Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 9:24 pm

Re: Daj si duška

Nehi na to mislit, obrni na Animal Planet, pravkar en lenivec objema mačka. Ko boš to videla, ne boš več mogla biti slabe volje :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 9:47 pm

Ampak, da ti po skoraj 5ih mesecih, po večih pisnih urgencah, ko zahtevaš potrdilo o nakazilu dolžnega zneska na MH račun, izjavi, da je dala pred dnevi denar v kuverti pred hišo in šla.. Je za verjet, kot to, da svizec zavije čokolado. rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 10:32 pm

To ni res, da je kaj bilo nastavljeno, ker smo mi dostikrat kaj nastavili, pa nikoli nic ni zmanjkalo, pa je vedno bilo vecje kot kuverta. Mogoce pa je padlo v zemljo in se bo razraslo ;)
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 10:42 pm

Trixi :praising: budale so in bodo....jaz pravim, da tisti, ki me pozna, itak ve kakšna sem, za druge mi pa veselo dol maha :fool:
No, mi te poznamo in vemo da si super fajn <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 11:54 pm

Taki pa pritisk dvignejo.
Da grejo takole goljufat pa se kregat?
Pa očitat pucanje mačjih wc-jev? Veste kaj, mogoče je že z dvema al pa tremi mačkami treba ene 3x ali pa še več oštimat.
Moj Cimet začne stvari (igrače, posode, moje štumfe, in vse ostalo kar doseže) nosit v sekret če mu ni po njegovih pedantnih standardih). Ja, na žalost mačkarke res pogosteje pucamo mačje skrete kot karkoli drugega po bajti. Mačji wc je čist da se sija, prahu za računalniškim ekranom in na knjižni polici pa raj ne pofotkam. Bo kak germofob skup zlezu.

Pa denar dat v kuverto pred bajto in pustit? Na vidnem mestu? Brez da poveš da boš/si pustil? Že tudi če bi bilo res bi to bilo meni nesprejemljivo.
Pa seveda ni res. Taki bolani osebki,....,grrrrr :devil:
Kateri od mjav-mjavov pa je pri taki bolani osebi pristal če smem vprašat? A je z mucom vse ok? Če je muc ok, potem bo vse ostali tudi.
Pa ne skbi, verjamemo ti. Vse bo ok. Naša si, in naša ostajaš, ostali naj se grejo pa solit.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 1:32 am

Nikoli ne bom razumela delitve stroškov po kvadraturi, pa če se na glavo postavim. :dash:

In za povrh se je v bloku pojavil še brezdomec, ki spi na stopnicah, in za katerim je bilo treba čiščenje plačevat. Saj sem vedno razumevajoča, ampak me je skoraj kap ko sem ga videla na stopnicah. :negative: :negative:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 8:17 am

Duško, dons tudi prosim malo pesti držat...pa potem ko bodo rezultati tudi, hvala :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 8:20 am

trixi vi sam dejte kontrolo izvajat nad muckom in ob najmanjši napaki odvzem. Patološke lažnivce bo pa itak palca našla. Upam da prej kot slej.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 8:41 am

Grrrr, ko nam božičnico obljubljajo in se z njo hvalijo že par mesecev da bo, potem nam pa dajo ravno toliko da nas v višji razred za prispevke in davke spravijo, in potem država vzame toliko da je plače z regresom v gotovini manj kot je običajno plače same!!!!!! (ajde so naši dali par bonov, samo vseeno. Bonov elektro pa banka ne sprejemata, pa še tako malo jih je da ko odšteješ tisto razliko koliko je na računu manj,.... Ma bi raj vidla v svoji situaciji nič božičnce.).
Ma solit naj se gre vse skupaj. Pol pa mej dnar za "veseli december".
:dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 9:40 am

Gre za lepega, mladega, zdravega čupavega mucka. Cela njegova družina je zdrava. Bili v oskrbi pod okriljem MH od kotitve, so se skotili na terasi ene naše posvojiteljice. Seveda da 3x cepljen, čipiran, kastriran, vse bp. Glede na to, da ni izpolnila obveznosti iz 7. člena iz pogodbe, nam ga je ukradla.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 16, 2014 9:52 am

Glede na to, da so vse posvojitve preko mh čist lepo uradne, potrebuje za dokaz o nakazani/predani posvojnini potrjen UPN nalog/potrdilo banke o nakazilu/blagajniški prejemek.
Kaj si vse ljudje ne privoščijo... :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 9:54 am

Ja, itak. Pa še to, da je po računalniku "vpila laži z velikimi tiskanimi črkami". :rolleyes: :fool:
Po njenem sem verjetno do "vile" prišla, ker mi ljudje denar puščajo pred hišo, jaz pa ta denar potem kradem. rofl :crazy:
Pa, nabiralnik imamo tudi in ni bilo do sedaj notri nič njenih eurčkov. :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To dec 16, 2014 9:58 am

Trixi, a sem lahko tvoja prijateljica? Ker jaz bi tudi vilo imela :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 10:12 am

:kitty:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To dec 16, 2014 10:20 am

jagodka85 je napisal/-a:Trixi, a sem lahko tvoja prijateljica? Ker jaz bi tudi vilo imela :D

Jst tudi, jst tudi Slika
Nekje v toplejšem podnebju. :martini:

Prav nama je Jagodka, kaj pa ne gledava pod predpražnik, mogoče pa dobri ljudje tudi nama kar dinarčke nosijo, pa tega sploh ne veva. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To dec 16, 2014 10:41 am

Ja ne vem, kaj se pritožujete. Saj vsi vedo, da se živalovarstveniki s tem ukvarjamo samo zarad denarja 8) :crazy:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 10:58 am

a bejžte???? Torej jst z vsako donacijo za mačje konzerve sponzoriram vas, da si lahk vile kupujete??? :threaten:
a vete kaj, pol mi vsaj povejte, kak hudiča se lahk MH mački tolk zredijo po prihodu k vam? A jih z luftom futrate? :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 11:00 am

:sweep:
Najprej je "bla štalca, potem pa kravca." ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 1:04 pm

**** Eno uro letam od zavoda do zavoda, ker bi morala doplačati zdravljenje v bolnici, pa me na koncu reši klic na socialno (čeprav danes nimajo uradnih ur). So prav danes uredili, da imam urejeno dodatno zavarovanje za nazaj. :dash: :dash: Zgubila živcev za en mesec. :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 3:46 pm

rozika z dodatnim zavarovanjem se ni za spilat. triglav ze po kakem tednu zamude s placilom prekine zavarovansko kritje.
Pa ce se prevec igrackas z neplacevanjem in te "zamrznejo" pa lahko tudi za 3 mesece ostanes brez. To je rez ena poloznica ki ne sme cakat. Tokrat te je resila socjala. Ne vem sicer kako. Morda bo slo iz njihovih sredstev, ampak ce hoces sama sebi dobro, si ne dovoli vec tskih preprecljivih kiksov ker zavarovalnicevres niso znane po socutju in kompromisih.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov