirno pančkaj... 

udomačen tiger

udomačen tiger

Lumpi, zelo mi je žal, da si se poslovil, angelček mačji
 Lumpi, zelo mi je žal, da si se poslovil, angelček mačji   

udomačen tiger

. Lumpi, naj ti bo lepo med mačjimi angelčki
 . Lumpi, naj ti bo lepo med mačjimi angelčki  

plašen zajček

Lumpi je v  torek postal malo ''čuden'' ni pritekel v kuhinjo ko sem jima hrano pripravljala, pa je bil ponavadi vedno prvi zraven...to mi ej blo že ful čudno, pa sem mislila, mogoče ga je pa moj dragi ponesreči zaprl v kopalnico al pa v kakšno sobo...potem vidim da leži na ronovi postelji in ga nič kaj dost ne mika da bi vstal...proti večeru je prišel jest in se malo počohat pa je šel nazaj ležat. Potem je 1x bruhal pač hrano in tekočino... Sem rekla okej nekej ga zgleda matra, bomo vidli kaj bo jutri(v sredo) no v sredo je pa celo dopoldne prespal, umes je šel vodo pit, pa nekam čudno je hodil kot da bi ga okoli trebuha nekej ful bolelo...potem pa vidim pod mizo da je 3x bruhal...zgleda ponoči... nič mi ni blo jasno...nakar sem pa vidla po tleh po hodniku kapljice..ker mamo pa na hodniku temo rjave ploščice nisem takoj sploh vedla zakaj se gre oz da je to lumpijevo lulanje in vmes je bila kri. Pa sem klicala na veterino in najprej so punce mislile da gre al za kamne, pesek, al pa kristale...so rekle da dobi infuzijo in da bo do sobote pri njih. Danes pa popoldne dobim klic iz veterine da so mu v mehurju našli polno izrastkov ki so verjetno rakavi in da iz njih krvavi...te krvi naj bi blo precej, tako da je bil že slabokrven. Jest  ni hotel od včeraj nič, ful je bil bogi
 Lumpi je v  torek postal malo ''čuden'' ni pritekel v kuhinjo ko sem jima hrano pripravljala, pa je bil ponavadi vedno prvi zraven...to mi ej blo že ful čudno, pa sem mislila, mogoče ga je pa moj dragi ponesreči zaprl v kopalnico al pa v kakšno sobo...potem vidim da leži na ronovi postelji in ga nič kaj dost ne mika da bi vstal...proti večeru je prišel jest in se malo počohat pa je šel nazaj ležat. Potem je 1x bruhal pač hrano in tekočino... Sem rekla okej nekej ga zgleda matra, bomo vidli kaj bo jutri(v sredo) no v sredo je pa celo dopoldne prespal, umes je šel vodo pit, pa nekam čudno je hodil kot da bi ga okoli trebuha nekej ful bolelo...potem pa vidim pod mizo da je 3x bruhal...zgleda ponoči... nič mi ni blo jasno...nakar sem pa vidla po tleh po hodniku kapljice..ker mamo pa na hodniku temo rjave ploščice nisem takoj sploh vedla zakaj se gre oz da je to lumpijevo lulanje in vmes je bila kri. Pa sem klicala na veterino in najprej so punce mislile da gre al za kamne, pesek, al pa kristale...so rekle da dobi infuzijo in da bo do sobote pri njih. Danes pa popoldne dobim klic iz veterine da so mu v mehurju našli polno izrastkov ki so verjetno rakavi in da iz njih krvavi...te krvi naj bi blo precej, tako da je bil že slabokrven. Jest  ni hotel od včeraj nič, ful je bil bogi  Tako  smo se potem odločli da ga ''odrešimo'' muk in mu pustimo da zaspančka
  Tako  smo se potem odločli da ga ''odrešimo'' muk in mu pustimo da zaspančka   

udomačen tiger

sožalje, čisto prehitro je odšel.
  sožalje, čisto prehitro je odšel. 

čvekava papiga

udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič
 vsaj nič več ga ne boli, vsaj to.
 vsaj nič več ga ne boli, vsaj to. 

udomačen tiger

plašen zajček

boli....